Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74924 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36090 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25894 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21904 megtekintés
 
Közlemény
19684 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18115 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18039 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. 6 napja
 

Partnerek

 

Az Activision Publishing, Inc., egyszerűbben Activision - egy amerikai kiadó, amely sikeres konzolos és számítógépes játékairól híres. 1979. október 1-jén alapították. Az Activision volt a világ első független videójáték fejlesztője és kiadója.

  • www.activision.hu

 


 

2008-ban alakult két már létező cég és két magánszemély részvételével mégis története több mint nyolc évre vezethető vissza. Ekkor kezdődtek el ugyanis a holnapfejlesztések akkor még cégenként más-más néven (TVDesigns, FGC Systems, OBiNet, NetFace), de ugyanazon munkatársak részvételével, akik ma is a TotalStudio csapatát alkotják. Ezen idő alatt a cégek dinamikus fejlődése tette lehetővé azt, hogy 2008 nyár végén megalakuljon a TotalGaming Kft és annak webes üzletága a TotalStudio. Az egyesülést beruházás követte így elkészült a saját webszerver, amely csak és kizárólag az általunk készített vagy megrendelőink által hostolt honlapok kiszolgálására hivatott. A megalakulást megelőző nyolc évben szerzett tudásbázis tehát egy új cégben összpontosult, amely ugyan új design-al és felépítéssel, de már a megszokott minőséggel várta leendő és visszatérő ügyfeleit.

  • www.totalstudio.hu

 

Az 1991-ben alapított Magnew Kft kezdetben professzionális videotechnika berendezések, és üres VHS kazetták kereskedelmével és gyártásával foglalkozott. A Magnew márkajelű VHS kazetták forgalomba hozatala szinte adta a gondolatot, hogy az akkor tájt nagyon erős feketepiac ellen egy kiváló ’’fegyver’’ lehet. 1992-94 között a Magyarországi Videofilm-Kiadók szinte mindegyike (UIP-Duna Film, Vico, Zoom stb.) a testre szabott, színes Magnew VHS bulk kazettán hozta forgalomba filmjeit, míg a normál fekete-fehér kazettákat pedig a Kábel tv-k, Városi tv-k használták nagy megelégedés mellett.

1994 tájékán kizárólagos képviseleti megállapodást kötöttünk az amerikai Macrovision céggel, aki úttörő megoldásokat kínált az illegális VHS filmmásolás ellen. Innentől kezdve az Anti-Copy szolgáltatás elérhető volt a Magnew Kft-n keresztül a Magyarországi Videofilm-Kiadók egyesülete tagjai, vagy más kiadók számára. A Sony és a Fuji cégekkel kezdetektől meglévő jó kapcsolatunk tovább erősödött, és így a Magnew meghatározó nagyságú lett a professzionális videokazetták /Betacam, BetacamSP, Digital Beta stb./ értékesítésében. Éveken át kizárólagos ’’udvari’’ szállítója voltunk a TV2, az MRTL televízióknak, nagyobb stúdióknak, videofilm-kiadóknak.

Az 1996-os év egy új gondolatot, majd egy új ’’lábat’’ hozott a cég életébe. Miután a cég nagyon jó viszonyt tartott a videofilm-kiadókkal, szinte adta magát az ötlet, hogy belevágjunk egy modern, világszínvonalú műsoros videokazetta másoló üzem felépítésébe. Két év megfeszített munka után 1998-tavaszára felépült a DUPLITEC Videokazetta Sokszorosító Kft óbudai üzeme. Nagyjából a VHS kazetta megszűnéséig több mint 11 millió műsoros kazettát gyártottunk főleg nagy megrendelőink Intercom, UIP, Warner, Disney, Columbia és még mások teljes megelégedése mellett..

A ’96-os év hozta új szelek a cég életébe elhozták a Sony Playstation termék-családjának disztribúcióját is, mellyel párhuzamosan a PC-s játékok forgalmazása jelentette a cég videojátékok irányába történő bővülését.

MA SZINTE VILÁGSZINTEN RITKASÁGBA MENŐEN, A SONY-PLAYSTATION, A MICROSOFT-XBOX, PC, SŐT EGYES NINTENDO TERMÉK IS MEGTALÁLHATÓAK PORTFÓLIÓNKBAN.

  • www.magnew.hu

 


 

A Clans.hu játékszerver szolgáltató 2005 Októberében nyitotta meg először kapuit a nagyközönség előtt. 2008. januárjában volt egy tulajdonos váltás, akkoriban még nagyon kicsi hosting cég voltunk, közel 40 – 50 ügyféllel. 2010. októberében felvásároltuk a Totalhostingot (a Totalhosting a legendás Obinet és FGC egyesülésével jött lére), így az ügyfélszámunkkal toronymagasan vezettünk. 2013 szeptemberben ismét egy tulajdonos váltás következett be, így most már 1 éve hogy a VNG Planet Kft. tulajdonában van a vállalkozás. Az évek során Magyarország legnagyobb játékszerver szolgáltató cége lettünk, 2010 óta piacvezető.

  • www.clans.hu

  
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 460
 
1801
 
 
 
kép 450
 
1796
 
 
kép 471
 
1936
 
 
 
kép 113
 
1801
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu