Chat
Online
Chat now
17 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
72128 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
35089 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24507 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20819 megtekintés
 
Közlemény
19149 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17721 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
kedveli a(z) CoD2: Variety Mappack letöltés című cikket. szeptember 15.
 
 

Friss cikkeink

 
E-sport 2012. január 17. 0 hozzászólás
 

Ismét elindult a Cybergamer Liga, melynek most a második évadja kezdődik el. Rengeteg jobbnál jobb meccs és közvetítés, tartsatok velünk.

Tavaly szeptemberben a Vita Nova kötött egy megállapodást a Cybergamer csapatával, melynek értelmében azonnal lecserélték a rendszert, ezáltal is elősegítve a terv kialakulását, fejlődését. Az volt a cél, hogy több csoportba osztva, mindenkinek "megtalálva" a megfelelő ellenfeleket játszhassanak és ezáltal fejlődjenek a csapatok. Nem utolsó sorban a csapatok aktivitását egy "kicsinek" mondható nyereménnyel honorálták. Ezen kiindulva ismét elindul a szezon, mely már a második lesz ebből a szériából, reméljük, ugyanolyan sikeresen, mint az előbbi. Ebben a szezonba is közel 1500 eurót fektet bele a Cybergamer, szóval mindenféleképpen megéri játszani.

Maga a rendszer nem egy bonyolult, mivel minden szezon előtt egy eléggé terjedelmes hírt, leírást készítenek az adminok, mely mellé még egy képet is adnak, aminek köszönhetően még jobban át tudjuk látni az infrastruktúráját. Az első számú divízióban a "legjobbak" játszanak egymás ellen, azaz 20 csapat mérkőzik meg egymás ellen, nem csak a kiesés a tét, hanem az 1500 eurós nyeremény is.
A séma teljesen ugyanaz, mint az első évadban volt, azaz nyolc héten keresztül, minden héten 2 meccset játszanak a csapatok, ennek a végén alakul ki a végső sorrend és hogy kik kapják a megérdemelt nyereményt. A tavalyi évben az első helyen az akkor LowLandLions (Western Wolves) végzett, mögöttük a Phantasmagoria csapata, míg a harmadik helyet a TCM-Gaming játékosai szerezték meg. Vajon sikerül e ebben az évben az előző évad nyerteseit leszorítani a dobogóról, vagy hasonlóan fog kialakulni a végső sorrend? Ez majd a későbbiekben elválik, az biztos, hogy rengeteg élő közvetítést fogtok látni.

Az Invite Liga mellett párhuzamosan fog ismét futni az úgy nevezett Main Liga, ahol is 24 elismert és tapasztalt csapat vesz részt. Minden héten három-három meccset kell a csapatoknak lejátszani, és ez alapján alakul ki majd a sorrend. Aminek alapján is az ágrajz első három helyezettje az Invite Liga utolsó három, "kieső helyen lévő" csapattal fognak megküzdeni, míg az utolsó öt csapat automatikusan helyet cserél a nyitott Amatőr Liga első öt helyezettel.

A szervezők és az adminok is biztosak abban, hogy számos izgalmas mérkőzést fog hozni ez az évad is, melyet terveik szerint március környékén szeretnének befejezni. Számítanak arra is, hogy nem csak a TEK9-n fognak erről beszámolni, hanem más ezzel foglalkozó oldalakon és Élő közvetítés is várható majd.

 

 
sANtiaGo
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2779
 
1883
 
 
 
kép 1106
 
1991
 
 
kép 341
 
1706
 
 
 
kép 1298
 
1929
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu