Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75481 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36338 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26334 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22267 megtekintés
 
Közlemény
19831 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18421 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18230 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Külföldi scene 2012. augusztus 31. 119 hozzászólás
 

Egy újabb szomorú hír, egy újabb nagyszerű csapattól kell búcsút vennünk. Ez úttal nem másról van szó mint a 2012 legsikeresebb csapatáról, a WesternWolves-ról. Ennek az oka a játék iránti motiváció elvesztése, a Qnatek Summer Battle megnyerése után.

Az utolsó időszakban a WesternWolves, európai szinten a legerősebb csapattal büszkélkedhetett, miután 2012 első felében az Hungary ANEXIS felé kerekedtek. Hivatalos bejelentés még nem történt, azonban már több játékos is közzé tette ezt az információ, különböző szociális hálón.

Már a Cadred oldalán, kiemelt hír ként szerepelt az, hogy David ono McConell a Counter-Strike:Global Offensive-ben folytatja, egy olyan csapatban melyben igazán nagy nevek szerepelnek a Call of Duty 4 világából. Ezeket a híreket cáfolta, de valószínűen hamarosan csatlakozni fog a Counter-Strike scenehez. A többi játékos kijelentéseit alapul véve nem sokan fognak versenyszinten játszani.


Az utolsó WesternWolves felállás a következő volt:

Egyesült Királyság Thomas 'cHoObiE3' Mead
Egyesült Királyság David 'ono' McConnell
Norway Roe 'froz' Langaas
Svédország Hampus 'mySn' Karlsson
Egyesült Királyság Mark 'phantasy-' Pinney

 

 
SPI3LER
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Kapcsolódó cikkek
 
Eddig 114 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
kebit  állandó példa erre gugesz (Q-k) :D

hamarosan CS:GO és rettegjetek! (jövök TURBO!:D)
 

Zico

szept. 01., 10:06
ja igen a láma kukesznek cod2,cod4,bf3,ql is adja(ta)
 
 
 
 
kebit  állandó példa erre gugesz (Q-k) :D

hamarosan CS:GO és rettegjetek! (jövök TURBO!:D)
 

CptBalu

aug. 31., 23:41
akkor nem lesztek egyedül:D


 
 
 
 
Zico  nem rá :D de ő is tudott lőni cod2-ben bár mindig mondta neki ez túl lassú haver se lett codos de a vonszolásomra anno mixelgetünk és hát lőtt rendesen így erre értem hogy simán lehet egy új játékban bárki sztár de még akár egy BF team is szétlőhet bárkit majd erre majd az idő választ add.
 

kebit

aug. 31., 23:37
állandó példa erre gugesz (Q-k) :D

hamarosan CS:GO és rettegjetek! (jövök TURBO!:D)
 
 
 
 
kebit  brazilra gondolsz?:D


 

Zico

aug. 31., 23:05
nem rá :D de ő is tudott lőni cod2-ben bár mindig mondta neki ez túl lassú haver se lett codos de a vonszolásomra anno mixelgetünk és hát lőtt rendesen így erre értem hogy simán lehet egy új játékban bárki sztár de még akár egy BF team is szétlőhet bárkit majd erre majd az idő választ add.
 
 
 
 
noavatar
kebit  értelmes volt az az olvasni való amire reagáltál getro, és merek fogadni mert biztos vagyok benne hogy lesz 1 olyan team akik felfognak az elitbe jutni és ezt itt hiába ragozod hogy "áhh lófasz.. évek kellenek hozzá" egyszer mindent el kell kezdeni.. ők sem azért mentek át CSGO-ba mert jó fun. el akarnak érni valamit, és el is fognak. nem a véleményedet támadom csak ezt a berögzült hozzá állást miszerint ha én most abba hagyom a kondit, és elmegyek boxolónak akkor esélyem sincs arra a szintre eljutni ahol a "csapat" társaim járnak. mindenhol vannak elit csapatok. tény és való idő kell hozzá de nem lehetetlen dolog.

a lolos példát csak azért hoztam fel (annyira nem értek hozzá :))) hogy szemléltessem (és te is le írtad) hogy amíg nem ismeri egy get_right vagy valamelyik szőke svéd hogyan játszik egy X hónapja, összeszokott team CS:GO-ban addig felesleges azon álláson csücsülni mint 1 kakas miszerint "nekik semmi esélyük sincs még az elitet sem megközelíteni"

:)
 

getroitz

aug. 31., 23:03
remélem hogy igazad lesz és lesznek akik megverik őket bár nem hiszem de elfogadom a te véleményedet is :P
 
 
 
 
Zico  TEHETSÉG KÉRDÉSE NEM IDŐ AKI TUDD LŐNI MÁSHOL IS TUDD ÉS VAN ESZE IS PL. nem 1 Quake playert ismertem akik szarba lőtték codban is vagy haver aki ősi UT és q3 playa volt cod2 tj-n élete első warján berántotta életét is. Mert GO-ba lesznek top régi CS teamek simán elképzelhető hogy nem 1 team a nullába lövi őket és még azon is túl,taktika összeszokás minden játékban kell de mindenhova ahol több játékos nyomul együtt.
 

kebit

aug. 31., 23:00
brazilra gondolsz?:D


 
 
 
 

Zico

aug. 31., 22:47
TEHETSÉG KÉRDÉSE NEM IDŐ AKI TUDD LŐNI MÁSHOL IS TUDD ÉS VAN ESZE IS PL. nem 1 Quake playert ismertem akik szarba lőtték codban is vagy haver aki ősi UT és q3 playa volt cod2 tj-n élete első warján berántotta életét is. Mert GO-ba lesznek top régi CS teamek simán elképzelhető hogy nem 1 team a nullába lövi őket és még azon is túl,taktika összeszokás minden játékban kell de mindenhova ahol több játékos nyomul együtt.
 
 
 
 

kebit

aug. 31., 22:36
értelmes volt az az olvasni való amire reagáltál getro, és merek fogadni mert biztos vagyok benne hogy lesz 1 olyan team akik felfognak az elitbe jutni és ezt itt hiába ragozod hogy "áhh lófasz.. évek kellenek hozzá" egyszer mindent el kell kezdeni.. ők sem azért mentek át CSGO-ba mert jó fun. el akarnak érni valamit, és el is fognak. nem a véleményedet támadom csak ezt a berögzült hozzá állást miszerint ha én most abba hagyom a kondit, és elmegyek boxolónak akkor esélyem sincs arra a szintre eljutni ahol a "csapat" társaim járnak. mindenhol vannak elit csapatok. tény és való idő kell hozzá de nem lehetetlen dolog.

a lolos példát csak azért hoztam fel (annyira nem értek hozzá :))) hogy szemléltessem (és te is le írtad) hogy amíg nem ismeri egy get_right vagy valamelyik szőke svéd hogyan játszik egy X hónapja, összeszokott team CS:GO-ban addig felesleges azon álláson csücsülni mint 1 kakas miszerint "nekik semmi esélyük sincs még az elitet sem megközelíteni"

:)
 
 
 
 

johииie

aug. 31., 22:30
aki játszott már teljesen különböző két fps-el top szinten (itt nem CoD szériabeli 2 gamet kell érteni) az tudja, hogy attól mert más a játék a tehetség nem veszik el ugyan úgy odaérhet a top-ra egy akármilyen más fps-ben is.
 
 
 
 

Zico

aug. 31., 22:28
cod4-be amúgy tényleg csak anexis ért el kiinti eredményeket ?? tájékozatlan vok és kimaradt 1-2 év :D
 
 
 
 
noavatar
Zico  elit mezőnyben van valami és igazat adok cod4 is már ezer éves de a magyar teamek 95%-a sehol sincs benne ergo tényleg lehet stratolni 10000 órát is ha faszláma vagy ez volt cod2-ben is.De ezen lehetne vitázni még 1000 kommenten is úgy se érünk vele semmit cod2-t mai napig imádom mert hiába nem versenyjáték és már vagy 4 éve halot de jó game :D
 

getroitz

aug. 31., 22:23
turbo akkor cáfolj meg és jussatok be majd ez elit mezőnybe :P  én drukkolok.
 
 
 
 
noavatar
Zico  elit mezőnyben van valami és igazat adok cod4 is már ezer éves de a magyar teamek 95%-a sehol sincs benne ergo tényleg lehet stratolni 10000 órát is ha faszláma vagy ez volt cod2-ben is.De ezen lehetne vitázni még 1000 kommenten is úgy se érünk vele semmit cod2-t mai napig imádom mert hiába nem versenyjáték és már vagy 4 éve halot de jó game :D
 

getroitz

aug. 31., 22:21
cb mix ?:O :D
 
 
 
 

Zico

aug. 31., 22:14
elit mezőnyben van valami és igazat adok cod4 is már ezer éves de a magyar teamek 95%-a sehol sincs benne ergo tényleg lehet stratolni 10000 órát is ha faszláma vagy ez volt cod2-ben is.De ezen lehetne vitázni még 1000 kommenten is úgy se érünk vele semmit cod2-t mai napig imádom mert hiába nem versenyjáték és már vagy 4 éve halot de jó game :D
 
 
 
 
getroitz  na mentem ranked addig irjatok olvasni valot :D
 

BTURBO.

aug. 31., 22:14
Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy .  Hulyevagy . 
 
 
 
 
noavatar
kebit  getro most kibaszottul nincs igazad azzal kapcsolatban (és fel is baszott ez a hozzá állás ahogy ti hozzá álltok a váltáshoz) hogy aki 8éve CS1.6ozik és CS.Sezik azok majd minden egyes kibaszott alkalommal oda fogja azokat a játékosokat és csapatokat baszni, akik mondjuk cod4ből vagy cod2ből mennek át CS:GO-zni.
ti akik ezt mondogatjátok olyan bőszen el is olvassátok hogy mit írtok? vagy csak nagyobb a füstje mint a lángja??? emberek azért néha gondolkozzatok már el hogy mit írtok.. no offense de kb ez olyan vita lesz, mint ami köztem és zico között már 3-4 éve majdnem mindig állandó téma. melyik scene volt a jobb? 2005-6 vagy 2010-11.

akik MOST ÁTMENNEK CS:GO-ba cod4ből és gyakorolnak gyakorolnak egyszer úgy is elfognak arra a szintre jutni, ahol a régi veteránok vannak. idáig mindenki nyalta jobbra balra a wW, eSuba meg úgy kb az ÖSSZES top csapat picsáját hogy mekkora jók cod4-be. akkor most is nyaljátok nekik és szurkoljatok hogy OTT is sikerüljön olyan sikereket elérniük mint itt cod4ben.
tény és való tetemes előnnyel indulnak a régi őskövület CS-sek akik 10 éves kortól már a CS-t tolták, de azért ne feledkezzetek már meg arról sem hogy most OLYAN játékosok fognak belekerülni a CS szférába akik egy teljesen új játékmechanizmust fognak bele vinni a CS-be, és nem arról fog szólni a játék tegyük fel, hogy 0:35kor végre elindul a 2 team a lerakók felé. dinamikusabb lett. ki a faszom látott cod4ben olyat, hogy valaki 0:35kor még spotot fog? biztos van, nem tagadom biztos van.. de abban még biztosabb vagyok hogy gyökeresen fel fogják forgatni a cod4es team-ek a CS-s világnézetet, és játékmechanizmust. csak 1 rövid példa:
LoL-ba össze eresztették az EU elitet az Ázsiai elittel. Az EU elit standard 1 top 1 mid 2 bot 1 jung. Ázsiai elit? 2 top 1 mid 1 jung 1 bot. meg lett fordítva illetve teljesen más játékstílust képviseltek és mi lett? Behúzták az egész lan-t. páran nem fogják érteni a LoL-os hasonlatot de azért le eshetne nektek hogy egy teljesen más beállítottságú játékosok fognak és akarnak komoly dolgokat elérni CS-ben egy olyan játékstílussal amit még az ősrégi CS-s community nem látott.

no offense de azért szálljatok már le a földre.. még hogy a codosok semmit sem fognak elérni ha átmennek CS:GO-ba.. vettél te már le úgy szalámit a polcról hogy nem nézted meg hogy mikor jár le?

no offense.
 

getroitz

aug. 31., 22:13
na mentem ranked addig irjatok olvasni valot :D
 
 
 
 
noavatar
kebit  getro most kibaszottul nincs igazad azzal kapcsolatban (és fel is baszott ez a hozzá állás ahogy ti hozzá álltok a váltáshoz) hogy aki 8éve CS1.6ozik és CS.Sezik azok majd minden egyes kibaszott alkalommal oda fogja azokat a játékosokat és csapatokat baszni, akik mondjuk cod4ből vagy cod2ből mennek át CS:GO-zni.
ti akik ezt mondogatjátok olyan bőszen el is olvassátok hogy mit írtok? vagy csak nagyobb a füstje mint a lángja??? emberek azért néha gondolkozzatok már el hogy mit írtok.. no offense de kb ez olyan vita lesz, mint ami köztem és zico között már 3-4 éve majdnem mindig állandó téma. melyik scene volt a jobb? 2005-6 vagy 2010-11.

akik MOST ÁTMENNEK CS:GO-ba cod4ből és gyakorolnak gyakorolnak egyszer úgy is elfognak arra a szintre jutni, ahol a régi veteránok vannak. idáig mindenki nyalta jobbra balra a wW, eSuba meg úgy kb az ÖSSZES top csapat picsáját hogy mekkora jók cod4-be. akkor most is nyaljátok nekik és szurkoljatok hogy OTT is sikerüljön olyan sikereket elérniük mint itt cod4ben.
tény és való tetemes előnnyel indulnak a régi őskövület CS-sek akik 10 éves kortól már a CS-t tolták, de azért ne feledkezzetek már meg arról sem hogy most OLYAN játékosok fognak belekerülni a CS szférába akik egy teljesen új játékmechanizmust fognak bele vinni a CS-be, és nem arról fog szólni a játék tegyük fel, hogy 0:35kor végre elindul a 2 team a lerakók felé. dinamikusabb lett. ki a faszom látott cod4ben olyat, hogy valaki 0:35kor még spotot fog? biztos van, nem tagadom biztos van.. de abban még biztosabb vagyok hogy gyökeresen fel fogják forgatni a cod4es team-ek a CS-s világnézetet, és játékmechanizmust. csak 1 rövid példa:
LoL-ba össze eresztették az EU elitet az Ázsiai elittel. Az EU elit standard 1 top 1 mid 2 bot 1 jung. Ázsiai elit? 2 top 1 mid 1 jung 1 bot. meg lett fordítva illetve teljesen más játékstílust képviseltek és mi lett? Behúzták az egész lan-t. páran nem fogják érteni a LoL-os hasonlatot de azért le eshetne nektek hogy egy teljesen más beállítottságú játékosok fognak és akarnak komoly dolgokat elérni CS-ben egy olyan játékstílussal amit még az ősrégi CS-s community nem látott.

no offense de azért szálljatok már le a földre.. még hogy a codosok semmit sem fognak elérni ha átmennek CS:GO-ba.. vettél te már le úgy szalámit a polcról hogy nem nézted meg hogy mikor jár le?

no offense.
 

getroitz

aug. 31., 22:13
LoLos hozzászólásodrol meg annyit hogy nem az ázsiaiak hozták ezt be mivel már season1-be is volt 1 csomo EU/NA lan ahol megjátszották ezt mivel a top counter picked volt és nem akartak 1 lanet elbaszni inkább megcserélik hogy mind2 el legyen baszva. és ezt kb minden lanon/neten csinálják.Ázsiaiak meg azért nyerték meg az egész lant mert senki  se ismerte a játék stílusukat ahogy a TSM is elmondta bánták hogy nem mentek ki koreai szerverre mert nem ismerték lásd Azubu Blaze játékát meg még van 1 jo pár erős csapat ott. M5 is azt nyilatkozta hogy egyedül tőlük félnek mert nem mentek koreai szerverre. Ezzel nem azt mondom hogy nem nyerik meg a világbajnokságot mert tény kurva jol játszanak de EU streamek sokkal inkább kivannak híreztetve (meg NA) mint a koreai. 
 
 
 
 
noavatar
Lancer  Jajj GECI BESZAROK RAJTATOK BESZAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CoD4 NEMFOG MEGHALLNI MINT A TETVES KURVA AZ ÚT SZÉLÉN CSAK NEM LESZ LAAAAAAAAAAAAAAAAN BAZMEG MEG PÉNZ!!!!!!!!!!!!!!!!


Most hogy megnyugodtam elmagyaráznám hogy  CoD2 sem halott mert mai napig szeretek vele játszani stb de nem verseny játék. Éves szinten van egy nagy Lan a gamersject és ennyi. És nekem ne hozzátok  az ICL-t nagy lannak mert lefosom a bokám. Fogjátok már fel az lesz mint cod2-be. Jöhettek nekem a cga val mert fasza cod4.wars os meg régi praccos csapatok játszanak ott ennyi. CB-n is van 4000-5000 aktiv klán CoD2-be és állitom hogy nincs olyan csapat aki ne kezdett volna uj reget mert nem volt enemy... Ez lesz itt is meglátjátok majd nem lesz soha támogatott játék már a CoD4.. Majd lesz egy olyan fél év 1 év mulva egy COMBEBACK CoD4 mint anno CoD2 be és ennyi de nem lesz semmi értelme mert látni fogják mindenki csal nincs semmi nagy kupa. Mellesleg getro ha te ennyire élvezed maradj online és játsz otthon.


Részemről a vita lezárva állitolag, de akik azt hiszik hogy most prok lehetnek CoD4-be nagyot tévednek.

 

getroitz

aug. 31., 22:07
Milyen élvezem otthon? te tudod mit beszélsz? ha elolvastad volna értelmesen pár ember azt állitja hogy semmi kupa nem lesz semmi különös én nem tapasztaltam olyat hogy havonta max 2 havonta ne lenne kupa.
 
 
 
 
noavatar
kebit  getro most kibaszottul nincs igazad azzal kapcsolatban (és fel is baszott ez a hozzá állás ahogy ti hozzá álltok a váltáshoz) hogy aki 8éve CS1.6ozik és CS.Sezik azok majd minden egyes kibaszott alkalommal oda fogja azokat a játékosokat és csapatokat baszni, akik mondjuk cod4ből vagy cod2ből mennek át CS:GO-zni.
ti akik ezt mondogatjátok olyan bőszen el is olvassátok hogy mit írtok? vagy csak nagyobb a füstje mint a lángja??? emberek azért néha gondolkozzatok már el hogy mit írtok.. no offense de kb ez olyan vita lesz, mint ami köztem és zico között már 3-4 éve majdnem mindig állandó téma. melyik scene volt a jobb? 2005-6 vagy 2010-11.

akik MOST ÁTMENNEK CS:GO-ba cod4ből és gyakorolnak gyakorolnak egyszer úgy is elfognak arra a szintre jutni, ahol a régi veteránok vannak. idáig mindenki nyalta jobbra balra a wW, eSuba meg úgy kb az ÖSSZES top csapat picsáját hogy mekkora jók cod4-be. akkor most is nyaljátok nekik és szurkoljatok hogy OTT is sikerüljön olyan sikereket elérniük mint itt cod4ben.
tény és való tetemes előnnyel indulnak a régi őskövület CS-sek akik 10 éves kortól már a CS-t tolták, de azért ne feledkezzetek már meg arról sem hogy most OLYAN játékosok fognak belekerülni a CS szférába akik egy teljesen új játékmechanizmust fognak bele vinni a CS-be, és nem arról fog szólni a játék tegyük fel, hogy 0:35kor végre elindul a 2 team a lerakók felé. dinamikusabb lett. ki a faszom látott cod4ben olyat, hogy valaki 0:35kor még spotot fog? biztos van, nem tagadom biztos van.. de abban még biztosabb vagyok hogy gyökeresen fel fogják forgatni a cod4es team-ek a CS-s világnézetet, és játékmechanizmust. csak 1 rövid példa:
LoL-ba össze eresztették az EU elitet az Ázsiai elittel. Az EU elit standard 1 top 1 mid 2 bot 1 jung. Ázsiai elit? 2 top 1 mid 1 jung 1 bot. meg lett fordítva illetve teljesen más játékstílust képviseltek és mi lett? Behúzták az egész lan-t. páran nem fogják érteni a LoL-os hasonlatot de azért le eshetne nektek hogy egy teljesen más beállítottságú játékosok fognak és akarnak komoly dolgokat elérni CS-ben egy olyan játékstílussal amit még az ősrégi CS-s community nem látott.

no offense de azért szálljatok már le a földre.. még hogy a codosok semmit sem fognak elérni ha átmennek CS:GO-ba.. vettél te már le úgy szalámit a polcról hogy nem nézted meg hogy mikor jár le?

no offense.
 

getroitz

aug. 31., 22:05
majd meglátjuk kinek lesz igaza és ne azt nézd h 5 év alatt nem lesz hanem a következő 2-3 évbe 100% hogy nem lesz. lehet lesznek próbálkozók de az elit mezőnybe sose fog feljutni egyik se és hiába nem adsz igazat végén ugy is ez lesz :) 

tegyük példának ono teamjét. 10k-ba fogadok veled h 2 év alatt semmit se fognak elérni ebbe a játékba és hiába hiszitek azt hogy gyakorlás gyakorlás gyakorlás cod4 be is ezt pofázták vegyük figyelembe hun scene-t wild mindenki azt mondja h sok gyakorlás de különös mégse haladnak a kis csapatok szerinted itt fognak?:D mindig minden játékba volt elit mezőny és annál jobb nem is lesz lehet engem támadni de a véleményemet ameddig nem lesz rá példa semmi se fogja megváltoztatni 

 
 
 
 

Zico

aug. 31., 21:54
Azt nem érti itt meg 1-2 5-6 diplomás igen sokat elért cod játékos hogy mint versenyjáték fog meghalni a cod4, cod1-et is elég sokan tolják pub szinten ergo nincs kihalva de versenyszinten már Petőfi kora óta senki se számol a cod1-el ahogy a cod2-vel se lehet vitázni ohhh rohadt buzi esuba +többi hát menjen a francba de hát vannak még kis teamek , a kis teamek senkit se érdekelnek csak a nagyok diktálnak a nagy szervezetek lemondtak a codról ergo COD4 halálra van itélve és lehet pubolni meg verni a kis kukikat  icééel meg hasonló rangos lanokon de a versenyszintű játéknak vége.
 
 
 
 

Lancer

aug. 31., 21:20
Jajj GECI BESZAROK RAJTATOK BESZAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CoD4 NEMFOG MEGHALLNI MINT A TETVES KURVA AZ ÚT SZÉLÉN CSAK NEM LESZ LAAAAAAAAAAAAAAAAN BAZMEG MEG PÉNZ!!!!!!!!!!!!!!!!


Most hogy megnyugodtam elmagyaráznám hogy  CoD2 sem halott mert mai napig szeretek vele játszani stb de nem verseny játék. Éves szinten van egy nagy Lan a gamersject és ennyi. És nekem ne hozzátok  az ICL-t nagy lannak mert lefosom a bokám. Fogjátok már fel az lesz mint cod2-be. Jöhettek nekem a cga val mert fasza cod4.wars os meg régi praccos csapatok játszanak ott ennyi. CB-n is van 4000-5000 aktiv klán CoD2-be és állitom hogy nincs olyan csapat aki ne kezdett volna uj reget mert nem volt enemy... Ez lesz itt is meglátjátok majd nem lesz soha támogatott játék már a CoD4.. Majd lesz egy olyan fél év 1 év mulva egy COMBEBACK CoD4 mint anno CoD2 be és ennyi de nem lesz semmi értelme mert látni fogják mindenki csal nincs semmi nagy kupa. Mellesleg getro ha te ennyire élvezed maradj online és játsz otthon.


Részemről a vita lezárva állitolag, de akik azt hiszik hogy most prok lehetnek CoD4-be nagyot tévednek.

 
 
 
 
EX3QTE  nem szeretnék túl sokat hozzászólni ehhez a témához, csak ennyit: senki ne fanboikodjon és divatból játsszon egy játékot; hanem aszerint, hogy mit élvez. én szeretem a codot, a cs viszont nagyon nem jön be, így nem fogok váltani.
 

SPI3LER

aug. 31., 21:13
+1
 
 
 
 
noavatar
kebit  getro most kibaszottul nincs igazad azzal kapcsolatban (és fel is baszott ez a hozzá állás ahogy ti hozzá álltok a váltáshoz) hogy aki 8éve CS1.6ozik és CS.Sezik azok majd minden egyes kibaszott alkalommal oda fogja azokat a játékosokat és csapatokat baszni, akik mondjuk cod4ből vagy cod2ből mennek át CS:GO-zni.
ti akik ezt mondogatjátok olyan bőszen el is olvassátok hogy mit írtok? vagy csak nagyobb a füstje mint a lángja??? emberek azért néha gondolkozzatok már el hogy mit írtok.. no offense de kb ez olyan vita lesz, mint ami köztem és zico között már 3-4 éve majdnem mindig állandó téma. melyik scene volt a jobb? 2005-6 vagy 2010-11.

akik MOST ÁTMENNEK CS:GO-ba cod4ből és gyakorolnak gyakorolnak egyszer úgy is elfognak arra a szintre jutni, ahol a régi veteránok vannak. idáig mindenki nyalta jobbra balra a wW, eSuba meg úgy kb az ÖSSZES top csapat picsáját hogy mekkora jók cod4-be. akkor most is nyaljátok nekik és szurkoljatok hogy OTT is sikerüljön olyan sikereket elérniük mint itt cod4ben.
tény és való tetemes előnnyel indulnak a régi őskövület CS-sek akik 10 éves kortól már a CS-t tolták, de azért ne feledkezzetek már meg arról sem hogy most OLYAN játékosok fognak belekerülni a CS szférába akik egy teljesen új játékmechanizmust fognak bele vinni a CS-be, és nem arról fog szólni a játék tegyük fel, hogy 0:35kor végre elindul a 2 team a lerakók felé. dinamikusabb lett. ki a faszom látott cod4ben olyat, hogy valaki 0:35kor még spotot fog? biztos van, nem tagadom biztos van.. de abban még biztosabb vagyok hogy gyökeresen fel fogják forgatni a cod4es team-ek a CS-s világnézetet, és játékmechanizmust. csak 1 rövid példa:
LoL-ba össze eresztették az EU elitet az Ázsiai elittel. Az EU elit standard 1 top 1 mid 2 bot 1 jung. Ázsiai elit? 2 top 1 mid 1 jung 1 bot. meg lett fordítva illetve teljesen más játékstílust képviseltek és mi lett? Behúzták az egész lan-t. páran nem fogják érteni a LoL-os hasonlatot de azért le eshetne nektek hogy egy teljesen más beállítottságú játékosok fognak és akarnak komoly dolgokat elérni CS-ben egy olyan játékstílussal amit még az ősrégi CS-s community nem látott.

no offense de azért szálljatok már le a földre.. még hogy a codosok semmit sem fognak elérni ha átmennek CS:GO-ba.. vettél te már le úgy szalámit a polcról hogy nem nézted meg hogy mikor jár le?

no offense.
 

pRaZz1n

aug. 31., 21:13
 ' 'hogy 0:35kor végre elindul a 2 team a lerakók felé. dinamikusabb lett. ki a faszom látott cod4ben olyat, hogy valaki 0:35kor még spotot fog? ' ' 

Molehill :d
 
 
 
 

kebit

aug. 31., 20:35
getro most kibaszottul nincs igazad azzal kapcsolatban (és fel is baszott ez a hozzá állás ahogy ti hozzá álltok a váltáshoz) hogy aki 8éve CS1.6ozik és CS.Sezik azok majd minden egyes kibaszott alkalommal oda fogja azokat a játékosokat és csapatokat baszni, akik mondjuk cod4ből vagy cod2ből mennek át CS:GO-zni.
ti akik ezt mondogatjátok olyan bőszen el is olvassátok hogy mit írtok? vagy csak nagyobb a füstje mint a lángja??? emberek azért néha gondolkozzatok már el hogy mit írtok.. no offense de kb ez olyan vita lesz, mint ami köztem és zico között már 3-4 éve majdnem mindig állandó téma. melyik scene volt a jobb? 2005-6 vagy 2010-11.

akik MOST ÁTMENNEK CS:GO-ba cod4ből és gyakorolnak gyakorolnak egyszer úgy is elfognak arra a szintre jutni, ahol a régi veteránok vannak. idáig mindenki nyalta jobbra balra a wW, eSuba meg úgy kb az ÖSSZES top csapat picsáját hogy mekkora jók cod4-be. akkor most is nyaljátok nekik és szurkoljatok hogy OTT is sikerüljön olyan sikereket elérniük mint itt cod4ben.
tény és való tetemes előnnyel indulnak a régi őskövület CS-sek akik 10 éves kortól már a CS-t tolták, de azért ne feledkezzetek már meg arról sem hogy most OLYAN játékosok fognak belekerülni a CS szférába akik egy teljesen új játékmechanizmust fognak bele vinni a CS-be, és nem arról fog szólni a játék tegyük fel, hogy 0:35kor végre elindul a 2 team a lerakók felé. dinamikusabb lett. ki a faszom látott cod4ben olyat, hogy valaki 0:35kor még spotot fog? biztos van, nem tagadom biztos van.. de abban még biztosabb vagyok hogy gyökeresen fel fogják forgatni a cod4es team-ek a CS-s világnézetet, és játékmechanizmust. csak 1 rövid példa:
LoL-ba össze eresztették az EU elitet az Ázsiai elittel. Az EU elit standard 1 top 1 mid 2 bot 1 jung. Ázsiai elit? 2 top 1 mid 1 jung 1 bot. meg lett fordítva illetve teljesen más játékstílust képviseltek és mi lett? Behúzták az egész lan-t. páran nem fogják érteni a LoL-os hasonlatot de azért le eshetne nektek hogy egy teljesen más beállítottságú játékosok fognak és akarnak komoly dolgokat elérni CS-ben egy olyan játékstílussal amit még az ősrégi CS-s community nem látott.

no offense de azért szálljatok már le a földre.. még hogy a codosok semmit sem fognak elérni ha átmennek CS:GO-ba.. vettél te már le úgy szalámit a polcról hogy nem nézted meg hogy mikor jár le?

no offense.
 
 
 
 
getroitz  egetverő karrier :D hát nemtom jo lenne de kevés esélyt látok rá hogy cs:go ba lesz 1 olyan veretlen csapat mint az anexis cod4 be :D
 

Zico

aug. 31., 20:10
szerintem lesz ha végre kiadják CS-hez is a megfelelő segédprogit hát anexis se hiszem hogy labdába fog rúgni CS-be bár ne legyem igazam :D
 
 
 
 
noavatar
Zico  Csak aki még egetverő esports karriert akar befutni kénytelen mindig a divatnak hodólni ennyi ellentmondás után nem is érdekel ez a GO pedig majdnem rászántam magam :D
 

getroitz

aug. 31., 20:01
egetverő karrier :D hát nemtom jo lenne de kevés esélyt látok rá hogy cs:go ba lesz 1 olyan veretlen csapat mint az anexis cod4 be :D
 
 
 
 

chAsEz

aug. 31., 18:27
hívom mysn-t tímbe
 
 
 
 
noavatar
getroitz  Hát ha te lettél volna tegnap a helyembe te se mondtál volna mást.

arról meg annyit ha nem lenne szar a LoL közösség simán lehetne olyan lanokat csinálni mint az utobbi időbe cod4 be csak hát ott még codnál is szarabb a közösség :D

 

pRaZz1n

aug. 31., 17:35
A CoDosok úgyis lemennek lanra LoL-ozni csak várd ki :d
 
 
 
 

Zico

aug. 31., 17:29
Csak aki még egetverő esports karriert akar befutni kénytelen mindig a divatnak hodólni ennyi ellentmondás után nem is érdekel ez a GO pedig majdnem rászántam magam :D
 
 
 
 
EX3QTE  nem szeretnék túl sokat hozzászólni ehhez a témához, csak ennyit: senki ne fanboikodjon és divatból játsszon egy játékot; hanem aszerint, hogy mit élvez. én szeretem a codot, a cs viszont nagyon nem jön be, így nem fogok váltani.
 

BTURBO.

aug. 31., 17:27
+1 Mindenki azzal jatszon amivel akkar !

TE KIS SHOUTCASTER TE ! :D 
 
 
 
 

EX3QTE

aug. 31., 17:25
nem szeretnék túl sokat hozzászólni ehhez a témához, csak ennyit: senki ne fanboikodjon és divatból játsszon egy játékot; hanem aszerint, hogy mit élvez. én szeretem a codot, a cs viszont nagyon nem jön be, így nem fogok váltani.
 
 
 
 
noavatar
pRaZz1n  Az jó gyorsan változik a véleményed :D Holnap már úgyis LoL-zol nem mindegy mi van a CoD4-el?:D
 

getroitz

aug. 31., 17:24
Hát ha te lettél volna tegnap a helyembe te se mondtál volna mást.

arról meg annyit ha nem lenne szar a LoL közösség simán lehetne olyan lanokat csinálni mint az utobbi időbe cod4 be csak hát ott még codnál is szarabb a közösség :D

 
 
 
 
noavatar
BTURBO.  ne 1 ora alatt doncsel egy jatekrol ! legalabb 2-3 het kell mire felfogod a dolgokat ! De soha nincs keso valtani . nagyon jo pelda cod2 ---> cod4 --->CSGO :D 
 

getroitz

aug. 31., 17:22
turbo ez nem 1 ora source al másfél évet játszottam aktivan és nagyon ment utána elkezdték patchelni és elbaszták az egészet most kijött a go bétáztam kb 1 hetet és nagyon béna voltam benne. ezért nem is akarom erőltetni.
 
 
 
 
noavatar
pRaZz1n  Az jó gyorsan változik a véleményed :D Holnap már úgyis LoL-zol nem mindegy mi van a CoD4-el?:D
 

pRaZz1n

aug. 31., 17:20
és a GO-val :D


 
 
 
 
noavatar
getroitz  mivel tegnap elég szar állapotban voltam mint motivácio terén mint cod4 terén . de én hamar rájöttem hogy hiába GO-znék ugy se lenne semmi értelme max funolni jo lenne és ennyii
 

pRaZz1n

aug. 31., 17:19
Az jó gyorsan változik a véleményed :D Holnap már úgyis LoL-zol nem mindegy mi van a CoD4-el?:D
 
 
 
 
getroitz  mivel tegnap elég szar állapotban voltam mint motivácio terén mint cod4 terén . de én hamar rájöttem hogy hiába GO-znék ugy se lenne semmi értelme max funolni jo lenne és ennyii
 

BTURBO.

aug. 31., 17:19
ne 1 ora alatt doncsel egy jatekrol ! legalabb 2-3 het kell mire felfogod a dolgokat ! De soha nincs keso valtani . nagyon jo pelda cod2 ---> cod4 --->CSGO :D 
 
 
 
 
noavatar
getroitz  mivel tegnap elég szar állapotban voltam mint motivácio terén mint cod4 terén . de én hamar rájöttem hogy hiába GO-znék ugy se lenne semmi értelme max funolni jo lenne és ennyii
 

kINZAAY

aug. 31., 17:18
full mas az aim rendszere a gonak mint a tobbi csnek:D kb csak taxokba gondolkozasba meg map ismereti hianyba vannak hatranyba.. de az par honap gyakorlas warozas es kb ott leszel mint tobbi player..
 
 
 
 
noavatar
pRaZz1n  Szia Getro!Tegnap még CS:GO teamet keresetél mi történt?:)
 

getroitz

aug. 31., 17:16
mivel tegnap elég szar állapotban voltam mint motivácio terén mint cod4 terén . de én hamar rájöttem hogy hiába GO-znék ugy se lenne semmi értelme max funolni jo lenne és ennyii
 
 
 
 
noavatar
BTURBO.  Az az igassag , hogy olyan csapatok fognak most labdaba rugni akik kort nembirtak hozzni a Magyar illetve a kulfoldi scene csapataival . SZOVAL ! 
Olyan stream mecseket fogtok nezni ami eddig 13-4 volt most lesz 13-10 es nezed , hogy a 2 kozepszintu csapat kuzd a masik kozepszintu csapattal . Ezt hivhatjatok jodolognak is de ez a jatek szinvonalanak a csokkenese ! ( azok szamara akiknek nem volt erheto ) 
Eddig neztunk egy REAL MADRID VS BARCELONA mecset ! Most nezhetunk egy FTC vs  
Videoton merkozest :D:D:DD:D:D:D:D:D:DD 

Remelem ertheto a kulombseg !!!!

Nem akkarok senkitse megbantani de eddig miert ne lett volna eselye barkinek megverni mondjuk a jelenlegi " tronorokos " wildet ? 

Mindenkinek ugyan annyi eselye volt ra , hogy megmutassa m hogy o a Jani de miert nem jott ossze ? 


De a kihalast nem ugy kell ertelmezni , hogy teljesen megall az elet mint a cod1 be ! 

Csak annyi , hogy szep alassan kezd kikerulni a competitiv jatekbol 
Ugyan az van vele mint a cod2 vel volt hajdanan . Emlekszek en megmondtam , hogy ez lesz es mindenki engem fikazott meg ev elejen :D 
Nem kell felni aki szereti ezt a jatekot es meg nem unta meg amire par ev utan ra lehet unni ! ( merthogy semmi tax valtozas nincs benne 2008 ot ! :D )Az tovabbra is ezzel fog jatszani illetve idehaza valoszinuleg meg 2030 ig lanjatek lesz ! 
 

kINZAAY

aug. 31., 17:15
ezt magyarazom en is mindenkinek.. azt kapom a savat, hogy k*rvara nincs igy... hat ocsem..:D a mostani lan kozepmezonyos csapatokat ''new prok''nak hivjak:DDD hat sztem elmaradnak inkabb maradek playereknek..:D
 
 
 
 
pRaZz1n  CSAK A FRADI!
 

BTURBO.

aug. 31., 17:10
Jo nem ertek a focihoz elnezes kerek minden szurkolotol de valahogy probaltam erzekeltetni a kulombseget ! 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2728
 
1647
 
 
 
kép 2755
 
1558
 
 
kép 1130
 
1583
 
 
 
kép 3018
 
1857
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu