Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71599 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
34652 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23971 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20486 megtekintés
 
Közlemény
18947 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17556 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
Richtofen (MightyYT) ismerősnek jelölte AK26HU-t.
 
 

Friss cikkeink

 
Interjú 2012. január 18. 0 hozzászólás
 

Nem kell félreérteni srácok, nem tett semmi rosszat martin, csupán az ESF tulajdonosa Gorin készített vele egy röpke interjút,  melyből többet megtudhattok róluk. akit érdekel az kattintson és have fun!

Üdvözöllek Martin, szinte egész Európa ismeri már a nevet, mely nem más, mint a GRUNEX. Mesélnél nekem kicsit magadról és a múltbéli tevékenységeidről?

Üdvözlök én is mindenkit, a nevem Martin Libersky és én vagyok a vezetője és egyben a tulajdonosa is  a cseh GRUNEX csapatának. Eleinte csak a szlovák és a cseh játékosokat, s közösségét akartuk összefogni, közelebb hozni egymáshoz, ebből nőtte ki magát a GRUNEX. Mielőtt ezt csináltam volna, az Electronic Arts - nál dolgoztam, mint programszervező. Olyan feladatok tartoztak hozzám, mint kisebb-nagyobb események előkészítése, rendezése és lebonyolítása, ezáltal számos dologban szereztem jártasságot, hogyan s mint kell tevékenykedni, hogy a kitűzött célt elérjük. A Grunex.com oldalon több dologgal foglalkozunk, több játékban szervezünk online kupákat, közösségi híreket publikálunk, melyeket napi rendszerességgel frissítünk. Emellett működtetünk egy TV-t is, melyen Élő közvetítéseket adunk, friss híreket és versenyekről való közvetítést is.

Honnan jött maga az ötlet, hogy lanokat szervezzetek és mennyire volt ez nehéz számotokra?  Volt olyan dolog, mely nagyon megnehezítette az indulást?

Az első komolyabb esemény, melyet én szerveztem az 2005-ben volt, az EA által a Need For Speed közösségnek lett kitalálva. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, mely új erőt és motivációt adott nekem a folytatáshoz. Eseményről eseményre csak fejlődtem és tapasztalatokkal gazdagodtam, egyre többet tanultam, és próbáltam minden tudásomat kamatoztatni a későbbiek során. Így tanultam meg, hogyan lehet egy sikeres "gaming" rendezvényt létrehozni. Példának okáért, 2009-ben a Grunex-el szerveztünk egy eléggé nagy eseményt a Microsoft, az ASUS és az Intel támogatásával, melyet közel 50.000-en követtek figyelemmel a helyszínen, a DIGITEX vásárán, Brno-ban. Ha az emlékezetem nem csal, akkor ez volt a legnagyobb Gameshow, melyet a cseh játékosoknak szerveztünk.

Hány sikeres rendezvényen vagy már túl te magad és a Grunex csapatával?

A Grunex már közel 70 rendezvényt bonyolított le sikeresen, ha mondhatom, akkor ez egy remek teljesítmény. Sok ember dolgozik velünk, mindenki érti a dolgát és remek hozzáállással rendelkezik. Szakemberek is vannak köztünk, nem lehet őket sem kifelejteni a listából. Nem utolsó sorban tudják, hogy mit várnak el a játékosok és mitől lesznek elégedettek.

Akkor nyugodtan lehet mondani, hogy óriási tapasztalat van a kezedben ezen a téren. Van esetleg valamilyen újításra terved a közeljövőre?

Úgy gondolom, minden esemény után fejlődünk valamit. Természetesen mindenki erre törekszik. Erre az évre több rendezvényt is tervezünk, többek közt a második Európai GRUNEX lant, a hivatalos cseh kvalifikációját az ESWC-nek, számos online kupát és nem utolsó sorban a nagy döntőjét a leghosszabb sorozatunknak, a BenQ Grunex Challenge-nek. De több információval majd csak február környékén tudunk beszámolni.

A Grunex hivatalos oldala egyre több néző közönséget vonz. Nem gondoljátok, hogy itt lenne az ideje angolra fordítani?

Ez egy nagyon jó kérdés. De, természetesen ez is tervben van, viszont most más dolog foglal le minket teljesen, az oldal valószínűleg a 2012-es év második felére marad. Köszönöm ezt az interjút neked és sok sikert kívánok az összes EsportFineness rajongónak és olvasónak. 

 
sANtiaGo
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 161
 
1689
 
 
 
kép 1793
 
1527
 
 
kép 3118
 
1476
 
 
 
kép 9
 
2403
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu