Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
65914 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
28831 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
19948 megtekintés
 
eLastic movie by imao
17957 megtekintés
 
Közlemény
17435 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
16358 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 

orobeRto visszavonul, csere a WiLD CoD4 csapatában

 
31
 
Hazai scene · júl. 04., szerda
 
Aki a WiLD_TV-vel tartott a tegnapi közvetítés alkalmával az már értesült róla, hogy a legutóbbi ICL-en győzedelmeskedő WiLD MultiGaming Call of Duty 4 csapata embercserére kényszerült. Kicsikét irónikus így, de ha elolvassátok meg fogjátok érteni.
 

ICLPLUS, nincs megállás

 
46
 
ICL+ · júl. 04., szerda
 
Még ki sem hűlt a Váci csarnok, sőt még véget sem ért a verseny, mikor már felröppentek a hírek az ICL+-al kapcsoaltosan. Vasárnapra ébredvén arra lehettünk figyelmesek, hogy egy szórólap várt bennünket a helyszínen. A büfé környékén, az admin pultokon, a bejáratnál és még a közvetítőknél is több ilyet lapra figyelhettünk fel. Mindenki már ott azon gondolkodott, vajon mi lesz ebből, elmarad a BECUP? EGy időben lesz az AWG-vel? Mindenre fény derül most.
 

Call of Duty Online

 
7
 
Általános · júl. 03., kedd
 
Az Activision és a Tencent Games, egy talán már nem meglepő bejelentéssel kezdi a hónapot, ugyanis a Call of Duty negyedik és hatodik (Modern Warfare 1-2) többjátékos részéit egybeolvasztják, így megalkotva az első Call of Duty Online részt.
 

Mennyire voltatok megelégedve a közvetítéssel?

 
20
 
Általános · júl. 02., hétfő
 
Ismét egy újabb szavazást indítottunk, gondolom már sokan láttátok. Véget ért a verseny és így már mi is azon gondolkodunk, milyen lehetett a közvetítés külsős szemmel nézve. Én magam nagyon meg voltam elégedve a közvetítők munkájával és hadd mondjam, hogy le a kalappal mindenki előtt. Szeretném, ha őszintén szavaznátok és, minden egyes gondolatot, véleményt szívesen fogadok, mivel ezáltal tudunk egyre jobban fejlödni.
 

3. Heti Csaj

 
11
 
Heti Csaj · júl. 02., hétfő
 
Ezúttal egy szomszédos ország gyöngyszemét hoztuk el nektek népszerű CoDGirls sorozatunkban. Kristina Walker eredeti nevén Kristina Uhrinová 1985-ben látta meg a napvilágot Csehországban. Azóta sok idő eltelt és most itt csodálhatjátok a CoDHU saját gyártású sorozatában, extra videóval!
 

ICL13 Végeredmények

 
154
 
ICL · júl. 01., vasárnap
 
Véget ért az Infinity Csarnok LAN 13. állomása, mely az eddigi legizgalmasabb CoD4-es versenyt hozta magával. Ez több részből is igaz volt, mellette a CoD2-es is megteremtették a maguk kicsi versenyét. Meleg és fárasztó hétvége volt, de szerintem mindenki jól érezte magát.
 

ICL13 Nyereményjáték

 
21
 
ICL · jún. 30., szombat
 
Ahogyan ígértük ma megtudhatjátok a First Computer és a WiLD MultiGaming közös nyeremény játékának részleteit.
 

Black Ops Mac OS X-re

 
0
 
Villám hírek · jún. 29., péntek
 
A Macintosh operációs rendszert használó Call of Duty rajongók örülhetnek, ugyanis az Aspyr Media bejelentette, hogy a Call of Duty 4 után a hetedik, vagyis a Black Ops alcímet viselő Treyarch produkciót is kiadásra bocsájtják.
 

ICL13 - CoD4 Coverage

 
107
 
ICL · jún. 29., péntek
 
Sikeresen megérkezett a CoDHU és a WiLD TV stábja a helyszínre. Rengeteg ember, gép és ventillátor diszíti a nagytermet, az idő király, egyelőre még a teremben is türhető. Itt fogjátok találni az összes információt, amely a CoD4-el kapcsolatos. Maradjatok velünk végig!
június 30.
Nyert a Hungary JustPlay és a Hungary Mistra.Tt is, így ők játszanak az alsóági döntőben!
 
június 30.
Alakul ez az este is, hiszen már nagyon a vége felé járunk. Az előbb verte el alsó ágon az Hungary ELITGAMERS csapata egy nagyon szoros, dupla hosszabbítás után a Hungary BOBCAT csapatát.
 
június 30.
Voltak kisebb gubancok a LANON, de minden megoldódott és megy tovább a helyes kerékvágásba.
 
 

ICL13 - CoD2 Coverage

 
9
 
ICL · jún. 29., péntek
 
A Cod2-es közvetítés is hamarosan készen lesz, egyelőre a csoportbeosztások folynak, minden szervezési feladat a maximumon pörög.
 

First Computer Crazy Days

 
0
 
ICL · jún. 29., péntek
 
Ha a napokban meglátogattátok az ICL honlapját, vagy fel vagytok iratkozva a LAN hírlevelére, akkor már eljuthatott hozzátok az információ, miszerint a First Computer a Crazy Days nevű akciója keretében ezúttal is egész hétvégén jelen lesz a váci helyszínen.
 

Best Frags of the Week Hungary - CoD4 Episode #6

 
0
 
Videó · jún. 29., péntek
 
Már mindenki azzal van elfoglalva, hogy mi lesz a hétvégén és vajon ki fog diadalmaskodni, de nem szabad még ennyire előre menni, hiszen még csak reggel van. Hamarosan feldördülnek a csarnok zajai, de addig is itt van nektek a hatodik része a hét legjobb frageinek.
 

Nyereményjáték, LIVE EDIT és még sok más...

 
4
 
ICL · jún. 29., péntek
 
Gondolom sokan gondolkoztatok már azon, vajon milyen lesz a hétvége, kik fognak nyerni és ki lsz a hétvége meglepetés csapata. Az is előfordulhat, hogy olyan kérdések is járnak a fejetekben, melyik meccs lesz közvetítve, milyen minőségben és lesznek e plusz érdekességek. Itt a válasz mindenre, csak rá kell kattannotok!
 

A helyszínről...

 
2
 
ICL · jún. 28., csütörtök
 
Egy kicsi foci, egy kicsi zene és piálgatás a többiekkel. Kb. így tudnám most jellemezni az egészet. De nem is húzom tovább a szót, le kell jönni és itt kell lenni!
 

ICL13 Esélylatolgatás: COD2

 
7
 
ICL · jún. 28., csütörtök
 
A rutinos olvasóknak már a címből is kiderül miről fog szólni ez a cikk, aki esetleg nem tudná a soron következő ICL állomása előtt kérdezek meg pár csapatot hogyan is állnak, a lan előtt . Ebben a cikkben három csapatról tudhattok meg pár fontos dolgot, ez a három csapat név szerint a silence , THI és az SQ.
 

A LowLandLions játékosának visszavonulása

 
0
 
Külföldi scene · jún. 26., kedd
 
A Benelux oldala a csapatnak változtatásra kényszerült. pr0phecy nagyon elfoglalt lett az elmúlt időszakban, és több időt fordít a tanulmányaira. Az ő utódja haxion lesz az új felállásukban.
 

Black Ops II és a Declassified

 
0
 
Black Ops · jún. 26., kedd
 
Számos információt hallhattunk már az új részről és a nemsokára PSVITA-ra érkező Declassifiedről is egyaránt, ma pedig pár érdekes információt olvashattok és két új képpel is kedveskedünk számotokra.
 

Játékmód Szavazás

 
1
 
Modern Warfare · jún. 25., hétfő
 
A Call of Duty hivatalos fórumoldalán egy érdekes szavazás kezdődött a múlthéten. A készítők azt szeretnék megtudni, mely játékmódot szeretnénk viszontlátni a Modern Warfare harmadik részében.
 

2. Heti Csaj

 
15
 
Heti Csaj · jún. 25., hétfő
 
A második résszel érkezünk már, mostani cikkünkben egy magyar szépség szerepel, aki már sokak szemét elkáprázatta gyönyörű idomaival. Az egri születésű lányka, idén tölti a 27. életévét és még mindig nagyon csinos.
 

Best Frags of the Week Hungary - CoD4 Episode #5

 
1
 
Videó · jún. 25., hétfő
 
Ma reggel publikáltuk a Heti legszebb fragek második CoD2-es részét és máris érkezünk a következő videóval, mely ebből a aktegóriából származik, ám most a CoD4-re térünk vissza, amely már az ötödik szeletét fogyassza.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
CoD4 magyarosítás
Elkészült a Call of Duty 4 SP + MP magyarítása optimalizálva az 1.7-es javításhoz! Az egyjátékos módot a telepítés után az asztalon található 4-es ikonra kattintva
65914 megtekintés
Call of Duty 2 Punkbuster Letöltés
Az Evenbalance befejezte a Call of Duty 2-es Punkbuster frissítését, így azt már csak másodkézből lehet megszerezni.
39932 megtekintés
Amit tudnunk kell egy egér vásárláshoz
Gondolom, sokan vannak úgy, hogy kell nekik egy jobb, modernebb egér. De érdemes nekik újat venni? És ha igen mi alapján döntsenek? Olvassátok el ezt a leírást és megtudjátok miért...
30501 megtekintés

Archívum

 

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

0

 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 
pirlo állapota
december 03.
 
Késéssel, de itt... hír
november 26.
 
Majdnem Advanced... hír
november 13.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 288
 
1528
 
 
 
kép 2947
 
1516
 
 
kép 103
 
1434
 
 
 
kép 2377
 
1637
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu