Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71531 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
34487 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23894 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20433 megtekintés
 
Közlemény
18921 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17534 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vidarene91 hozzászólt a(z) | CLANCORE.HU | Promod Live 2.11 |TDM |... szerverhez. 3 napja
 
 

Friss cikkeink

 
Interjú 2012. február 13. 16 hozzászólás
 

Ismét egy interjúval jelentkezem a callofduty.hu-n. Most a Rock.ASUS egyik emberét kerestem fel, aki a Team Hungary-ban is megtalálható. Nem más mint kebit.

 

 

A következő iterjú is felhasználó által beküldött hírként került a kezem alá, melyet kicsit átformáztam, szépítettem, de lényegesen nem nyúltam hozzá, hiszen más érdemét nem szabad elvenni. Remek interjúalany és fasza kis kérdéseket kaptunk most is.

 

Hello kebit, kérlek mutatkozz be az olvasóknak.
Szia, és sziasztok! Mauréry "kebit" Krisztián vagyok 19 éves fősulis tanuló. Próbálok elhelyezkedni a rohanó világunkban illetve "hódolni" a hobbimnak, azaz játszogatni a már jól megszokott régi arcokkal abban a bizonyos lövöldözős játékban aminek a neve Call of Duty 2. a ROCK.ASUS cod2-es csapat "ragere"

Hogy kerültél a ROCK.ASUS csapatába?
Hát ez egy "hosszú" történet de szivesen elmesélem neked, illetve nektek. Előszőr is én ugye törzsgyökeres WiLD játékos voltam kb 2,5 - 3 évig. Rengeteg szép eredményt értem el velük annó, de változtak az idők..(pontosabban csak én) és történt egy olyasvalami dolog a klánon belül (kisebb vita, illetve az én teljesítmény vissza esésem ICL11 előtt) hogy távoznom "kellett" a WiLD színeiből. Pár hónapig nem is játszottam és úgy döntöttem hogy abba hagyom a cod2 "pálya futásomat" ha lehet így fogalmazni, de végül (szerencsére) a régi klántársam és nyugodtan kijelenthetem egy barátom (dav) megemlített engem Qkesznek hogy épp "clanless" vagyok, és mi lenne ha egy pár war erejéig megnéznék hogy mire vagyok képes. skeRát váltottam a ROCK.ASUS színei alatt, mert sajnos ő nem tudott a tanulmányai miatt kellő időt szentelni a játéknak így én "pont" kapóra jöttem, és mivel eléggé hamar megtaláltam Qkeszékkel és a csapattal a közös nevezőt, illetve a játék stílusom is bele illett a csapatba így hát hamar úgy döntöttek hogy nem keresgélnek tovább és végül "itt maradtam"

Bemutatnád nekünk a ROCK.ASUS jelenlegi felállását?
A jelenlegi felállás igazából 7 főből áll de általában mindig van valaki aki nincs, szóval mindig van 1-2 TIPPMIXÜNK (így hívjuk egymást amikor keveset lövünk. minden war elején teszünk téteket hogy ki mennyit fog lőni, és aki kevesebbet lő az lesz a mecss tippmixe) A lan felállásunk Qkesz, Szeki, Cigis (smogger), Kradzi és jómagam volt, viszont ahogy most játszunk az Qkesz, Szeki, Máté (rampageee) relix (RELCYYY<3) és oglio (a hivatalos én "THE ONLY ONE TIPPMIX")


Ha jól tudom a Team-Hungaryban is szerepet vállalsz/vállaltál.
Igen jól tudod de pontosítanék. "Csak" backup vagyok. Azért írtam "csak"-ot mert elvileg én is "LU"-s lettem volna csak bevezették azt a szabályt hogy egy klánból maximum 4 ember játszhat egyszerre egy NC mecssen. Így a "régi keretből" ki estem, és helyettem rampageee illetve a +1 játékos viktorkE lett. Nem búslakodom emiatt, hogy "csak" backup vagyok, mert sajnos (tényleg sajnos) nem mindig jó mindenkinek 1-1 TH mecss így mivel én általában elérhető vagyok és játékra is kész vagyok, ha valami gebasz van, engem hívhatnak "beugrani" a mecssekre.


ICL-en meglehet téged találni majd?
Háát ez jó kérdés. Elvileg igen de ez még a jövő zenéje.


Mely klánokat tartod nagy ellenfélnek?
Ez egy érdekes kérdés. Nem szeretnék nagy képü lenni, és ne is gondolja senki azt hogy ezt nagyképüségből írom de szerintem jelen pillanatban LANON (ismétlem mielőtt valaki kötekedne) LANON perpillanat a scene-be nincs sok ellenfelünk. Nem azt mondom hogy verhetetlenek vagyuk mert rengeteg tényező van ami befolyásolja 1 lan kimenetelét de én ebber a pillanatban az EXPERT csapatát tudnám kiemelni mint potenciális LAN ellenfél illetve nem szeretném kifelejteni a THI csapatát sem (mykeeék) Annó kicsit több csapat volt aktívabb a magyar scene-be itt említeném meg a WiLD-et akik az ICL11es lanon az egyik olyan klán volt a 3 kozül akiktől (konkrétan én) tartottam. De ne felejtsük el hogy lanon akármi megtörténhet.

Menyi idő alatt sikerült elérned ezt az ismerettséget?
Ez egy jó kérdés. Nem nevezném ezt ismerettségnek. Csak bizonyítottam lanokon. Sokat játszogattam és mixelgettem annó "tizenéves" fejjel és rengeteg embert ismertem meg. Így ismertem meg Dávidékat is (WiLD) illetve Qkeszéket is de sosem gondoltam volna hogy a régi nagyokkal fogok egyszer mondjunk lanozgatni... Sőt hogy lanozgatni fogok. Ha időre vagy kiváncsi én 2003-ban kezdtem el az első epizoddal játszogatni, és végül kijött a cod2, de előszőr nem fogott meg és vissza mentem cod1-ezni illetve UO-zni de már nem fogott meg annyira pub szinten így váltottam. Körübelül 3-4 év alatt jutottam el a kezdő cod2 "publáma" szintről erre a "profinak" mondható szintre ahol most játszogatok. Szerencsés voltam mert én még "pont" abban az időszakban kezdtem el codozni, amikor még "el lehetett" érni valamit. Aki mostanság kezd el ezzel a játékkal komolyabban játszani annak túl sok esélyt már én (legalábbis szerény véleményem szerint) nem látok hisz rengeteg a csaló, a sok korrupt admin, illetve kevés olyan ember van már a magyar közösségben aki nullárol szeretne valamit elérni egy olyan játékban ahol nem csak maga a community hanem a "játék" is halott. Hallhatunk az ESF féle Dockyard lanról, illetve a pénzes kupákról, de szerintem ez már csak 1 végjáték. Kevés az olyan nagy csapat, illetve szervezet mint annó és nincs már támogatás sem és így viszont nehéz lenne elindulni akár csak 1 lépést is előre.

Mitől lesz szerinted egy klán/játékos elismert, tisztelt?
Az hogy valamit letesz/letesznek az asztalra, és itt legfőképp LAN eredményekre gondolok. Sok embertől hallottam régen (és MOST is volt rá példa) hogy egy magyar klán ellen játszottunk és egy szoros mecss után 21-19re kikaptunk tőlük emlékezeteim szerint, (hozzáteszem 2 mix játékos volt velünk de ezt nem kifogásként említem meg) és mivel ezzel a klánnal (pontosabban onnan 1-1 játékossal) nincs túl jó viszonyunk így szová tettük hogy ez csak ONLINE, de megkaptunk azt az egyik játékosoktul akivel rosszba vagyunk hogy "minek jöjjek le lanra hisz ha itt ki kaptok ott is ki fogtok kapni". Ezen mi jót nevettünk igaz.. tegyük hozzá ki kerekedett egy kisebb vita viszont nem ebből adódoan csak magával a játékossal voltak nézet eltéréseink a régmultból. Röviden összefoglalva az hogy járjon le lanokra és löjje be.

WiLD Multigaming

Igen, ismerős. Gondoltál már rá hogy játékot váltasz?
Igazából már váltottam annó. Amikor kisebb-nagyobb viták támadtak a WiLD színeiben úgy döntöttem hogy egy picit szünetelem a játékot (3-4 hónap volt) és addig más után néztem, név szerint QuakeLive. Remek kis játék. Nem igazán ismertem onnan embereket, de miközben pubolgattam megismerkedtem 1-1 játékossal akik már 4-5 éve tolják és párszor megkaptam azt hogy "noob, cheater, lama, stb" szövegeket de 2 hónap játék után végül akadtak akik próbáltak csábítgatni InstaGiBCTF-re (a játék olyasfajta mint cod2-ben a CTF csak itt Railgunnal harcoltok a zászlóért illetve egymás ellen. hasonló mint rifle vs rifle) de nemet mondtam mert nem éreztem azt hogy ez lenne az én játékom pedig egy "nevesebb" QL 1v1-es srác is megemlítette hogy sosem látott még ilyen embert aki 2 hónap alatt majd 2 éves Railgun skill-t sajátított volna el (kevés kellett hozzá hogy 1x megverjem). Nézegettem más játékokat is, de cod2 mellett más igazából nem fogott meg.. Amivel el szoktam ütni az időm ha tényleg túl sok a szabad időm fősuli és cod mellett az a Warhammer játék(ok) lennének, de igazából komolyabban sosem akartam eltérni a COD szvérától.

Szerinted melyik magyar multigaming segíti a hazai community fejlődését?
Rengeteg multigaming van akik így-úgy próbálják segíteni a magyar community-t. Én csak a CoD2-es community-t ismerem, viszont a CoD4-et csak félig-meddig de bátran állítom hogy idáig a WiLD volt az akik a legtöbbet hozzá tettek ahhoz, hogy mind a cod2, cod4 community ott "tartson" ahol most jelenleg van.


Szerinted mi egy jó Multigaming ismérve?
Elég sok multigamingben fordultam meg "pályafutásom" alatt és volt hogy nagyon silány supportnak nem nevezhető támogatást kaptunk, de volt hogy minden igényünket kielégítették a támogatók. Legfőképp az hogy a csapatokkal akiket támogat ápoljon jó viszonyt. Legyen egy weblapjuk amit megfelelő emberkék szerkeszgetnek, és esetleg híreznek nap mint nap kisebb - nagyobb dolgokról, illetve az hogy a csapatjaikat támogatják minden téren ahogyan csak lehetséges (szerver, ts, mumble, lan support) illetve az hogy ha valami gebasz van az egyik klánon belül akkor igen is ő is vegyen részt az "ítélethozatalon" nem pedig mint 1 kivülálló személy nézze végig ahogy felbomlik a csapat. Ezt annó a WiLD-ben BoneDaddy sokszor átélte, és számszerint 3x volt az, hogy végleg abba hagyjuk a cod2-zést dávidékkal de végül dávid csapatépítő illetve irányító illetve az én csapatösszetartó hozzászólásaimmal tetteimmel mindig sikerült a nehéz időket átvészelnünk, és így végül rengeteg olyan pillanatot szereztünk közösen a csapattal amiket szerintem sosem fogok elfelejteni. Még a mai napig "őrizgetem" azt a bizonyos TXT-t amikor előszőr volt úgy, hogy oszlik a WiLD örökre 

Mit gondolsz a codNbeat Multigamingről? 
Bevallom őszintén előszőr hallok róla, viszont a neve nekem tetszik, és ahogy látom szorgosan tevékenykednek azok a bizonyos hírezők hogy mindig frisebbnél frisebb híreket postoljanak ki a multigaming honlapjára. Ez a siker kulcsa szerintem egy multigaming fennmaradásához. Hogy kiszolgálja azokat az embereket illetve azt a "nézőközönséget" ahová éppen be szeretne törni és ehhez elsősorban sok érdekes hír, illetve interjúra van szükség

Köszönjük szépen (: Így az interjú utolsó kérdése ként, Mit tanácsolsz azoknak akik hasonló eredményeket akarnak elérni CoD2-ben?
Mint én? Térjetek át CoD4-re. Ott még (szerintem) van hova fejlődni. Azt is szapulják folyamatosan hogy halott játék, de kérem.. CS1.6 ist már az előző millenium óta tolják a srácok és még ígyis lanképes játék. Soha ne adjátok fel, és ne búslakodjatok ha egyszer nem jön össze. Jobb itt "a játékon belül" megtanulni küzdeni egy célért, és azt elérni, illetve "fent maradni" mint kint az életben céltalanul bolyongani és keresgélni a miértekre a választ! 

Köszönöm hogy válaszoltál kérdéseimre. Sok sikert nektek. Az ICL-en előfordulhat hogy találkozunk, remélem ott is sikerül beszélgetnünk.

Én köszönöm a lehetőséget! Sok sikert nektek a multigamingezéshez és csak így tovább! Remélem én is hogy ott is egy ilyen jót fogunk beszélgetni, és netántán egy interjúval ott is megajándékoztathatlak benneteket, vagy ti engem 1 korsó sörrel! Utolsó sorban szeretném megköszönni a sponzorainknak a támogatást név szerint LG, GEIL, Thermaltake, BLUECHIP, PCPULT, DOMBAI gamers uniformnak, illetve az EA-nak hogy segítettek minket mindig ott, ahol kellett, illetve ahol csak lehetett! Sziasztok srácok!

 

 
spilerr
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 16 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

LatinLover

febr. 21., 20:06
Ez még jobban sikerült mint ez előző interjú. Bocs Santi nem akartam leszólni a tied.:D
 
 
 
 
imroc  szép interjú alany és jó interjúnak olvastam először :D
 

LiNk

febr. 14., 21:01
hehe. :D úgy is lehetne irni. :d kis széppofijúúú kebitkeee. :DDDDD
 
 
 
 

Zico

febr. 14., 20:49
alany egy láma rockot nem szeretem de np..:D <3kebit de rég vot amikor én ajánlgatam a láma fejét 1-2 teambe:D
 
 
 
 
LiNk  Jó interjú alany és szép interjú.! Let's ROCK ;)
 

imroc

febr. 14., 20:36
szép interjú alany és jó interjúnak olvastam először :D
 
 
 
 

Zico

febr. 14., 18:41
jó interjú grat
 
 
 
 

LiNk

febr. 13., 22:44
sánta sánta... :DDDD :)

Jó kis team volt spilerr. :) kár, hogy felbomlott. :)
 
 
 
 

spilerr

febr. 13., 21:04
Egyik kedvenc csapatom volt :)
 
 
 
 
LiNk  Igen tagja voltam. :)
 

sANtiaGo

febr. 13., 20:52
Csak addig mig el nem hivtam :D:D:D haha
 
 
 
 

LiNk

febr. 13., 20:51
Igen tagja voltam. :)
 
 
 
 
LiNk  Jó interjú alany és szép interjú.! Let's ROCK ;)
 

spilerr

febr. 13., 20:44
Köszi szépen. te tagja voltál a KKFH csapatnak am?:)
 
 
 
 

LiNk

febr. 13., 20:32
Jó interjú alany és szép interjú.! Let's ROCK ;)
 
 
 
 

spilerr

febr. 13., 19:12
Rendben :) Akkor majd kicsit több időt hagyok 2 interjú között
 
 
 
 

sANtiaGo

febr. 13., 19:11
tényleg jók, csak egy kérés :) Ne legyen minden harmadik nap interjú, mert a végén unalmassá válhatnak :)
 
 
 
 
thEndeR  Jó lett! :D Egyre jobb interjúkat csinálsz. Csak így tovább! :)
 

spilerr

febr. 13., 18:45
Köszönöm szépen, remélem a következő is tetszeni fog ;)
 
 
 
 

thEndeR

febr. 13., 18:43
Jó lett! :D Egyre jobb interjúkat csinálsz. Csak így tovább! :)
 
 
 
 

svayy

febr. 13., 18:42
jó lett
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 81
 
1788
 
 
 
kép 2900
 
3640
 
 
kép 1538
 
1620
 
 
 
kép 3072
 
1462
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu