Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71545 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
34547 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23905 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20445 megtekintés
 
Közlemény
18924 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17541 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vidarene91 hozzászólt a(z) | CLANCORE.HU | Promod Live 2.11 |TDM |... szerverhez. 4 napja
 
 

Friss cikkeink

 
Interjú 2012. február 05. 3 hozzászólás
 

A CyberGamer hirirója, Kraz, elkapta a WesternWolves csapatának játékosát, Frozt egy interjú idejéig.

Hello Froz, azoknak, akik nem nagyon ismernek, betudnál nekünk mutatkozni és egy kicsit magadról írni?

Hello mindenki! Roe-nak hivnak, de a Call of Duty-ban csak 'froz' ként ismernek. Kenyeremet eladóként egy boltban szervezem és esténként a csapatommal gyakorlok CoD4-ben! A Western Wolves (ex-LowLandLions) csapatában játszok éppen ,de voltam már játékosa elég sok svéd csapatnak, mint a H2k vagy a TCM és egy európai line up-pal rendelkező csapatban is játszottam 2010-2011 között skkkiNNN-el.

 

Nem is olyan régen a TCM csapatából átigazoltál a LowLandLions csapatába. Mennyi időbe tellett, hogy beilleszkedj és mi lett más az új otthonodban?

Személy szerint, nekem ez nem volt egy hatalmas változás a játékbeli pozíció tekintetében és a pályákon való játékstílusomban sem. Az mindig más, ha 4 új játékossal vagy körülvéve és úgy körülbelül egy pár hétbe tellett még hozzászoktam az új csapattársaimhoz és azok játékstílusához. A legnagyobb különbség a kommunikáció a wW-ben, amely általában jól megy, ha jó napunk van. Ez adta a legnagyobb boostot a teljesítményünkben, mivel mindannyiunk nagyon sokat beszél! Dióhéjban remekül sikerült ez a váltás mind Mummával mind a legújabb játékosunkkal, mySn-el együtt. Amióta egy csapat vagyunk, másodikok lettünk a Powercup-on, a Corsair Vengeance Challengen és megnyertük a Cyber Gamer Invite első szezonját, a Sparkle kupát, a Clanbase Eurocupot és az ESL Major Series-t is! Reméljük, a 2012-es év a nagy kitörés éve lesz és ragyogni fogunk, mint a legjobb csapat a játékban - egy nehéz cél, amelyben mindannyian hiszünk!

froz a TCM Gaming színeiben az i43-on

 

Anexis-el együtt, LLL volt az a csapat, amely dominált ebben az évben. Anélkül hogy bármiféle titkot elmondanál, eltudod nekünk magyarázni, miért is olyan nehéz szerinted a csapatodat elverni?

Egyelőre azt tudom mondani, hogy ez az egyéni játéktól függ. Sok esetben, mi csak felülkerekedünk az ellenfeleken, vagy lehozunk olyan szoros meccseket, amelyeken nem is szabadna, hogy nyerjünk.  Véleményem szerint még mindig nem a top csapatok közé tartozunk, mint például az Anexis, de ez a legfontosabb célunk most, hogy fejlesszük a csapatmunkát és tudom, hogy nagyon sokat el tudunk érni, mint egy csapat ezen a téren, amely egy új szintre fogja emelni minket!

 

Természetesen, a Call of Duty 4 csapatod a Western Wolves néven játszik. Ez megzavarta néhány olvasónkat. Feltudnád világosítani őket, mi is történt a LLL-el?

Röviden annyit, hogy az LLL egy BENELUX (Belgium, Hollandia, Luxemburg) szervezet volt, amely a saját nemzetbeli csapataira összpontosított. Mi csak egy kivétel voltunk ez alól, mivel a szervezet vezetője úgy vélte, hogy a támogatók elegek ahhoz, hogy egy európai csapatot is elégségesen ellássanak. Valójában a wW az LLL, a régi management nagy részével és a legjobb csapataival és támogatóival, egy néhány kivételével. Ez egy pozitív változás volt nekünk amely csak több támogatást eredményezett számunkra!

 

LLL/WW mindig is egy jó otthon volt a CoD4 csapatok számára. Mi a véleményed az Infused és annak CoD4 csapata elválásáról?

Ez mindig ugyan az a játék kezdetétől. A szervezetek kidobnak csapatokat, majd felvesznek újakat. A játékosok abbahagyják a játékot, majd újra vissza jönnek és mindig van egy pesszimista sírás, miszerint a játék haldoklik. Szerintem a CoD4 fénykorát éljük. A volt Infused játékosai egy csapatként játszanak tovább és ki tudja, lehet, hogy egy még jobb támogatót fognak találni maguknak!

 

A Cutting Edge LAN szervezői nemrég úgy döntöttek, hogy mégsem szervezik meg a LANt. Mi a benyomásod a 2012-es évi LAN-okrol és mely eseményeket fogja a wW meglátogatni?

A Cutting Edge LAN kezdetben jónak tűnt, de volt egy olyan érzésem, hogy nem fogják megtartani a kezdetektől. wW már előre kifizette a repülőjegyet és a szállást Csehországban, tehát számíthattok ránk a BenQ Grunex LAN-on február közepe táján. Ezen kívül tudomásomra jutott, hogy a Dockyard LAN el lesz halasztva, így a Grunex-en kivül nincs más esemény amely tervbe van véve. 

Hogyan látod a mostani állapotát a játéknak és szerinted tud ez még fejlődni?

Az esélyek csekélyek arra, hogy a játék még tud nőni, de azonban láthatunk egyfajta stagnálást a közösség méretét illetően. Nem aggódnék a közeljövőben a játék meghalását illetően, köszönhetően tomzkinak és paradoxnak - azoknak az online és offline versenyek szervezőinek, amelyeken a csapatok tudnak játszani. Ameddig van ok arra, hogy játszunk, mindig is lesznek, aki versengeni fognak! Ámen!

 

Szeretnél még valamit hozzáfűzni?

Köszönöm csapattársaimnak, mySnnek, ononak, cozjenak és cHoObiE-nak. Köszönöm a Western Wolves-nak a támogatásért és köszönöm mindenkinek, akik a CoD4-et elég érdekessé tették ahhoz, hogy 5 évvel a kiadása után is játszunk vele.

 

Köszönöm az interjút Froz!

Bárki, aki többet szeretne megtudni a Western Wolves játékosairól és követni szeretnék őket menetelésük során, kövessétek figyelemmel ezeket a helyek!

www.westernwolves.com
www.twitter.com/Western_Wolves
www.facebook.com/westernwolves

Az interjút a CyberGamer szerkesztője, Kraz készitette, a forditást én végeztem.

 

 

szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!

febr. 05., 19:27
Őszintén megmondva, nehezebb szöveget rég forditottam. Van Froznak egyfajta tájszólása
 
 
 
 

spilerr

febr. 05., 19:27
Tetszik :) Szép munka ^^
 
 
 
 

sANtiaGo

febr. 05., 19:22
Jó interjú és sok mindent megmagyaráz, legalábbis nekem :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2072
 
1749
 
 
 
kép 2517
 
1867
 
 
kép 1297
 
1579
 
 
 
kép 299
 
1703
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu