Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 
Tagfelvétel
5154 hozzászólás
Call of duty 4
792 hozzászólás
Call of duty 2
457 hozzászólás
Sürgősen kérek segítséget
92 hozzászólás
Ez itt a reklám helye!
352 hozzászólás
Call of Duty Magyarország
150 hozzászólás
[PROMOD] Szerverek
48 hozzászólás
Csere - Bere
485 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71256 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
33901 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23603 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20248 megtekintés
 
Közlemény
18823 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17464 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
Myst3ryo hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 4 napja
 
 

Friss cikkeink

 
E-sport 2012. február 01. 16 hozzászólás
 

Az  elmúlt hetekben változások történtek a hazai CoD4 csapatoknál, és ezeknek a cseréknek az egyik áldozata nem más, mint BTURBO. Sok ember kíváncsi volt mi lesz .....

Az  elmúlt hetekben változások történtek a hazai CoD4 csapatoknál, és ezeknek a cseréknek az egyik áldozata nem más, mint BTURBO. Sok ember kíváncsi volt mi lesz most az EasyQuest(HowToGo?) csapatával, és persze a csipásukkal. Az EasyQuest csapata legionnal folytatja CoD4 pályafutását még BTURBO egy teljesen új csapatot rakott össze egy teljesen új játékban, ez a játék nem más, mint a Counter Strike Source. Bővebben a csapatról az interjúban olvashattok.

 

 

Szia Bturbo kérlek mesélj egy kicsit nekem, miért pont Source és miért is váltottál? Milyen céljaid vannak a játékban, milyen szintet szeretnél képviselni?

A váltásnak az oka nagyon egyszerű,  sajnálatos módon meguntam, hogy minden waron ugyan azt kell csinálni . Nem lehet újat mutatni benne, maximum nagyon minimális változtatásokat lehet eszközölni,de sajnos többet nem.
Régebbről még bennem volt az, hogy a CS a megfelelő pótló eszköz számomra.
A csapatom kirakott, amiatt mert a global offensivenek szerettem volna adni egy lehetőséget, erre nem tudok mit mondani, így
megsürgették azt a lépésemet, hogy átvándoroljak egy másik játékra. A célom természetesen mint ahogy a CoD világában is volt, ezúttal is a győzelem, és minél jobb pozíció megszerezése idehaza. Egy másik játékról van szó így nem várhatom el magamtól illetve a csapatom többi tagjától sem, hogy első hónap alatt verygames verő csapat legyünk. Azt gondolom, teljesen reális lenne az, hogyha nyár végére egy közép-felső kategóriába tudnánk besoroltatni magunkat.


Mi a csapatod jelenlegi felállása, és hogyan kerültek be a csapatba?

A csapatom felállása szerintem mindenkinek meglepő, a codosok mindegyike ismeri őket hisz mindegyikük volt már idehaza lanon, és értek el szép eredményeket,de ők is úgy gondolják, ahogy én,  itt az ideje a váltásnak. Kemény lesz, de ha kellő időt szentelünk, rá meghozza gyümölcsét!

pRaZz1n - [Ak/M4/Wp]

- Ezelőtt a THI csapatában láthattátok játszani, de végül úgy döntött, hogy velünk folytatja tovább az eSportsos tevékenykedését, és emellett megismertünk egy kellően jó humorral rendelkező vizes fiút is.(Bocsi nem hagyhattam ki :D )
Azt kell , hogy mondjam pRaZz1n egy nagyon jó képességekkel rendelkező ember, és örülök , hogy végül mellénk csapódott.

Lancer - [Ak/M4]

- Lancert már évek óta ismerem mondhatni vele nőttem fel, még régen CoD2-ben ismertem meg és azóta is jó kapcsolatot ápolok vele. Sajnálatos módon mikor én áttértem a CoD4-re ő nem tartott még velem és így elszakadtunk egy kisidőre egymástól, de végül ismételten egymás mellett harcolunk. Egy nagyon stabil játékos, és örülök, hogy ismételten ő adja nekem a fedezőtüzet.:D

markiii - [Ak/M4]

- A csapat newbie-je :D még csak most kóstolgatja, hogy milyen is a CS de látom rajta azt a törekvést, ami a fejlődéshez kell. Ez alatt a rövid együttlét alatt kaptunk már olyan pofonokat az ellenfeleinktől, amitől egy kicsit megrogytunk, de alapvetően mindig odatette magát a játék alatt.
Nagyon sokat kell még tanulnia, mint ahogy mindenkinek, de van benne annyi szenvedély és kitartás, hogy a legutolsó körben is a 100% nyújtsa es remélhetőleg ez a kitartás meghozza majd a gyümölcsét.
Egy nagyon higgadt emberről van, szó szerintem mindenki ismeri, hogy ki is ő, de esetleg aki nem ismerné, az lapozza fel a magyar sikerlistát ( cod4 ) és megtudhatja, hogy kiről is beszélek. Nagyon örülök, hogy végül idecsapódott mellénk és itt láthatom az én/mi oldalunkon harcolni, és remélem a kitartásának köszönhetően sok szép pillanatunk lesz még a játék során.

BTURBO életkép TembakaLanról

breathe - [Ak/M4]

A csapat igazi ösztönlénye :D Ha valami nem tetszik neki azt rögtön meg is mondja és tudatja velünk néha normálisan néha pedig egy predalien hangszintjén. De meg van benne az a lelkesedés és a kitartás, ami a fejlődéshez kell es ez így van rendjén. Márkkal együtt tértek át a CS re de minimális múltja már van így nem teljesen ál tőle távol ez a játék sem. CoD-ba KisAk-s volt és köztudott, hogy a kisaksoknak csak annyi a feladata, hogy mennyen előre és lőjön, de nála alapvetően ez más, hogy volt. Ő beletudta vinni a játékba azt a kis pluszt is, amit sajnálatos módon mások nem tudtak. Így ténylegesen nagyon örülök, hogy velünk játszik hisz egy lendületes játékosról van szó, akinek meg is van a gógyija a játékhoz. Néha nehezünkre esik visszaterelni őt a rendes irányba mikor, elkapja a hév, hogy már megint -99 in 5 hits et kap az ellenfél tőle, de alapvetően mindig kitudja tisztítani a fejét. Nagy örömömre szolgál, hogy őt is a csapatomban láthatom es remélem ez sokáig így lesz még.

BTURBO [Ak/M4/Wp]

- Sajnálatos úton, módon kiraktak a csapatomból es így arra a döntésre jutottam, hogy mégis váltok játékot. A Sniper poszttól nem szerettem volna megválni, és  mindegyik csapattársam támogatott ebben a témában így nem is volt kérdéses, hogy én és pRaZz1n fogunk az istenek által kovácsolt és összecsavart fegyverrel küzdeni az ellenségeink ellen. Alapvetően úgy gondolom, hogy jelentős lemaradásom van a source topjaitól, de mivel mindig is egy olyan ember voltam, hogyha valamit csinálok azt CSAK és kizárólag 100%-osan így ezúttal se térek el a tervtől es beleadok apait, anyait.

Mennyire gondoljátok komolyan a Sourcot, esetleg hazai LAN-ra is szeretnétek menni vele, vagy csak neten játszotok?

Szeretnénk,hogy megismerjen minket a közösség és szerintem ez egy teljesen jó célkitűzés, hogy nyár végre bekerülni abba a rétegbe akiket ha megemlítenek tudják , hogy kikről van szó! Bár ettől még jelentős távolságra vagyunk, de amint már említettem lelkesedésből nincs hiányunk és nem tartom kizártnak azt sem, hogy meg esetleg tovább is juthassunk.(Ezúton köszönném meg a segítséget RG.enuzi hal-nak ! HALLO !!! KOPKOP HALLLLO ! :D )
Lanokra termeszétesen leszeretnénk, menni a következő állomásunk ICL12 lesz, ahol már Counter-Strike:Source jatékkal fogunk játszani, ezen kívül még az ESF kupáin is megfogunk jelenni illetve bármiféle netes kupán, amire megadatik a lehetőség , hogy versenybe szálljunk a fődíjért .Hogy érzed LAN-on mennyire fogtok helytállni, milyen célt tűztök ki magatok elé?

Én nem tartom lehetetlennek azt sem, hogy nyáron esetleg BECUP-on top10 be, kerüljünk. Bár attól még nagyon messze vagyunk, de hát szerintem tudjatok, hogy milyen vagyok CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ ELSՐ HELY A MEGFELELՐ ! :D
De figyelembe kell vennem, hogy azok akik ellen szembeszállunk már régebb óta űzik az ipart a CS- vel mint mi . De remélem, hogy sikerrel vesszük majd az akadályokat és elismertek tudunk majd lenni egy bizonyos idő után .Köszönöm, hogy válaszoltál kérdéseimre, utolsó szó jogán szeretnél még mondani valamit az olvasóknak?

Minden kedves olvasónak üzenem, hogy csak úgy tudtok egyről a kettőre jutni, ha nem adjátok fel, erre jelenleg jó példa vagyunk mi is bár nekünk még nem adatott meg az a lehetőség, hogy bármilyen kupán vagy lanon bebizonyítsuk CS-be a rátermettségünket. Úgy vélem, hogy CoD-ban már letettünk annyit az asztalra, hogy elhiggyétek nekem azt, hogy ténylegesen csak akkor fogtok jobb helyezést elérni, ha egyénileg is tesztek valamit érte és nem csak a csapattársaidat szekálod érte. Vagyok már annyi ideje az eSportsban , hogy tudjam azt, amit még közületek nagyon sokan nem, hogy abban van a lehetőség és akkor tudtok ebből az egészből egy kis pénzt is csinálni és csillogást, ha kitartóak vagytok, és együtt marad a csapat . Szeretném megköszönni , hogy szántatok rám egy kis időt és elolvastátok az interjút és remélem, hogy eltudunk, érni valamit ebben a játékban is !
Cu Lan :-) 

 
Címkék: bturbo, cod4, css
vissza
Lancer
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

AZTEX

febr. 09., 23:40
BTURO BTURBO!! :D Itt is alázni fogtok.. :D
 
 
 
 
noavatar

THEMA

febr. 08., 10:49
Hajrá! Sok sikert! :D

 
 
 
 

svayy

febr. 05., 10:35
sok sikert a játékhoz
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2498
 
1524
 
 
 
kép 2997
 
1441
 
 
kép 1224
 
2034
 
 
 
kép 2688
 
1596
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu