Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71571 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
34601 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23933 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20463 megtekintés
 
Közlemény
18937 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17548 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vidarene91 hozzászólt a(z) | CLANCORE.HU | Promod Live 2.11 |TDM |... szerverhez. július 31.
 
 

Friss cikkeink

 
Interjú 2012. február 10. 20 hozzászólás
 

Egy olyan interjút láthattok, olvashattok most, melyet én nagyon szerettem volna már régóta, és most itt volt az alkalom rá. Sok szeretettel küldöm mindenkinek.

Ültem itthon és gondolkodtam, mit kellene csinálni, majd láttam régi barátomat és egykori menedzser társamat, Zico-t, hogy éppen az oldalon tölti az idejét. Gondoltam felteszek neki pár kérdést. Azt azért elöljáróban illik tudni, hogy a legendás d2t csapatának menedzsere volt elég sokáig, és sokat köszönhetek jómagam is neki(k).

Szia kedves barátom, mutatkozz be a Call of Duty MAGYARORSZÁG olvasóinak. Mit kell tudni rólad?

Polgár Balázs a becsületes nevem, de a Cod világ, na és sokan mások csak Zicoként ismernek .A Cod világába egész pontosan 2004-ben pottyantam bele és ez a fantasztikus game, nem más, mint a Cod1 volt, ez után már jött minden magától, de számomra mai napig cod2 a kedvenc játék.

Mi jót csinálsz mostanság, merre laksz? Elég régóta ismerlek és tudom, hogy volt most egy hosszabb fajta eltűnésed. Miért kellett ez, mi volt az indoka?

Mostanság, mint sok korombeli embert sajnos a munka köt le -  már akinek van - de ha tehetem leülök a géphez. Törzsgyökeres Érdi lakos vagyok, itt születtem és itt is élek azóta. Eltűnésem egyszerű,  vagyis nem nevezném eltűnésnek csak a Cod és egyéb játékok világától vonultam el egy kis időre. Az indokot talán még én se tudom pontosan, persze jöhetnék a 'get life' szövegel, amibe van valóság, ha tehetem már mást csinálok és nem a Cod köti le az időm nagy részét.

 

Hát igen, manapság már az ember nehezebben tudja a hobbiját űzni ezek az árak, kiadások mellett. Meséld el nekünk egy kicsit a pályafutásod, mivel közelről ismerlek tudnék én is párat felsorolni, de az a hitelesebb, ha ezt te teszed meg. Gondolok itt mint játékosként és mint menedzserként mit értél el és kikkel?

Pályafutásom, mint egy szép amerikai film, úgy alakult. Cod1-ben igazából főleg haverokkal toltuk az ipart és lenéztünk egy-két Xternet Lanra, de akkor még nem sikerült megváltani a világot, pedig  én csak nyerni szeretek. A vesztesek senkit se érdekelnek. Igazán cod2-be indult el a szekér játékosként, maradandót nem alkottam, inkább elvoltam. Amikor már időm nem engedte hogy komoly játékos babérokra tegyek szert, úgy döntöttem, hogy  belevágok a marketing és a menedzserek zűrös világába. Itt értem el igazából a nagyobb sikereimet, megfordultam elég sok ismert csapatban például:  neWanted , WoD , TcFc , redstars és volt még pár csapat, de igazán nagy sikereket csak egy csapatnak köszönhetek, még pedig a sokak által ismert drop2trash-nek. Ami tr3skova műve volt, akit én a mai napig Európa egyik legjobb csipásának tartok, nem csak eredmények miatt volt számomra ez a csúcs, hanem inkább a hangulat miatt. tr3sen kívül mindenkivel jól elvoltam de persze, mint minden munkahelyen, a főnökkel kell jóba lenni.

Igen voltak szép idők az biztos. Mesélj nekem egy kicsit a d2t-s időszakról. Mi volt a feladatod, milyen kapcsolatot tartottál a játékosokkal, kik segítették még a munkádat és legfőképpen, hogy milyen eredményeket értetek el?

Feladatom végül is a háttérmunka volt, magyarán a szponzorokkal való tárgyalás és kapcsolat tartás, szerverek kezelése, de volt amikor még cb-n is én írtam az esetleges conflictokat. Segítőnk  brazil volt, már amikor ideje engedte, vége fele már személyes problémák miatt inkább kevesebbet volt, de volt egy rövid ideig egy sANtiaGo nevezetű emberke is. Eredmények között volt egy ICL1 győzelem, ami szerintem az elmúlt idők legjobb lanja volt, vagyis a csapatok színvonalát illetően. De voltunk még  kint horvátban is, a Gamersject Lanon, ott egy fura körülmények közt zajló döntőn elvéreztünk, így a 2.-k helyezést érték el. De még a nevünkhöz írhatjuk a Revolution cod2 kupa megnyerését is. (régi szép idők) Emellett még meg kell említenünk hogy voltunk kint a Wonderbase nevezetű külföldi Lanon, melyen egy elég előkelő 9. helyet szereztek a srácok.

 

Hát igen a régi szép idők. Ha már a régebbi időről beszélünk, mit gondolsz jobb volt régen a közösség, csapatok, multigamingek? És ha igen, akkor fejtsd ki nekem miért. Láttam hozzászóltál a blogomhoz is, ebből adódóan mesélj nekem, szerinted mi az oka, hogy rengeteg csapat bomlott már fel?

Régen sem volt jobb, szerintem egy szcénát a nép alkot és a magyarok nem csak a Cod világában ilyenek egymással, hanem az életben sem szeretjük a másik sikerét. Tehát maga mentalitásban vannak gondok, mely kihat az Esportra is. Sok multigaming felbomlása talán a támogatottság hiánya miatt következett, következik be, bár igaz, a semmire ne is legyen ezer fajta-féle szponzor, de sajna volt ilyen példa - nem egy örök példa-, hogy olykor csak  jó helyre kell bedugni a 'nyelvét' az embernek. Ezt már egy-két nagyon sikeres emberkének  sikerült azért idehaza elérnie, melyre nem akarok kitérni most és megnevezni sem.

 

Igen ilyenekbe most ne menjünk bele szerintem. Mint régi ember és a sikeresebbik fajtából, tudnál adni egy-két ötletet a mostani menedzsereknek, hogy mire is kell odafigyelniük?

Arany szabályt nem ismerek, de tudok mondani pár okosabbnak tűnő gondolatot. Legyenek szorgalmasak, ez egy egyik legfontosabb dolog, én is azt tettem anno és mindent tegyenek meg a csapatukért, sajna néha még saját zsebbe is kell nyúlni hozzá. De a fő lényeg, ahogy sokan elkövetik 1-2 multinál, hogy ne ígérjenek Ferrarit, ha még egy Trabantra sem futja a lehetőségekből.

Így lassan a végéhez közeledvén, mondanál pár szót az utolsó szó jogán? Tudom ezek már elcsépelt dolgok, de hát mégis.

Utolsó szó jogán köszönöm a felkérést és tudnotok kell, hogy nem lehet elég öreg az ember ahhoz,  hogy játsszon egy picikét, főleg a haverokkal. Aki még komolyan csinálja a codot, bármelyik részét, sok sikert kívánok nekik, lőjék be amit be kell. GL boyz&girls.

 

Köszönöm neked én is Zico, hogy a rendelkezésemre álltál ezen a hűvös, havas estén. Jó éjszakát, meleg ágyat és forralt bort kívánok neked az este további részéhez. 

 
Címkék: zico, d2t, cod4, cod2, cod1
vissza
sANtiaGo
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 18 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Zico  cod4-ben van élet bőven csak nekem mindig cod1 &2 a favorit:D
 

sydEr

márc. 28., 15:10
:) Régi motoros vagy.
 
 
 
 
sydEr  Hát szerintem az összes CoD rég halott.. :\ Bár nem tudom, de nagy aktivitást nem látok már benne, már amennyire követem.
 

Zico

márc. 28., 14:31
cod4-ben van élet bőven csak nekem mindig cod1 &2 a favorit:D
 
 
 
 

mAx

márc. 28., 13:52
Jól sikerült kis cikk lett :)
 
 
 
 

sydEr

márc. 28., 13:48
Hát szerintem az összes CoD rég halott.. :\ Bár nem tudom, de nagy aktivitást nem látok már benne, már amennyire követem.
 
 
 
 

Zico

márc. 28., 13:01
<3 Syder egy letűnt kór hajnala :D  cod2 rég halott csak senki se akarja belátni:D
 
 
 
 

sydEr

márc. 28., 11:53
Zico.. :) Rég volt, szép volt, tán igaz sem volt. :) Örülök, hogy hallok felőled.
 
 
 
 

Zico

febr. 12., 11:59
godfather az a szobám volt..:D:D amúgy nem régi car de már nincs ott :D
 
 
 
 

zin3

febr. 12., 08:31
Nagyon jóó interjú lett gratulálok !! :)
 
 
 
 

LFFzR [LUFF]

febr. 11., 17:22
Egy mondat nagyon találó benne:  a magyarok nem csak a Cod világában ilyenek egymással, hanem az életben sem szeretjük a másik sikerét.
 
 
 
 

godfather

febr. 11., 15:38
Dr. Polgár Balázs ! :D:D ha megkérdezhetem kedves Zico barátom mi az a háttérben az a bontott autó ?:D
 
 
 
 

Zico

febr. 11., 10:56
swazz tegezhetsz egye fene:D
 
 
 
 

swazz

febr. 10., 22:59
Polgár Balázs úr!:DDDDDDD
 
 
 
 

soulka

febr. 10., 22:04
mocskos Zico:DD széép
 
 
 
 

Morzan

febr. 10., 19:28
Érd - szintén. :)
 
 
 
 

Zico

febr. 10., 19:25
én meg már most vagyok úgy hogy kevés embert ismerek manapság pub és max 1-2 pcw-n kivül nem foglalkoztat a cod,amikor én toltam az ipart mindenkiről tudtam még hogy mikor alszik azt is persze amióta "visazajötem" kis pub,pcw-kre ismertem meg pár embert.
 
 
 
 

spilerr

febr. 10., 19:21
Sajnos az utóbbi fél évben követem komolyabb figyelemmel a magyar community-t, így most hallottam rólad először. De ahogy olvasom nem 1 dolgot tettél a scene-ért. Szóval grat érte :)
 
 
 
 

Zico

febr. 10., 19:19
Érd második New York :D cod legendákat nevelt..:Dám meglepődtem picit amikor santi felkért az interjúra.
 
 
 
 

spilerr

febr. 10., 19:17
Jó interjú. Én is Érdi vagyok! Érd törjön fel :'D

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 1139
 
1590
 
 
 
kép 814
 
1906
 
 
Intersection
 
1472
 
 
 
kép 2143
 
1621
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu