Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
69050 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
31640 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
22018 megtekintés
 
eLastic movie by imao
19290 megtekintés
 
Közlemény
18255 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17009 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
travelsupport hozzászólt a(z) Call of duty 4 témájú fórumban. tegnap
 
 

Friss cikkeink

 
E-sport 2011. december 22. 0 hozzászólás
 

Sokan kérdezősködtek afelől, hogy mi történhetett a CROMAX-al, hova tűntek a magyar közösségből? Végleg abbahagyták, vagy esetleg valami új dologgal lepnek meg minket? Erre interjú alanyom ad választ, névszerint Sequence aki a Digestive vezetője!

Egy új nap és egy új kísérleti alany:) Üdvözöllek Sequence! Bemutatkoznál kérlek az olvasóinknak,  hogy ki is vagy valójában és mit is képviselsz a magyar Esport világában?

 Szia Soulka, Sebők Zoltánnak hívnak, 2003 óta játszok különböző internetes játékokkal. Ezalatt a 8 év alatt megfordultam több magyar csapatban és külföldi csapatokban is kipróbáltam magam több kevesebb sikerrel. 2008 óta szinte csak a diGestive csapattal foglalkozom, egyengetem a csapat útjait.


Mondhatjuk, hogy Magyarországon előkelő helyen szerepeltek mint egyesület.  Még is mi volt az oka, hogy megváltatok a mostani EasyQuest csapatától?

Nagyon sok minden vezet ahhoz, hogy mi megváljunk egy csapatunktól. Hiszen nálunk mások a feltételek, máshogy kezeljük a csapatokat, mint a többiek – úgy is mondhatnám, hogy családias -, talán ezért is vagyunk „népszerűek” a csapatok között, ezért is keresnek fel minket olyan sokan. Sajnos a magyar csapatok többsége a gyorsan jött hírnév és az 1-2 jó szereplés után azt hiszi övé a világ és mindent megkaphat. Ez sajnos nem így van, főleg nem Magyarországon. Mi tudatosan építettük fel a diG.CROMAX-ot, megvoltak a mérföldköveink miket kell teljesítenünk, hogy tovább tudjunk lépni. Sajnos a csapatok ezt nem mindig vették tudomásul, ők „mindent” akartak és azonnal. Pedig a célunk ugyanaz volt, mint nekik, csak mi tudtuk, hogy ehhez idő kell. Nem kaptuk meg tőlük, így közös megegyezés alapján szétváltunk. Hátha találnak olyan szervezetet, aki teljesíteni tudja az igényeiket.  A másik ok az én tanulmányom volt. Ebben az évben nagyon neki kellett ülni a tanulásnak, hogy be tudjam fejezni az egyetemet, ami egyben azt is jelentette, hogy kevesebb időm jut a diG-re. De épp ezért csináljuk ketten (Koax!-al), ha egyikünknek nincs ideje, ott van a másik.

 

 Koax és Sequence éppen megtudta, hogy az ötös lottó várható főnyereménye 1 milliárd 576 millió forint.

 

Részben akkor ezért nem hallani felőletek, mintha eltűntetek volna az Esport világából.  Ennek tehát van valamiféle valóság alapja? Vagy valami nagy tervvel készültök amivel megleptek minket?

Nem tűntünk el, csak kevesebb időnk jutott a diG-re és ez sajnos meglátszik, lassan mindenki elfelejt minket:) Az igazság az, hogy várjuk az új LAN játékokat. Várjuk mi sül ki az mw3-ból, milyen lesz a cs:go, ha ezek LAN játékok lesznek, biztosíthatom, hogy lesz diG.CROMAX csapat is benne. A másik, hogy olyan sok időnket és energiánkat visz el 1-1 csapat, hogy most már 2x-3x is meggondoljuk kiket vegyünk fel, melyik csapat éri meg, hogy ennyi energiát belefektessünk. Nagyon sok időt és munkát fektetünk egy-egy csapatba, amit a csapatok jóformán észre se vesznek, hiszen a háttérben zajlanak ezek munkák és azáltal, hogy szétválunk ezt mind a kukába dobják/dobjuk, mert amint jön egy új csapat szinte kezdhetünk elölről mindent.

 

Ezekszerint terveztek egy új csapatot Call of Duty 4-ben? Vagy inkább hanyagoljátok az Esport világ ezen területét?

COD4-et egy kicsit hanyagoljuk. Sajnos a mostani csapatoknál nagyon beállt a rangsor, nem nagyon látjuk, hogy ez változna. Nem látjuk már a szemükben a tüzet, sok csapatban elfogyott a motiváció vagy nincs kellő motiváció. Szinte állandóan vándorolnak az emberek, nincs olyan csapat, akikre lehetne építkezni (Bocoékon kívül, bár mostanában már nekik is kéne egy újabb löket, mert már ők se annyira motiváltak, mint eddig).   

Emellett, lassan de biztosan csinálhatjuk, bővítjük a honlapunkat (nem tudom mikor lesz kész, szerintem már csak jövőre).


Köszönöm a rámszánt idődet és a készséges válaszaid. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

 

A Digestive.CROMAX weboldalán mindent megtaláltok ami számít

http://www.digestive-gaming.eu/

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 
pirlo állapota
december 03.
 
Késéssel, de itt... hír
november 26.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 746
 
1519
 
 
 
kép 355
 
1694
 
 
kép 2549
 
1380
 
 
 
kép 2315
 
1397
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu