Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74910 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36076 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25883 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21897 megtekintés
 
Közlemény
19678 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18108 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18024 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. 5 napja
 
 

Friss cikkeink

 

Nyereményjáték, LIVE EDIT és még sok más...

 
4
 
ICL · jún. 29., péntek
 
Gondolom sokan gondolkoztatok már azon, vajon milyen lesz a hétvége, kik fognak nyerni és ki lsz a hétvége meglepetés csapata. Az is előfordulhat, hogy olyan kérdések is járnak a fejetekben, melyik meccs lesz közvetítve, milyen minőségben és lesznek e plusz érdekességek. Itt a válasz mindenre, csak rá kell kattannotok!
 

A helyszínről...

 
2
 
ICL · jún. 28., csütörtök
 
Egy kicsi foci, egy kicsi zene és piálgatás a többiekkel. Kb. így tudnám most jellemezni az egészet. De nem is húzom tovább a szót, le kell jönni és itt kell lenni!
 

ICL13 Esélylatolgatás: COD2

 
7
 
ICL · jún. 28., csütörtök
 
A rutinos olvasóknak már a címből is kiderül miről fog szólni ez a cikk, aki esetleg nem tudná a soron következő ICL állomása előtt kérdezek meg pár csapatot hogyan is állnak, a lan előtt . Ebben a cikkben három csapatról tudhattok meg pár fontos dolgot, ez a három csapat név szerint a silence , THI és az SQ.
 

A LowLandLions játékosának visszavonulása

 
0
 
Külföldi scene · jún. 26., kedd
 
A Benelux oldala a csapatnak változtatásra kényszerült. pr0phecy nagyon elfoglalt lett az elmúlt időszakban, és több időt fordít a tanulmányaira. Az ő utódja haxion lesz az új felállásukban.
 

Black Ops II és a Declassified

 
0
 
Black Ops · jún. 26., kedd
 
Számos információt hallhattunk már az új részről és a nemsokára PSVITA-ra érkező Declassifiedről is egyaránt, ma pedig pár érdekes információt olvashattok és két új képpel is kedveskedünk számotokra.
 

Játékmód Szavazás

 
1
 
Modern Warfare · jún. 25., hétfő
 
A Call of Duty hivatalos fórumoldalán egy érdekes szavazás kezdődött a múlthéten. A készítők azt szeretnék megtudni, mely játékmódot szeretnénk viszontlátni a Modern Warfare harmadik részében.
 

2. Heti Csaj

 
15
 
Heti Csaj · jún. 25., hétfő
 
A második résszel érkezünk már, mostani cikkünkben egy magyar szépség szerepel, aki már sokak szemét elkáprázatta gyönyörű idomaival. Az egri születésű lányka, idén tölti a 27. életévét és még mindig nagyon csinos.
 

Best Frags of the Week Hungary - CoD4 Episode #5

 
1
 
Videó · jún. 25., hétfő
 
Ma reggel publikáltuk a Heti legszebb fragek második CoD2-es részét és máris érkezünk a következő videóval, mely ebből a aktegóriából származik, ám most a CoD4-re térünk vissza, amely már az ötödik szeletét fogyassza.
 

MW3 ESL Ladder by Anadrox

 
16
 
Általános · jún. 25., hétfő
 
Az ANADROX Multigaming szervezésével elindult ESL-en egy téma a fórumon, ami egy magyar Call of Duty: Modern Warfare 3 Search & Destroy 5on5 Ladder-t kérelmezne. Európa szinten jól bevált, ám a többi országban már kezd elavulni. Ellenkezőleg nálunk, Ha sikerül összegyűjteni körülbelül 20 csapatot, hazánkban csak most indulna el a bajnokság.
 

Best Frags of the Week Hungary - CoD2 Episode #2

 
0
 
Videó · jún. 25., hétfő
 
Megjelent a második része a CoD2-es Best Frags of the Week Hungary-nek, melyben Rohonczy 'rohi' Ferenc ügyessége vélhető fel, mivel ezt a kis gyöngyszemet ő kreálta meg.
 

ICl13 - Nevezés vége!

 
16
 
ICL · jún. 21., csütörtök
 
Mint már tudjátok nyolc nap és bele vágunk ismét a 'lecsóba', mivel ismét feldördülnek a gépfegyverek a volt hajógyári ipari park övezetében. Igen ez nem más, mint az ICL13 kezdetét jelenti. Hamarosan vége a nevezésnek, melyre nagyon kell ügyelni, ha nem akartok lemaradni semmiről.
 

Fúzió ír módra

 
0
 
Külföldi scene · jún. 21., csütörtök
 
A Team-fuZion neve már jó ideje egyet jelent Írország legjobb Call of Duty 4 csapatával, ami az utóbbi időben kissé eltávolodott ettől a vonaltól. Sokadik próbálkozást láthatjuk már tőlük, vajon most ez sikeres lesz? Ha ez sem fog működni, meddig tudják még erőltetni a csapat versenyeztetését Cod4-ben? Minden kiderül most!
 

SLAP LIVE #26 első információk

 
1
 
LAN hírek · jún. 21., csütörtök
 
A dánok második legnagyobb LAN-ja a SLAP LIVE legújabb állomása a SLAP LIVE #26 minden eddiginél durvább helyszínt kapott. És bár a nyeremények csökkentek, mégis maga a helyszín nívója biztosan rengeteg csapatot csábít majd novemberben a Games & Gadgets Expo-ra.
 

Gamer Generation LAN Szegeden

 
4
 
LAN hírek · jún. 20., szerda
 
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy kis LAN-ra, amely Szegeden lesz. Nem kell semmi nagy banzájra gondolni, de aki egy igazi feelinges party-ra vágyik minden komolyság nélkül, az már készítse is össze magát, hiszen az ICL-elé egy időben, ugyan de teljesen más kategóriában kerül megrendezésre a Gamer Generation.
 

Fasthosts Power Torna Rájátszás

 
0
 
Közvetítés · jún. 20., szerda
 
Néhány napja, hogy már véget ért a Fasthosts Power Torna csoportköre, sikeresen vette jó pár magyar csapat az akadályt, az előzetes bejelentések után, kikerült, hogy 64 csapat jutot tovább a rájátszásba. Ami azt jelenti, hogy a csoport első két helyezettje kvalifikálta magát a következő körökre. Ez kis hazánk csapataira nézve egy elég jó hír, mivel így négy csapatért izgulhatunk. Lássuk akkor, hogyan is néz ki az ágrajz és a tobábbjutó mieink kiket kaptak ellenfélnek.
 

Black Ops Declassified

 
0
 
Általános · jún. 20., szerda
 
Még a Call of Duty kilencedik része, vagyis a Black Ops II sem jelent meg, azonban az Activision máris egy újabb részt jelentett be, mely a Black Ops univerzumában fog játszódni és a Sony új kézikonzoljára, meg persze a játékosokra optimalizálják.
 

1. Heti Csaj

 
25
 
Heti Csaj · jún. 20., szerda
 
Egy új témával jelentkezünk, mely a Heti Csaj nevet kapta. Ez egyrégi kezdeményezés volt, mely egy minden héten jelentkező kisebb rovat volt. Most éledt újjá a cs2hu hasábjain és megérkezik a codhu-ra is. Erre a hétre tehát egy olyan hölgyet hoztunk, akinek nem zörögnek a csontjai, ha fúj a szél. A Heti Csaj rovatban bemutatkozik Charley, akinek életében nem ez volt az első vetkőzése. Jöjjön tehát a CoDGirls sorozat legújabb gyöngyszeme.
 

Modern Warfare 3 1.16

 
0
 
Modern Warfare · jún. 19., kedd
 
Ezekben a pillanatokban letölthetővé vált a 16. frissítés a Call of Duty: Modern Warfare 3. részéhez az Xbox360 tulajoknak. Ezzel egy időben, az ELITE tagsággal rendelkezőknek, újabb csomagok is elérhetővé váltak.
 

Milyen hírből legyen még több az oldalon?

 
3
 
Általános · jún. 19., kedd
 
Egy újabb szavazást indítottunk az oldalon, mely egy fontos témával foglalkozik. Milyen hírből legyen még több az oldalon? Napi friss hírekkel szolgálunk, viszont érdekel, hogy szerintetek, milyen prioritások szerint gyűjtsük és publikáljuk számotokra ezen friss híreket. Esetleg van e olyan téma, mely még nem került megnevezésre, de szívesen olvasgatnátok azzal kapcsolatban is. Ha igen, nem kell mást tennetek, mint az egyéb-re voksoltok és ezen hír kommentjében kifejtitek azt.
 

ICL13 - CoD4-es esélyek III. rész

 
13
 
ICL · jún. 18., hétfő
 
Ismét eltelt pár nap és ismét elkaptam pár játékost, pár nevezett csapatból. Senkit nem akarok kihagyni, viszont sokan nem akarnak válaszolni, mely sajnos nem az én hibám. Érdekesség az, hogy minél több embert, csapatot kérdezek meg, annál többen akarnak a legjobb hat csapat között végezni, így remélhetőleg egy nagyon szoros és izgalmas verseny elé nézünk.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
CoD4 magyarosítás
Elkészült a Call of Duty 4 SP + MP magyarítása optimalizálva az 1.7-es javításhoz! Az egyjátékos módot a telepítés után az asztalon található 4-es ikonra kattintva
74910 megtekintés
Call of Duty 2 Punkbuster Letöltés
Az Evenbalance befejezte a Call of Duty 2-es Punkbuster frissítését, így azt már csak másodkézből lehet megszerezni.
52629 megtekintés
CoD2 PB frissítés!
Március elsõ napján a CoD2-höz is megérkezett a Punkbuster szerver (v1.273), illetve kliens(v1.301) frissítése. Szokás szerint a hivatalos oldalon megint nincs semmi a
36076 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

0

 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 1411
 
1661
 
 
 
kép 2645
 
1629
 
 
kép 2238
 
1613
 
 
 
kép 2984
 
1637
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu