Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 
Call of duty 2
457 hozzászólás
Sürgősen kérek segítséget
92 hozzászólás
Ez itt a reklám helye!
352 hozzászólás
Call of Duty Magyarország
150 hozzászólás
[PROMOD] Szerverek
48 hozzászólás
Call of duty 4
791 hozzászólás
Csere - Bere
485 hozzászólás
Apró
210 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
70680 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
33127 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23100 megtekintés
 
eLastic movie by imao
19943 megtekintés
 
Közlemény
18653 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17325 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
troyanrabbit hozzászólt a(z) Call of duty 2 témájú fórumban. 2 napja
 
 

Friss cikkeink

 
E-sport 2012. január 03. 0 hozzászólás
 

Sokan vártátok már hát most itt van. Nézzük mi történt 2011 második negyedévében.

Két héttel ezelőtt döntöttem úgy , hogy írok egy ilyen cikk sorozatot , ennek a második részét olvashatjátok most. Aki esetleg nem olvasta volna az elsőt feltétlen olvassa el. Jó szórakozást mindenkinek.

Első rész

Április

Bolondok napján sem maradtunk esemény nélkül, tőlünk távoli Olasz országban befejeződött az Ultimate  Gaming  Championship , amelyet az  OX.Enermax  nyert meg  a  Team Redbyte  előtt, a harmadik helyet a csehek feltörekvő csapata szerezte meg a  fofos.sk. Ugyan ezen a napon 2008 után vissza tért a LowLandLions  szervezete a CoD4-hez akik az  insert_org csapatát szerződtették le. Kicsit megkésve de ebben a hónapban is kiadták a jól megszokott TOP10-es listát, az első négy helyen nem történt változás, azonban az ötödik helyet a Team Mondialservers csapata szerezte meg , ezzel meg előzve az  fnaticot.  Az idei év nagy nyitó Lanja az Outpost On Fire 4 volt amelyen 16 csapat képviselte magát, köztük egy magyar csapat , ez nem más volt mint az   Anexis.  A csapat remekül szerepelt és hollandiábol  az első helyet hozták el , megelőzve a lengyel  CEFO csapatát. Harmadik helyet a nemrégiben visszatérő  pr0phecy csapata  szerezte meg  név szerint a TheLastResort .  A hónap közepén az északi srácok is beizzították a rakétákat és megrendezték a Helsinki CoD  Challanget. A Lanon nagy meglepetés nem történt, első helyet  Team YoYotech  csapata szerezte meg ,  a  Phantasmagoria végzett a második helyen , míg a harmadik helyet a  REGret esports kaparintotta meg. Ezzel egy időben hazánkban is zajlott egy Lan , ez nem más volt mint az Infinity Csarnok Lan 9.

A lanra sok magyar csapat lelátogatott , a dobogó mondhatni papír forma szerint alakult, az első helyet az Anexis csapata szerezte meg , második lett  diGestive (EQ) ,harmadik pedig a  haxx-esport(HowTogo?). Lanok után ismét egy csapat igazolás , egy igazi All Star csapat alakult amelynek  kapitánya a  phantasy volt.  A csapat hamar otthonra talált a Team WinFakt! –nél.  A Lanok közel sem értek véget, Franciaországban megrendezésre került a Gamers  Assembly , amelyet a   Team Mondialservers  nyert meg. Második  helyen végzett  Mystique Gaming  míg a harmadik helyet  a  PunchLine szerezte meg.  Ugyan ezen a hétvégén rendezték meg Angliában az Insomnia42 amelyet  a Blight  csapata nyert meg a  tomzki által irányított YoYoTech  előtt. Harmadik helyen végzett az Infused csapata. Ezzel  a lannal párhuzamosan rendezték meg a  The Party 9-et. Első helyen végzett  a GIWU ,második lett Antwep Aces, harmadik helyen végzett a  Gamelimited csapata. Rengeteg lan után nem meglepő ha csapat igazolások történtek  az imsomnia42 győztesét nem más igazolta le mint  eMazing  Gaming.

Május

A Helsinki CoD Challange győztesénél a Team YoYotechnél  ,  embercserére kényszerültek a srácok,  fekuj helyére  Eplotic érkezett.  Kicsit megkésve , de ismét megjelent a top10-es lista a tek-9 oldalán, az első helyet Power Gaming  csapata  őrizte, szorosan a nyomában az  Anexis , harmadik helyen  LowLandLions csapata.  Az allstar line up-al rendelkező Team WinFakt!-nél is embercserére került sor,  pietje távozott helyére az angolok egyik kiváló nagy Ak-sa érkezett , név szerint  mark.

Csapat változások után ismét egy kupás hír, az  Anexis esport  megnyerteTotal Gaming Liga első szezonját , második helyen végzett  Ox.Enermax ,harmadik helyezett lett az  ex-TLR csapata. Hollandiában  megrendezésre került az e-series Kaos CoD 4 Lan immáron negyedszer. A dobogó első fokát  Gamelimited csapata szerezte meg , a  DERP előtt. Harmadik helyért járó nyereményt  ZEN csapata vihette haza.  A hónap végén ismét az ember váltásokról  szólt  minden, nyári lan szezon előtt minden csapat megpróbálta  a számára legmegfelelőbb felállást kialakítani.

Az első ilyen nagy ember csere az eSuba csapatánál  történt a legendás sniperest   luckeR  cserélték le az eddig inaktivitásban lévő lengyel  CRX re. Következő ilyen  nagy emberváltás az  Infused.Tt  csapatánál történt,  Pansy a  hatodik helyre szorult vissza, helyére a kezdőcsapatba   tidde érkezett.  Ezzel még közel sem értek véget az emberváltások következő csapat a listában az  eMazing  Gaming.  Az i42 kiválóan szereplő  gárda  embercsere mellet döntött bízva abban , hogy nemzetközi szinten is  dobogós helyezést érhetnek majd el a lanokon. A török nemzetiségű  HAYA  játékosát igazolták le  smithiE helyére. Következő embercsere  redCode  csapatánál történt ,  kaTana  távozott helyére  zEnith  érkezett. A hónap utolsó , de nem elhanyagolható embercseréje Next Evolution  csapatánál történt ,  meny helyére nem más érkezett mint  Finte. A hónap talán legnagyobb meglepetése  a paradox  vezette  Power Gaminget érte, sajnos a  Power Gaming  bejelentette , hogy nem tart már igényt a CoD 4 csapatára így  paradoxék  otthon nélkül maradtak a nyári lan szezon előtt. Nem rég említettem a redCode csapatát ahol egy emberváltás  történt, sajnos a hónap végén  ők is szervezet nélkül maradtak , ugyanis nem tudtak megegyezni a vezetőséggel így távozniuk kellett.

Június

Az embercserék ebben a hónapban sem maradtak el ,  Team WinFakt! csipása  blackmane távozott ,  helyére  killzx  érkezett . Június hetedikén  egy sajnálatos  hírt közöltek  tek9-on , ez nem más volt mint a 2011 -es  Antwerpen Esports Festival  elmaradása , de  nem kell csüggedni  2012-ben  azt ígérték  megrendezik az AEF-et újra.  Összeállt a  MIW kezdőcsapata is  TAYYY lett az ötödik ember . Az embercserék tovább folyatódtak   Herr csapatából távozott   solu  helyére  Guana érkezett. Hosszas csend után a tek9 cinema ismét kiadott egy moviet , ez nem más  volt mint a froztastic!. A movie neve már elárulja számunkra , hogy kiről is szól az alkotás, természetesen a svédek kiváló nagyAk-sáról frozról. Ebben a hónapban is volt meglepetés csapatok terén mégpedig az egykori  TCM csapata tért vissza  , de sajnos  vazy nélkül. A csapatban  ettől függetlenül maradt még számunkra ismert játékos név szerint  OZWALD.

Nyári lan szezon kezdetét vette az első állomás a Dublin volt. A lant  Anexis csapata nyerte  Infused.tt előtt  , harmadik helyezett  lett  Team WinFakt! csapata. Ezen a hétvégén nem csak ez az egy lan volt  nyugat Európában , ugyanis Hollandiában megrendezésre került a Benelux Gaming lan. A lanra csak helyi csapatokat vártak ugyanis BYOC volt , így igazából a dobogón nagy meglepetés nem történt minden csapat holland volt. Első helyezett lett  GameLimited  csapata , második helyezést ért el  BEST DE GEKST , harmadik helyezett nem más volt mint  ZEN nevű csapat.  Természetesen a lanok miatt megállt az élet a neten , de egy szervezet váltás azért történt még ezen a hétvégén , név szerint az  ex-Pwr Gaming csapatát igazolta le a  Next Evolution  névre hallgató szervezet.  Ezzel véget is ért a második visszatekintés cikk hamarosan folytatódik a sorozat.

 

 
Címkék:
vissza
Lancer
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 401
 
1824
 
 
 
kép 9
 
2352
 
 
kép 49
 
1722
 
 
 
kép 3093
 
1473
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu