Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 
Tagfelvétel
5154 hozzászólás
Call of duty 4
792 hozzászólás
Call of duty 2
457 hozzászólás
Sürgősen kérek segítséget
92 hozzászólás
Ez itt a reklám helye!
352 hozzászólás
Call of Duty Magyarország
150 hozzászólás
[PROMOD] Szerverek
48 hozzászólás
Csere - Bere
485 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71274 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
33952 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23623 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20269 megtekintés
 
Közlemény
18832 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17465 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
Myst3ryo hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 6 napja
 
 

Friss cikkeink

 
E-sport 2011. december 23. 0 hozzászólás
 

A címből is kiderül, hogy egy interjú sorozatról van szó. Azaz a következő hírekben olvashattok több "külföldi híresebb" játékosok véleményét a magyar közösségről, csapatokról és azok aktivitásáról.

 

Az első interjú alanyom nem más mint a Vita Nova egyik főadminja,  Tom "tomzki" Churchman. Az interjúban olvashattok magáról tomzkiról és csapatáról és a magyar közösségről.

Szia tom, mesélnél egy kicsit bővebben magadról? 

Sziasztok a nevem Tom  Churchman, de mindenki más tomzki néven ismer, 20 éves múltam és jelenleg a Ballers csapatát erősítem. Összefoglalva a dolgokat, jelenleg az egyik vezetője vagyok a Vita-Novának, emellett főadmin vagyok az Esportsheaven, Cybergamer és az Excello oldalakon.

 

Tom, mesélj nekem egy kicsit, miért lett megnyitva az Academy channel? 

Renegeteget tudnék arról mesélni miért lett az Academy megnyitva és a Preinvite pedig bezárva. De szerintem, aki figyelemmel követi az eseményeket, az tudja, hogy mindent azért csinálunk, hogy a CoD4 közösséget segítsük.
Nehéz olyan döntést hozni, ami mindenkinek megfelel, így mint ezt is. Így számunkra is nehéz volt ezt a döntést meghozni, mivel az academy channel megnyitása egyenlő volt azzal, hogy a gyengébb, esetlegesen nem összeszokott (mix) csapatok játszahassnak rajta. Viszont a másik érv az volt, hogy kellett egy olyan rendszer, ami a Cybergamer-t és a tiszta játékot segítette és annak aktivitását. Akit még belsős információk érdekelnek, azok mindezt megtalálják a Cybergamer oldalán.

 

Tom, mesélj nekem arról, mit gondolsz a magyar közösségről és a csapatok aktivitásáról. 

Elég nehéz ezt pontosan és bőven kifejteni, de megpróbálom. A lényeg az, hogy nagyon örülök személy szerint annak, hogy a magyar közösség egyre jobban aktivizálja magát. Egyre több online és offline versenyen vesznek részt, ezáltal kiveszik magukat minden fontosabb rendezvényből. Örömmel mondhatom azt, hogy a magyar közösség az egyik legjobban fejlődő és arra a szintre jutó közösség, aki a lehető legtöbb rendezvényen képviselteti magát. 

 

Barátom, értem én ezt és örülök is ennek, de mondanál nekem pár szót aról, mit gondolsz az ANEXIS-en kívül, lesz-e még olyan magyar csapat, aki megállhatja a helyét a nemzetközi mezőnybe? 

Jelenleg is megállják páran, és úgy gondolom számos olyan magyar csapat van, mely a késsőbbiek során is ott lehet a nemzetközi elitben. Jelenleg eléggé erős színvonalat képviselnek egyes magyar csapatok, és ezt még növelehetik is. Ebben a pillanatban a második számú legjobb magyar csapatként a HowtoGo-t tartom számon, mivel nem egyszer bizonyították az erejüket és motiváltságukat. Az EasyQuest is nagyon erős, viszont a mostani embercsere által még akad mit tenniük, viszont egyáltalán nem szabad őket leírni. A harmadik ilyen erősnek számító csapat számomra a WiLD Multigaming csapata, mely most esett át egy erősnek mondható vér frissítésen, viszont az egész a fejlődésükre, javulásukra írható. Összegezve az egészet, azt mondanám, hogy örülök annak, hogy a magyar csapatok el tudtak szakadni az őket olykor rossz fényben feltüntetett "3rd world" kifejezéstől, örülök annak is, hogy minél több magyar csapat képviselteti magát a nemzetközi mezőnybe, és ezek után már csak reméljük a legjobbakat. :)

 

Köszönöm Tom neked a lényegretörő válaszokat, esetleg mondanál valamit az utolsó szó jogán? 

Persze élnék ezzel a lehetőséggel. Először is köszönöm neked az interjút és nem utolsó sorban kérlek játszatok minél többet a CyberGamer ligán és ne feledjétek a Vita Nova értetek van és kövessétek figyelemmel híreinket, mivel hamarosan érdekes nyereményekkel várunk titeket.

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 1784
 
1766
 
 
 
kép 2505
 
1544
 
 
kép 307
 
1798
 
 
 
kép 2141
 
1844
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu