Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74943 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36107 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25924 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21918 megtekintés
 
Közlemény
19691 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18121 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18061 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. január 18.
 
 

Friss cikkeink

 
Interjú 2012. február 07. 18 hozzászólás
 

Első eküldött hírünket publikáljuk, melyet spilerr készített. A felkérésre pozitívan reagálva wIw MISIKEX beleegyezett, hogy elkészítsék vele ezt az interjút.

Üdv MISIKEX, kérlek mutatkozz be az olvasóknak, és mondj egy pár szót csapatodról nekünk. :)

Szia, Szervusztok! Gárgyás Mihály vagyok, legtöbben csak MISIKEX-ként ismertek. 2006. Októberében elhatároztam, hogy jó lenne egy saját csapatot csinálni. Ekkor még csak Call of Duty 4-ben gondolkoztam, majd, miután „divat” lett ez a Multigaming, én is belevágtam.  Természetesen volt elég gond, s baj ezzel, de szerencsére a későbbiekben örömömet leltem benne. Most, miután már ennyi energiát belefektettem, illetve kapom a jó visszajelzéseket, már nincs is kedvem abbahagyni. 2006-óta egy néven fut a csapat, mely a w.I.w-GAMiNG, ennek a jelentése „World Is War”. Jelenleg hárman intézzük a csapatunk vezetését, Én, mint a csapat CEO-ja, Busi ’Slaz’ László, aki körülbelül egy hónapja csatlakozott mint CO-Manager, illetve régi barátom Budavári ’deVour!’ Márk, aki egy rendkívül tehetséges programozóként segít nekem már vagy jó kettő,-három éve.

 


Van esetleg eddig nagyobb cup, league, ladder, vagy LAN eredményetek?

Természetesen, én igazából a LAN eredményeket dokumentálom, persze számtalan eredményeink vannak a már írt cup, league, ladder-ekben is, de én, és a támogatóink a LAN eredményeket tudják értékelni.

Mely játékokban képviselteti magát a w.I.w?

Jelenleg, ha jól értesültem, csapatunk az egyik legnagyobb az indított aktív Squadok képviseletében, ugyanis jelenleg a következő csapatokat irányítjuk: CS 1.6; CS:S; COD2; COD4; MW2; COD7; MW3; BC2; BF3; LOL-NORD; LOL-WEST; SC2.

Melyik a legerősebb squadotok jelenleg?

Hát én bízom benne, hogy mindegyik Squad ugyanolyan erős, mivel ha most a LAN-ra összpontosítunk kérdésileg, akkor egyértelmű, hogy a legjobb helyezésért hajtanak társaim, ahhoz pedig kitűnő teljesítmény kell. Ha megoldható, akkor szeretném bemutatni a négy fő LAN-csapatunk tagjait.

Call of Duty 2 – Csapatunk tagjai

Call of Duty 4 – Csapatunk tagjai

Counter-Strike 1.6 – Csapatunk tagjai

Counter-Strike Source – Csapatunk tagjai

Mi a véleményed az eSports Online ötlettel kapcsolatban?

Ez egy teljesen jó ötlet, nemrég beszéltem erről veled, hogy mint ahogy mondtad is, Magyarországnak jól jött egy ilyen központi community, amivel minket Magyar játékosokat összeszed, illetve rendszerez. Bízok benne, hogy kitartóak a szerkesztők, és meg is fog maradni.

Van olyan magyar Multigaming aki szerinted nagyban segíti a hazai community-t?

Nah most erre a kérdésre igen bonyolult válaszolni, mivel minden Magyar Gaming igyekszik jó hírbe hozni hazánkat, illetve törni felfelé mind belföldön, mind külföldön, azonban ha most ezt teljesen szubjektív kérdésként teszed fel, akkor számomra az ANEXIS az, akire jelen pillanatban a leg büszkébbek lehetünk, mert igazán szép teljesítményt érnek el minden aktuális versenyen.

Az interview elején írtad a w.I.w Vezetőségét, esetleg játszol is valamelyik squadban? Mivel én a codNbeat-ben az MW3 részleget is vezetem, játszok benne, és a klánt is egyengetem.

Hát unalmas lenne játék nélkül csak a csapatokat egyengetnem, ha megengeded, hogy éljek a szavaiddal :), de természetesen játszok majdnem minden olyan játékkal, amivel barátaim, társaim, és szívesen játszok velük, ha épp igényük van a segítségemre :)


Mikor volt a w.I.w a csúcson, miben volt ez érezhető, és mikor volt a legmélyebb ponton és mi okozta ezt?

Számomra folyamatos haladás van, nincs ilyen, hogy csúcs, mert folyamatosan törünk felfelé, és eddig még nem volt megállás. Azonban a kérdésed másikfelére volt incidens, nem egyszer, mivel te is tudod, hogy mennyi munkával jár egy csapat rendszeres, megfelelő Managgelése, hogy hány értelmileg enyhén károsodott személy keres fel, majd mond olyan baromságokat, hogy a falat kaparod… Szóval visszatérve, volt ilyen mély pont, de nem csapatban, hanem bennem. Eddig, ha jól számoltam háromszor voltam ott, hogy befejezem ezt az egész Multigaming-ezést, mert lelkileg olyan állapotba jutottam, hogy nem nagyon volt kilátásom pozitív terekbe. Ilyenkor mindig átértékelem azt a mennyiségű vagyont, amelyet 2006-óta ráköltöttem erre az egész w.I.w-re, és átgondolom, hogy mi lett volna, ha… Azonban eddig hála Istennek sikerült talpra állnom, és már nem vacillálok a gondolatokkal. Tudod, most úgy vagyok, hogy ha már ennyit beleöltem, mind anyagi, mind mentális energiát, nem fogom hagyni, hogy tönkremenjen…

Esetleg van titka annak hogy oly sok ideje aktív a wIw?

:) Kitartás… :) Egy csapat sikere csakis a vezetőkön, a tagokon, és persze !!néha!! a szerencsén múlik, de Fortuna mit sem ér, ha az első kettő nem megfelelő ;)

Így az interjú végéhez közeledve van valami tanácsod azok számára, akik szeretnének kialakítani egy multigaminget?

Hát mindenek előtt elszántság, rengeteg szabad idő, természetesen anyagi háttér is fog kelleni, de tudod nem hiszem, hogy jelenleg érdemes lenne egy Multigaming építésébe belevágni… Tudod, szerintem jelenleg van bőőőőőven elég Magyar Multigaming, ahova lehetne csatlakozni, melyek már jó ismeretségre tettek szert, és tudnak a jelentkezőknek a megfelelő tudásukhoz híven jutalmakat adni, ami azért nem rossz dolog. Mert ha most nekiáll valaki egy új Multigaming megnyitásához, akkor rengeteget kellene güriznie, hogy ismerté, illetve jó hírbe kerüljön.

Köszönöm a tartalmas válaszaid és sok sikert kívánok a w.I.w-nek a továbbiakban is :)

Számomra megtisztelő, hogy felkértél erre az interview-ra. Te vagy az első, kinek elfogadtam az interview felkérését, te avattál fel :) Remélem hasznosnak veszitek válaszaimat. Hasonló jókat kívánok neked, és csapatodnak!

 

 
spilerr
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 18 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

spilerr

febr. 08., 18:39
Köszönöm mindenkinek aki kommentálta :) örülök hogy sokaknak tetszett. Ha gondoljátok kikerülhet még interjú. Illetve klánom honlapján elolvashatóak amelyeket eddig készítettem :)
 
 
 
 
STiN  2007 novemberében jelent meg a játék. na de nem is ez a lényeg ő megjósolta :D respect ahhoz amit csinál, remélem még majd hallani felőlük.
 

asd

febr. 08., 17:47
Hát de lehet ő már előtte cod2zött de a csapatot inkább cod4re összpontosította mert 2006ban már lehetett tudni milyen azért a cod4
 
 
 
 
Aztek  2006 mi a hiba?
 

STiN

febr. 08., 17:09
2007 novemberében jelent meg a játék. na de nem is ez a lényeg ő megjósolta :D respect ahhoz amit csinál, remélem még majd hallani felőlük.
 
 
 
 

chAsEz

febr. 08., 16:32
soulka megmondja mi a hiba ! :D
 
 
 
 

Aztek

febr. 08., 16:09
2006 mi a hiba?
 
 
 
 

sANtiaGo

febr. 08., 13:18
Igen elég jó fajta interjú lett, és ezúton hívnám fel az olvasók figyelmét, hogy bárki küldhet be hírt, ha úgy érzi, hogy képes megállni az oldalon a helyét. Természetesen átnézem, és ha van hírértéke, akkor publikálásra kerül. Várjuk híreiteket az oldalon beépített hírbeküldéssel vagy a szerkesztoseg@callofduty.hu címre. Bármilyen kérdésetek vagy ötletek van, nyugodtan írjatok.
 
 
 
 

svayy

febr. 07., 21:18
jó lett
 
 
 
 

snowy

febr. 07., 21:12
Öröm látni, hogy a sok magyar multigaming között akik csak annak nevezik magukat, akad néhány gyöngyszem mint a wIw! csak igy tovább!
 
 
 
 

Zico

febr. 07., 21:03
grat jó olvasnivaló volt én nem hallotam még a srácokról de ez az én lemaradásom tudatlanságom..:D GL in the future
 
 
 
 
spilerr  Köszönöm szépen hogy kiraktátok :D És persze MISIKEX-nek hogy ilyen szépen megfogalmazott válaszokat adott. Van még pár interjú amit készítettem, ha elég ember gondolja szívesen felajánlom a callofduty.hu-nak :)
 

sANtiaGo

febr. 07., 20:42
Persze jöhetnek!
 
 
 
 

spilerr

febr. 07., 20:40
Köszönöm szépen hogy kiraktátok :D És persze MISIKEX-nek hogy ilyen szépen megfogalmazott válaszokat adott. Van még pár interjú amit készítettem, ha elég ember gondolja szívesen felajánlom a callofduty.hu-nak :)
 
 
 
 

sANtiaGo

febr. 07., 20:29
Nekem bejön minden :)
 
 
 
 

snowy

febr. 07., 20:27
Van esetleg eddig nagyobb cup..szöveg  fölötti kép nem jön be
 
 
 
 
breathe  jó lett nagyon. ne hagyd abba csináld csak. sok ilyen ember kellene még aki ennyire kitartó minden téren. én nem ismerlek és nem tudom ebből az egészből mi igaz, de én adom amit csinálsz. sok sikert a továbbiakban. jó interview. még több ilyet
 

asd

febr. 07., 20:27
+2
 
 
 
 

sANtiaGo

febr. 07., 20:26
Sok sikert télleg :) Az összes kép jó amugy :)
 
 
 
 
breathe  jó lett nagyon. ne hagyd abba csináld csak. sok ilyen ember kellene még aki ennyire kitartó minden téren. én nem ismerlek és nem tudom ebből az egészből mi igaz, de én adom amit csinálsz. sok sikert a továbbiakban. jó interview. még több ilyet
 

snowy

febr. 07., 20:20
+1
 
 
 
 
noavatar

breathe

febr. 07., 20:18
jó lett nagyon. ne hagyd abba csináld csak. sok ilyen ember kellene még aki ennyire kitartó minden téren. én nem ismerlek és nem tudom ebből az egészből mi igaz, de én adom amit csinálsz. sok sikert a továbbiakban. jó interview. még több ilyet
 
 
 
 

soulka

febr. 07., 20:08
egyik kép nem jó, de a hír tetszetős:)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 3279
 
1746
 
 
 
kép 2676
 
1531
 
 
kép 2596
 
1620
 
 
 
kép 2944
 
1914
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu