Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71643 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
34770 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24011 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20518 megtekintés
 
Közlemény
18969 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17572 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
Richtofen (MightyYT) ismerősnek jelölte AK26HU-t.
 
 

Friss cikkeink

 
E-sport 2011. december 22. 0 hozzászólás
 

2011-es év lassan véget ér ,ezért gondoltam  visszatekinthetnénk , hogy mi is történt ebben az évben. A cikk négy részből fog állni , negyedéves bontásokban fogja bemutatni a 2011-es év legfőbb pillanatait.

Január

Rögtön a 2011-es év  egy csapat visszatéréssel kezdődött , a  D1ablo  által vezetett legendás   Reason-Gaming Line -up tért vissza az MYM színeiben, még ugyan ezen a napon  sikerült megtalálni a TCM-nek az új mesterpuskásukat  név szerint   robyYE . Miért kellet a TCM-nek új sniperes? Aki esetleg nem emlékezne, a legendás   qLimAxzU  visszavonult az aktív játéktól. Az év első LAN-ja  az E-series  Kaos vol.2 volt amelyet hollandiában rendeztek meg, természetesen Cod4-ben és mindössze hat csapat vett részt rajta. A LAN-t a God Is With Us  nyerte, a második helyen   Team WinFakt! végzett , viszont nagy meglepetésre csak a harmadik helyet tudta megszerezni a TheLastResort  csapata. Január közepén indult be a 2011-es év igazán, Horvátországban megrendezték a Gamersject Winter Challanget.

A LAN-on két magyar csapat is képviseltette magát, a Team Gigabyte és az akkori aNimus ( most ANEXIS) csapata. Számunkra  nagyon  jól kezdődött ez az év  ugyanis az aNimus  csapata a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A döntőben az új sniperessel felálló TCM-Gaming csapata a Power Gaming-el küzdött meg a dobogó legfelső fokáért, ahol a csatából a Power Gaming jött ki győztesen, 2-0 arányban. A hónap vége a csapatmozgásokról szólt , az Infused.Tt  megszerezte a tomzki által vezetett YoYoTech csapatát. YoYotech szervezete nem tétlenkedett,két nap elteltével  leigazolta a Blight Gaming csapatát amelyet rEplan vezetett. Január utolsó hétvégéén rendezték meg a Vita Nova LAN-t Angliában. A rendezvényen mindössze 8 csapat vett részt, a dobogó legfelső fokát pedig az Amazing csapata foglalta el,második helyen az újonnan leigazolt Team Infused végzett. A dobogó harmadik fokát az Ebonics szerezte meg. Ugyan ezen a hétvégén Európa másik oldalán  is tartottak egy LAN-t,amelyet a ROX[KIS] nyert meg. Második helyen a Team-Prior,míg harmadik helyen az iPower  végzett.


Február


Február első napján kiadták a januári Top 10-es listát, amelyen nagy meglepetés nem történt ,a Power Gaming csapata állt a dobogó legfelső fokán, őt követte a TCM-Gaming, a dobogó harmadik fokán pedig az aNimus gaming állt. A Januárhoz hasonlóan csapat vándorlással kezdődött a hónap, ugyanis az  Euphoria által vezetett  ex-Rage a Team Empire-be igazolt. Kishazánknak jól kezdődött a hónap, ugyanis a Team Gigabyte csapata megnyerte az ESH  GameLimited Cup-ot megelőzve a finn  insidaz  és a  Team WinFakt! csapatát. Az előző hónaphoz hasonlóan ebben a hónapban is történt egy csapat visszatérés, név szerint az  eMphaty  szervezete tért vissza a CoD4-hez, az akkori XAYA Gaming csapatát igazolta le, amelyben a svédek egyik nagy kiválósága  azeo is játszott. A hónap végén kisebb szünet után visszatért a   Team MondialServers szervezete a CoD4-hez , a már jól bevált  l4mun által vezetett csapatot igazolták le. Február  24.-én a Vita Nova kiadta a promod2.11 -t, amely rengeteg hibát javított ki az előző promodhoz képest. Hónap végén ismét a  TCM és  Power Gaming  került a középpontba, az ESL által rendezett Major Series kupán,ahol ismét a  paradox  vezette csapat győzedelmeskedett.


Március


Az előző hónaphoz hasonlóan a hónap első napján a Tek9 ismét publikálta a már megszokott TOP 10-es listáját. Az első három helyen nem történt változás az előző hónaphoz képest,  a negyedik helyre a  ButtonBashers csapata jött fel, megelőzve az  fnaticot. Másnap véget ért a  ButtonBashers  Iyama Challange, a döntőben  két kiváló csapat küzdött meg egymással, név szerint az   aNimus -Gaming és a britt  ButtonBashers. Harmadik helyen végzett az  eSuba, de hiába a harmadik hely, Mazarini bejelentette visszavonulását, s helyére a lengyelek kiválósága [pl] dEvianCe érkezett.

Ebben a hónapban sem maradtunk Lan nélkül, ugyanis Belgiumban megrendezésre került a Frag-O-Matic  13.0 melyet,  az  Antwerp Aces csapata nyert meg , míg a második helyen a The Last Resort végzett, a dobogó legalsó fokát pedig az En Poutre csapata szerezte meg. A hónap közepén egy szomorú esemény árnyékolta be a CoD4-et, az angol  ButtonBashers szervezet támogatók hiánya miatt kénytelen volt elengedni csapatát, akik ezután insert_org néven folytatták. Tőlünk nyugatra ismét rendeztek egy kisebb  lant, a már jól bevált helyszínen hollandiában, Weesp városában tartották meg az E-series KaoS CoD4 LAN #3-t. A dobogó első két fokán az egy héttel ezelőtt megrendezett Frag-O-Matic 13.0 Lan első két helyezettje állt, fordított sorrendben. Viszont a harmadik helyet a  WinFakt! csapata szerezte meg. Nemzeti ünnepünkön  kivel is foglalkozhatnánk,  ha nem a legjobb magyar csapattal az  aNimus- Gaming-el. A  Stormy álltal irányított  felállás  ezen a napon igazolt át az ANEXIS csapatához. Nemzeti színeinket másképpen kombináló Olaszország sem maradhatott ki a Lanok rendezése alól, mivel megrendezésre került náluk a Redbyte Tournament, amelyet az  Advance csapata nyert meg, a  Made in Italy és az  OX.Enermax előtt. Nyári Lan szezon előtt  mindenki próbál megfelelő  szervezetet találni , nem volt ez másképp az  L-King által vezetett csapatnak sem , hosszas keresgélés után a redCode  szervezete mellett döntöttek. A csapatátigazolások ezzel közel sem értek véget, a csehek kiváló csapata név szerint a  nEophyte  keresett új otthont magának , amelyet hamar meg is talált a Next Evolution-nél. A téli álmot alvó ex-TEAM-SPEEDLINK csapata is visszatért az aktív játékhoz, ebben nagy segítséget nyújtott  az új otthonuk  a H2k Gaming. A hónap végén bejelentette visszatérését az eddig motivációs gondokkal küzködő pr0phecy ,így a legendás  The LastResort  csapata a régi felállással kezdte meg felkészülését a nyári lan szezonra. Az orosz  ROX[KIS] csapata tovább folytatta menetelését Keleten, és egy újabb lant nyert meg, név szerint a Gorilla eXtreme Cup Domination-t. Második és harmadik helyen a  Need 2 Lead és a  Zooz csapata végzett. Ugyan ezen a hétvégén Lengyelországban  is tartottak egy rendezvényt, a Tolkmicko KHAOTIC Batlle -t. Az eseményt az  Alsen csapata nyerte, megelőzve a  Clan Polandot. A dobogó legalsó fokára pedig az  Amateurism csapata állhatott fel.


 

 
Címkék:
vissza
Lancer
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 1118
 
2158
 
 
 
kép 2043
 
1679
 
 
kép 254
 
1759
 
 
 
kép 46
 
2153
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu