Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75471 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36337 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26314 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22265 megtekintés
 
Közlemény
19830 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18414 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18228 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Hazai scene 2013. január 18. 4 hozzászólás
 

A Counter-Strike2.hu készített egy cikket a hazai sikercsapatról, akik több nagyobb szervezetben is megfordultak már. Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni aktuális ellenfeleiket. Globális támadás az Anexis.CoD4-től. Most ezt a cikket olvashatjátok el nálunk is.

A Counter-Strike: Global Offensive augusztus végi megjelenése óta eltelt cirka 4 és fél hónap, de még mindig vannak olyan csapatok, akik mostanság jutnak el odáig, hogy komolyabban is elkezdjenek foglalkozni a játékkal. Ez a helyzet az Hungary Anexis eSports Call of Duty 4 együttesével is, akik bár a megjelenése óta játszanak a játékkal, az energiájukat csak mostanság kezdték a CSGO-ra összpontosítani.

Természetesen nincs egyszerű dolga az együttesnek, akik közül szinte senkinek sincs Counter-Strike-béli tapasztalata – kivéve persze 1-2 korábbi Source-mixet, ami azért valljuk be, nem túl sok. A srácok persze nem fogják egyhamar feladni, legmerészebb álmuk felérni CoD4-es szereplésük legemlékezetesebb időszakáig, amikor is a világ legjobbjaiként voltak számon tartva. Azzal, hogy gyakorlatilag a nemzetközi porondról eltűntek a Call of Duty 4 rendezvények, a csapatnak nem is igazán maradt más választása, mint a váltás – ami Fézler „Stormy” Dáviddal folytatott beszélgetésünk alapján nem is esett nagyon nehezére a német szervezetben hivatalos keretek között játszó gárdának.

A 2011-es és a 2012-es évben összesen 15 offline rendezvényen jelent meg az Anexis – ebből 12-t meg is nyertek, ami nem egy rossz arány. Többek között a SAGE, az MSI Grunex European LAN, a Helsinki CoD Challange 2 és a Gamersject BUNNY Challenge elnevezésű tornákon is begyűjtötték az aranyérmeket, amely versenyek a legjobb CoD4 együttesket vonultatták fel.

Minden kezdet nehéz – tartja a mondás, a Hungary HELLO KITTY esetében sem lesz ez másként, ezt támasztja alá Stormy is, aki szerint az elsődleges céljuk az, „hogy behozzuk azt a lemaradást amivel hátrébb vagyunk, ez eléggé nehéz lesz, elejét nagyon meg kell nyomnunk ezért”. Elsődlegesen a hazai színtéren szeretnének megjelenni, mondván „itt nincs olyan támogatásunk, mint CoDban volt Anexisnél”, saját zsebből pedig nem egyszerű 1-1 külföldi kiruccanást finanszírozni. Vízválasztóként is tökéletes lesz az első magyar CSGO LAN, amely reményeink szerint az ICL theSPRING lesz március 29-31. időpontban, ahol „kiderül, hogy lehet később valami keresnivalónk vagy sem” – fogalmazta meg Stormy. Segítségük persze akad, néhány korábbi Source és 1.6 játékos is igyekszik egyengetni a csapat útját.

A továbbiakban a Stormy-val folytatott beszélgetésből kiragadott részeket olvashatjátok:

Ha jól tudom, márpedig jól tudom, akkor az Anexis-nek már van egy nem is akármilyen felállással rendelkező CSGO együttese. Ti a váltás után is az Anexis kötelékeihez tartoztok, a támogatásukat továbbra is élvezitek CSGO-ban is? Egyáltalán a váltásotoknak köszönhetően a CoD4-et teljes mértékben hátrahagytátok?

Igen, eléggé jó lineuppal rendelkező dán csapata van Anexis-nek. Ezek után mi is érdeklődtünk, hogy mi lenne, ha... De csak, ha maradt. Nem kapunk semmi fajta támogatást CSGO-ban. Ezek mellett még mindig mi vagyunk Anexis CoD csapata, mert természetesen, ha úgy alakulna, hogy bejelentenek egy egész jó offline versenyt, arra kivisznek minket. Ez mellett a magyar versenyeket támogatják folyamatosan, ha a csapatból legalább 3-4 ember megjelenik az eventen.

Tehát ezek tudatában tervben van, hogy esetleg cségóban, ha olyan alkalom adódik, akkor egy másik szervezet színeiben tűnjetek fel? És ha már tervek, akkor a cségót tekintve külföldben is gondolkoztak? Ha igen, akkor milyen LAN-okon jelenhet meg a HELLO KITTY?

Természetesen, ha úgy alakul, hogy van valami keresnivalónk, akkor minden elképzelhető. Anno CoD elején se gondolta egyikünk se, hogy sikerül mindent elérni, amit lehet. Szóval megpróbálunk megtenni majd mindent, és ha lesz olyan, aki "megszán" minket, állunk elébe. :)

Természetesen agyaltunk ezeken, mint említettem már, hogy elsőre magyar lanon szeretnénk megnézni magunkat. Utána, ha minden jól megy, akkor esetleg a nyár folyamán talán egy eu offline versenyre is ki tudunk jutni. Elsőre ezek a távoli tervek számunkra.

Hogy érzitek belülről, milyen szinten álltok jelenleg a cségóval? Sikerült már hozzászokni CoD-tól való eltérésekhez, a játékmenethez? Mit gondolsz, mi lehet az, amiben esetleg jobbak lehettek a korábbi csé verziókból, vagy esetleg egy teljesen más játékból a CSGO-ra váltó csapatnál?

Nagyon kezdetlegesnek érzem még magunkat, most még csak ismerkedünk a játékkal. Azért az látszik, hogy tudunk fejlődni, visszaemlékezve egy fél éve még tényleg csak néztük, hogy lesz ebből valami. Most már azért kezdenek kialakulni, hogy ki merre, mit, mikor, hogyan csináljon. De azért még szokni kell sok mindent; movement, fegyverekkel normálisan bánni, taktikákat csinálni, majd begyakorolni. Tehát lesz dolgunk, az biztos. Én azért bízok benne, hogy tudunk újat hozni ebbe a játékba így, hogy CoD-dal sikerült valamit elérni. Ez arra értendő, hogy sokszor csinálunk olyat ami szokatlan a cséseknek. Talán ez válhat a hasznunkra később? Majd meglátjuk. :)

A CSGO megjelenését követően egyértelmű volt, hogy váltotok? És egyáltalán az, hogy az Anexis.CoD4 az aktuális felállásával jelenik meg a jövőben a CSGO versenyeken?

Igen, ez eléggé egyértelmű volt, hogy váltunk, ha kell. Szerencsére a csapatunkban mindenki eredményekre éhes, ezért is sikerült elérni azt, amit elértünk. A lehetetlenből is sikerült felállni nem egyszer. Természetesen a felállás nem fog változni. Három éve együtt vagyunk már "jóban-rosszban". :)

Milyen ütemben halad a készülésetek, a játékkal való ismerkedésetek?  Mennyi időt tudtok hetente együtt tölteni gyakorlás gyanánt?

Mindig akad valami, ami miatt nem úgy megy minden, de azért lehetőleg próbálunk kihasználni minden időt, mikor együtt vagyunk öten. Most már azért ott tartunk, hogy vannak warokon normális elképzeléseink, hogy mikor mit kellene csinálni vagy kellett volna csinálni. Azt veszem észre, hogy fejlődünk szépen lassan. Gyakorlásra heti szinten átlagosan 4 napot vagyunk gépnél együtt. Ez alatt 4-5 óra játék meg szokott lenni.

Érdekes lesz látni egy teljesen Call of Duty játékosokból álló csapatot Global Offensive versenyeken. Reméljük, hogy sikerül itt is megtalálniuk számításaikat, a CS2HU stábja nevében sok sikert kívánok nekik!

A HELLO KITTY felállása a következő:

Árvai „boco” Attila
Hungary Beder „FUTUREEE” Csongor
Hungary Ádámszky „kZstaR” Tamás
Hungary Fézler „Stormy” Dávid
Hungary Kosztyu „z1koX” Roland

Source/Forrás: CS2HU

 

 
sANtiaGo
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

ezaz555

szept. 30., 16:47
gl&hf:)
 
 
 
 

Zico

jan. 19., 16:30
GL boys :D
 
 
 
 
noavatar

nixx

jan. 19., 15:06
hajrá srácok ! ( :
 
 
 
 

chAsEz

jan. 18., 21:40
omg
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2148
 
1668
 
 
 
kép 2003
 
1773
 
 
kép 2894
 
2252
 
 
 
kép 1403
 
2209
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu