Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75572 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36390 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26423 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22338 megtekintés
 
Közlemény
19866 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18478 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18250 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 

ICL13 Nyereményjáték

 
21
 
ICL · jún. 30., szombat
 
Ahogyan ígértük ma megtudhatjátok a First Computer és a WiLD MultiGaming közös nyeremény játékának részleteit.
 

Black Ops Mac OS X-re

 
0
 
Villám hírek · jún. 29., péntek
 
A Macintosh operációs rendszert használó Call of Duty rajongók örülhetnek, ugyanis az Aspyr Media bejelentette, hogy a Call of Duty 4 után a hetedik, vagyis a Black Ops alcímet viselő Treyarch produkciót is kiadásra bocsájtják.
 

ICL13 - CoD4 Coverage

 
107
 
ICL · jún. 29., péntek
 
Sikeresen megérkezett a CoDHU és a WiLD TV stábja a helyszínre. Rengeteg ember, gép és ventillátor diszíti a nagytermet, az idő király, egyelőre még a teremben is türhető. Itt fogjátok találni az összes információt, amely a CoD4-el kapcsolatos. Maradjatok velünk végig!
június 30.
Nyert a Hungary JustPlay és a Hungary Mistra.Tt is, így ők játszanak az alsóági döntőben!
 
június 30.
Alakul ez az este is, hiszen már nagyon a vége felé járunk. Az előbb verte el alsó ágon az Hungary ELITGAMERS csapata egy nagyon szoros, dupla hosszabbítás után a Hungary BOBCAT csapatát.
 
június 30.
Voltak kisebb gubancok a LANON, de minden megoldódott és megy tovább a helyes kerékvágásba.
 
 

ICL13 - CoD2 Coverage

 
9
 
ICL · jún. 29., péntek
 
A Cod2-es közvetítés is hamarosan készen lesz, egyelőre a csoportbeosztások folynak, minden szervezési feladat a maximumon pörög.
 

First Computer Crazy Days

 
0
 
ICL · jún. 29., péntek
 
Ha a napokban meglátogattátok az ICL honlapját, vagy fel vagytok iratkozva a LAN hírlevelére, akkor már eljuthatott hozzátok az információ, miszerint a First Computer a Crazy Days nevű akciója keretében ezúttal is egész hétvégén jelen lesz a váci helyszínen.
 

Best Frags of the Week Hungary - CoD4 Episode #6

 
0
 
Videó · jún. 29., péntek
 
Már mindenki azzal van elfoglalva, hogy mi lesz a hétvégén és vajon ki fog diadalmaskodni, de nem szabad még ennyire előre menni, hiszen még csak reggel van. Hamarosan feldördülnek a csarnok zajai, de addig is itt van nektek a hatodik része a hét legjobb frageinek.
 

Nyereményjáték, LIVE EDIT és még sok más...

 
4
 
ICL · jún. 29., péntek
 
Gondolom sokan gondolkoztatok már azon, vajon milyen lesz a hétvége, kik fognak nyerni és ki lsz a hétvége meglepetés csapata. Az is előfordulhat, hogy olyan kérdések is járnak a fejetekben, melyik meccs lesz közvetítve, milyen minőségben és lesznek e plusz érdekességek. Itt a válasz mindenre, csak rá kell kattannotok!
 

A helyszínről...

 
2
 
ICL · jún. 28., csütörtök
 
Egy kicsi foci, egy kicsi zene és piálgatás a többiekkel. Kb. így tudnám most jellemezni az egészet. De nem is húzom tovább a szót, le kell jönni és itt kell lenni!
 

ICL13 Esélylatolgatás: COD2

 
7
 
ICL · jún. 28., csütörtök
 
A rutinos olvasóknak már a címből is kiderül miről fog szólni ez a cikk, aki esetleg nem tudná a soron következő ICL állomása előtt kérdezek meg pár csapatot hogyan is állnak, a lan előtt . Ebben a cikkben három csapatról tudhattok meg pár fontos dolgot, ez a három csapat név szerint a silence , THI és az SQ.
 

A LowLandLions játékosának visszavonulása

 
0
 
Külföldi scene · jún. 26., kedd
 
A Benelux oldala a csapatnak változtatásra kényszerült. pr0phecy nagyon elfoglalt lett az elmúlt időszakban, és több időt fordít a tanulmányaira. Az ő utódja haxion lesz az új felállásukban.
 

Black Ops II és a Declassified

 
0
 
Black Ops · jún. 26., kedd
 
Számos információt hallhattunk már az új részről és a nemsokára PSVITA-ra érkező Declassifiedről is egyaránt, ma pedig pár érdekes információt olvashattok és két új képpel is kedveskedünk számotokra.
 

Játékmód Szavazás

 
1
 
Modern Warfare · jún. 25., hétfő
 
A Call of Duty hivatalos fórumoldalán egy érdekes szavazás kezdődött a múlthéten. A készítők azt szeretnék megtudni, mely játékmódot szeretnénk viszontlátni a Modern Warfare harmadik részében.
 

2. Heti Csaj

 
15
 
Heti Csaj · jún. 25., hétfő
 
A második résszel érkezünk már, mostani cikkünkben egy magyar szépség szerepel, aki már sokak szemét elkáprázatta gyönyörű idomaival. Az egri születésű lányka, idén tölti a 27. életévét és még mindig nagyon csinos.
 

Best Frags of the Week Hungary - CoD4 Episode #5

 
1
 
Videó · jún. 25., hétfő
 
Ma reggel publikáltuk a Heti legszebb fragek második CoD2-es részét és máris érkezünk a következő videóval, mely ebből a aktegóriából származik, ám most a CoD4-re térünk vissza, amely már az ötödik szeletét fogyassza.
 

MW3 ESL Ladder by Anadrox

 
16
 
Általános · jún. 25., hétfő
 
Az ANADROX Multigaming szervezésével elindult ESL-en egy téma a fórumon, ami egy magyar Call of Duty: Modern Warfare 3 Search & Destroy 5on5 Ladder-t kérelmezne. Európa szinten jól bevált, ám a többi országban már kezd elavulni. Ellenkezőleg nálunk, Ha sikerül összegyűjteni körülbelül 20 csapatot, hazánkban csak most indulna el a bajnokság.
 

Best Frags of the Week Hungary - CoD2 Episode #2

 
0
 
Videó · jún. 25., hétfő
 
Megjelent a második része a CoD2-es Best Frags of the Week Hungary-nek, melyben Rohonczy 'rohi' Ferenc ügyessége vélhető fel, mivel ezt a kis gyöngyszemet ő kreálta meg.
 

ICl13 - Nevezés vége!

 
16
 
ICL · jún. 21., csütörtök
 
Mint már tudjátok nyolc nap és bele vágunk ismét a 'lecsóba', mivel ismét feldördülnek a gépfegyverek a volt hajógyári ipari park övezetében. Igen ez nem más, mint az ICL13 kezdetét jelenti. Hamarosan vége a nevezésnek, melyre nagyon kell ügyelni, ha nem akartok lemaradni semmiről.
 

Fúzió ír módra

 
0
 
Külföldi scene · jún. 21., csütörtök
 
A Team-fuZion neve már jó ideje egyet jelent Írország legjobb Call of Duty 4 csapatával, ami az utóbbi időben kissé eltávolodott ettől a vonaltól. Sokadik próbálkozást láthatjuk már tőlük, vajon most ez sikeres lesz? Ha ez sem fog működni, meddig tudják még erőltetni a csapat versenyeztetését Cod4-ben? Minden kiderül most!
 

SLAP LIVE #26 első információk

 
1
 
LAN hírek · jún. 21., csütörtök
 
A dánok második legnagyobb LAN-ja a SLAP LIVE legújabb állomása a SLAP LIVE #26 minden eddiginél durvább helyszínt kapott. És bár a nyeremények csökkentek, mégis maga a helyszín nívója biztosan rengeteg csapatot csábít majd novemberben a Games & Gadgets Expo-ra.
 

Gamer Generation LAN Szegeden

 
4
 
LAN hírek · jún. 20., szerda
 
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy kis LAN-ra, amely Szegeden lesz. Nem kell semmi nagy banzájra gondolni, de aki egy igazi feelinges party-ra vágyik minden komolyság nélkül, az már készítse is össze magát, hiszen az ICL-elé egy időben, ugyan de teljesen más kategóriában kerül megrendezésre a Gamer Generation.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
CoD4 magyarosítás
Elkészült a Call of Duty 4 SP + MP magyarítása optimalizálva az 1.7-es javításhoz! Az egyjátékos módot a telepítés után az asztalon található 4-es ikonra kattintva
75572 megtekintés
Call of Duty 2 Punkbuster Letöltés
Az Evenbalance befejezte a Call of Duty 2-es Punkbuster frissítését, így azt már csak másodkézből lehet megszerezni.
53519 megtekintés
CoD2 PB frissítés!
Március elsõ napján a CoD2-höz is megérkezett a Punkbuster szerver (v1.273), illetve kliens(v1.301) frissítése. Szokás szerint a hivatalos oldalon megint nincs semmi a
36390 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

0

 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2583
 
1714
 
 
 
kép 2360
 
1747
 
 
kép 2754
 
2088
 
 
 
kép 2945
 
1525
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu