Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
69006 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
31615 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
21987 megtekintés
 
eLastic movie by imao
19268 megtekintés
 
Közlemény
18245 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
16998 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
Seyeko. hozzászólt a(z) Call of duty 4 témájú fórumban. tegnap
 
 

Friss cikkeink

 
Hazai scene 2009. június 29. 0 hozzászólás
 

Ismét egy kis CTF. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy van hazánkban elég szép létszámú, a zászlólopásos játékmódot kedvelő közösség is. Tény, hogy az

Ismét egy kis CTF. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy van hazánkban elég szép létszámú, a zászlólopásos játékmódot kedvelő közösség is. Tény, hogy az S&D az uralkodó mód ( ... ahogy azt már korábban is említettük) , ám róluk sem szabad elfeledkeznünk, mivel ők is részük a magyarországi codosoknak. A |Đ.W.€o.| CTF klán már úgy emlékszem körülbelül ~ 2 éve rendezett egy ehhez hasonló ligát. Nos a csapatok hamarosan egy újabbnak néznek elébe.

Egyelőre csak meghívott csapatok számára lesz lehetőség a viadalokra. A meccsek hétvégén kerülnek megrendezésre, méghozzá kieséses módban.

Van azonban az előző ilyen típusú ligához képest egy kis különbség, mivel csak puskákat lehet majd használni a warok alatt, tehát ez az only rifle cup jó mókának ígérkezik. Természetesen eredeti CoD2 szükséges a nevezéshez és a zavarmentes játék érdekében a meccsek a GGC, Pbbans, PsB által streamelt szervereken zajlanak majd 5on5 felállásban.

15 meghívott és a rendezők, tehát 16 csapatból álló bajnokság lesz. A szervezők az üres helyeket a további jelentkezők alapján töltik majd fel. Túl sok jelentkező esetén lehetséges, hogy 18-20 csapatos liga veszi majd kezdetét július 4-én, ám még ez nem biztos, hogy megvalósul. Tehát a verseny elvileg a tervezettek szerint július 4-én kezdődik, hogyha a megfelelő számú csapat, illetve a nevezési feltételek adottak lesznek addig.  Sok szerencsét minden nevező gárdának illetve a szervezőknek is!

A szervezőktől érkezett: A kupa annyiban változott az eredeti kiírás óta, hogy 4 csoportba sorsoljuk a klánokat, itt mindenki játszik egy meccset a csoportban lévő többi csapattal. Majd a csoportmeccsek helyezéstől függően kiakul az alsó és felsőág, ahol a csapatok már egyenes kiesésben folytatják a küzdelmet oda-vissza mérkőzéseken. Mindkét ágon híidetünk győztest valamint dobogósokat és ehhez mérten is részesednek a nyereményalapból. Egy kis színt is igyekszünk bevinni a kupára (ha az Only Rifle jellege nem lenne elég), ami annyit tesz hogy egy-két külföldi klánt is elhívtunk. Ilyen pl. Bitange (http://www.bitange.com/) klán is, akik nagy örömünkre elsők között jelezték vissza a biztos részvételi szándékukat.A Rifle mód is átesett kisebb változtatásokon, a játék sebességét egy leheletnyit felgyorsítottuk, a spawn idő pedig alapból csökkentett a játék pörgösségének érdekében. Néhányan kérdezték már kit tartunk a kupa végső győzelmére esélyesnek...
A már eddig is visszajelzett klánok közül rengeteg az erős csapat és mivel itt csak a puska játszik főszerepet. Könnyen meglephetik a papíron erősnek tartott klánokat is. Egy biztos: kiemelt fontosságot játszik majd a pontosság és a csapatmunka.

 

Frissítés: A kupa kezdése valószínűleg csúszik, mivel a meghívott csapatokból eddig csak néhány jelezte részvételi szándékát. A meccseket természetesen a PAMD 1.05 twl_eu_rifles részével játsszák majd a játékosok, azonban a szervezők eszközöltek néhány változatást rajta. Ezek közül kiemelendő például, hogy minden találat embert öl, pisztoly nem lesz, viszont a puska mellé jár egy gránát is. A bevitt zászlók adta +10 pont nem fog beleszámítani a statokba, így mindenki a valós eredményét láthatja majd, mindazon által, hogy a játék lényege még mindig minél több zászlót ellopni az ellenséges erőktől. Amint egy kicsit konkrétabb lista alakul ki a jelenktkezett csapatokról tudatjuk veletek!

 

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 
pirlo állapota
december 03.
 
Késéssel, de itt... hír
november 26.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 1090
 
1656
 
 
 
kép 2484
 
1507
 
 
kép 3041
 
1692
 
 
 
kép 2594
 
1424
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu