Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
72035 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
35054 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24460 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20795 megtekintés
 
Közlemény
19129 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17695 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
kedveli a(z) CoD2: Variety Mappack letöltés című cikket. 4 napja
 
 

Friss cikkeink

 
E-sport 2011. december 21. 0 hozzászólás
 

Olyan embert sikerült befognom alanyként akivel talán még nem is készítettek interview-ot. Névszerint az ANEXIS csapatának egyik alap pillérét kZstaR-t, aki rengeteg új információval fog meglepni minket. Érdemes elolvasni mert mégis csak hazánk legjobb Call of Duty 4 csapatáról lesz szó.  

Üdvözöllek az esportsonline nyitónapján. Első kérdésként a szokásosat tenném fel, mégpedig hogy bemutatkoznál az olvasóknak illetve röviden mesélnél magáról a csapatról?

 - Sziasztok! Becses nevem Ádámszky Tamás, 21 éves vagyok, jelenleg Debreceni egyetem hallgatója vagyok geoinformatika szakirányon. A Csapatról nagyon sok mindent lehetne mesélni, röviden megprobálom összefoglalni. Úgy 3 éve kezdődött, amikoris  megismertem Boco-t, ő vele játszom együtt legrégebb óta. Később csatlakozott hozzánk Stormy és Futureee, és a legutolsó embercserénk is már lassan másfél éve volt amikor is z1koX került hozzánk. Csapatot régen megprobáltuk úgy kialakitani hogy mindenféle stilust próbáljunk képviselni, a lassú megfontolt játéktól a pörgős játékig. Még anno az AEF után, amikor volt egy elég erős törés a csapatban, amikor is azt hittük hogy ennyi volt, de végülis sikerült olyan változtatásokat eszközölni a játékunkba, ami mostanra olyannyira kiforrott hogy még a legkiélezettebb helyzetekben sem törik össze a csapat. Legjobban ez az amit becsülök magunkba, hogy bármikor képesek vagyunk egymásba lelket önteni, és felállni akármilyen szituációból.

  A közösség nyomon követi eredményeiteket, így lassan mondhatjuk jobban tudjuk mint ti és veletek izgulunk idehaza mikor a döntőben szoros meccseket játszotok. Azonban egyre többen érdeklődnek afelől ( és minket ez érdekelne), hogy a  közeljövőben terveztek-e valamiféle MOVIE-t, vagy esetleg demopack gyűjteményt amit közzé tesztek?

 

- Ez egy nagyon kellemes érzés, amikor ennyi ember izgul értünk a versenyeken, azt hiszem ez az összetartás kell egy communityba, amikor ilyen jellegű az emberek/csapatok egymáshoz való hozzáállása. Hát movie-t, öszinte leszek, minket annyira nem mozgat meg ez a "movie" készités. Igaz Stormy-nak a movieja már egy jó ideje készül, azt hiszem nemsokára publikálva is lesz majd, Boco-nak is van két régebbi movieja, most pedig az anexis is tervezi hogy az éves lanokról egy mindent egybefoglaló moviet készit. Karácsony előtt fogjuk publikálni majd a legutóbbi lanokról a demoinkat, statisztikákat és configokat, meg jayme kis szokásos lan összevágását, egy kis teamspeak recorddal tarkitva a lanok izgalmas pillanatairól. :)

  

 

Mostanság egyre többet felmerül kérdésként, hogy vajon unjátok a játékot? Sokan megjegyzik hogy egyre inkább úgy álltok a rendezvényekhez, hogy már nem is érdekel titeket. Ennek van valami valóság alapja? És ha igen kifejtenéd hogy miért?

 A kérdést jogosanak tartom. Én személyszerint is azt látom, hogy kicsit elveszett a csapatból az a tűz, ami eddig benne volt. Ez nem a csapat miatt van, hanem maga a játék miatt szerintem. Most jött el az, hogy kicsit beleuntunk és nem látjuk azt a célt hogy mi is lesz a következő cél. Ennek lehet az is az oka, hogy egy elég aktiv évet tudunk magunk mögött, már elég idősek is vagyunk, mindenkinek megvannak a saját dolgai és egyre nehezebb összehozni már a játékot. Emelett még az egyesületekbe is azt érzem, hogy egyre kevesebb támogatást fektetnek cod4-be. Én ugy gondolom ,hogy eljött a váltásnak az ideje, ha nem is cod-ban gondolkodni, hanem valami másban.

  "A csúcson kell abbahagyni" Ez lassan igaz rátok is hiszen mindent elértetek amit ellehetett. Terveztek esetleg játék váltást mostanság? Vagy ha úgy alakul akkor mint a többi nagy játékos abbahagyjátok az esports pályafutásotokat?

 Mi, igazából az év elején debütáló CS GO-t tartjuk arra esélyesnek, hogy egy igazi community játák kialakulhasson, ami egybe foglalhatja az 1.6, source, és a más játékból átállt játékosokat. Én is hallok pletykákat, hogy nem lesz igazán verseny játék, mivel a sok régi játékos mind 1.6ba mind sourceba nem hajlik tulságosan a váltásra. Mi reménykedünk benne, hogy egy uj kihivásokkal teli játék, ujjult tüzet adhat a csapatunknak. :) Semmiféleképpen sem fogjuk abbahagyni, addig biztos hogy nem, amig ott tudunk lenni a toppon. Nyugodtan kijelenthetem szerintem a csapattársaim nevében is, hogy nekünk ez az utolsó csapat ahol játszunk. Ha egyszer el is jön az idő hogy abbahagyjuk, abban biztos leszek, hogy ugy fogjuk abbahagyni mint egy csapat és nem külön-külön.

  Jelenleg ti vagytok a legtöbb magyar játékos számára a remek példa hogyha kitartóak bármit elérhetnek. Tulajdonképp példaképek vagytok, azonban ha nem folytatjátok a CoD4 pályafutást, úgy véleményed szerint mi lehetne az ami újra lelkesebbé tenné az embereket? Itt arra gondolok hogy mégjobban összefognának és küzdenének azért hogy jobbak lehessenek.

 Örülök neki, hogy sikerült ilyen eredményeket elérni, és megtudtuk mutatni, hogy nem az számit hogy honnan jössz, hanem hogy hova tartasz. :) Ugy gondolom az embereket nem kell motiválni ezekután, lásd legutobbi icl ahol majdnem 30 magyar csapatot sikerült összehozni. Az embereken mulik ezekután, hogy ki-mit akar elérni ebbe a játékba, hogy versenyszerüen vagy csak csak hobby szinten foglalkozik vele. 

 Hogyan vélekedsz erről a community oldalról? Jó ötletnek tartod-e , és szerinted mivel befolyásolhatja a hazai esports társadalmat?

 Egy mindenképpen jó ötletnek tartom. Szerintem ha sikerül összefogni ezt a kis magyar esport társadalmat, sokkal, de sokkal több sikeres csapat alakulhat ki Magyarországon. :)

Köszönjük a ránk szánt időtöket és sok sikert kívánunk a továbbra is.

A csapatról bővebb információkat : http://www.anexis.de/

illetve #anexis @ quakeNet

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 3004
 
1490
 
 
 
kép 2076
 
2091
 
 
kép 2944
 
1844
 
 
 
kép 442
 
1766
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu