Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 
Call of duty 2
457 hozzászólás
Sürgősen kérek segítséget
92 hozzászólás
Ez itt a reklám helye!
352 hozzászólás
Call of Duty Magyarország
150 hozzászólás
[PROMOD] Szerverek
48 hozzászólás
Call of duty 4
791 hozzászólás
Csere - Bere
485 hozzászólás
Apró
210 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
70764 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
33239 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23179 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20002 megtekintés
 
Közlemény
18682 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17340 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
troyanrabbit hozzászólt a(z) Call of duty 2 témájú fórumban. május 26.
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2012. február 26. 91 hozzászólás
 

Ha szeretnéd megtudni mi hogyan jutunk le a LAN-ra vagy, hogy Ti miképp tudtok lejutni, akkor olvasd tovább, mert erről lesz szó következőkben egy kihagyhatatlan hangos felvétellel együtt.

Ha fölteszem valakinek ezt a kérdést, hogy „jössz a LAN-ra?”, akkor már mindenki legalább egyszer hallotta ezt a lassan már szlogenné váló mondatot, hogy „ÁÁÁ, nem hiszem, hogy megyek, mert nincs rá pénzem…”

Talán ilyen nagy a sóherság vagy valami más van a háttérben?

Szeretném, ha mindenki elgondolkozna ezen, hogy mi a probléma. Én járattam az agyam ezen, és nem is egyedül. Egy olyan laikus embert kérdeztem meg, aki rajtam keresztül ismerte meg ennek az egésznek a világát. Ő nem más, mint Nonn József és gondolom páran észrevettétek azt a bizonyos névegyezést, mivel ő az én Édesapám. Sokan biztosan meglepődtek, de lehet sokan meg nem. Azt a beszélgetést meg tudjátok hallgatni pár sorral leltebb.

Mi arról beszélünk, hogy kiben lehet a hiba. Azokban, akik szervezik a LAN-t? Talán nincs elég reklám? Sokan nem tudnak ezekről a rendezvényekről, pedig lejönne ezer örömmel.

Talán lehet, nem csak bennük van a baj.

Lehet azokban, akik úgy hiszik könnyen megoldható ez a kérdés „Mennyek vagy ne mennyek?” azzal, hogy inkább nem költök rá, úgy sincs sok pénzem…

Akkor feltenném megint ezt a kérdést:

Ezek vagyunk Mi? Ez a magyar LAN?
Mit gondoltok erről?

 

 
markiii
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 79 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
ralfeyz  valójában az lenne igen,de nem erre gondoltam.Hanem ha nem érzed hogy csapatoddal a saját tehetséged legjobb formáját tudod nyujtani akkor sok értelme nincs.
 

melodiez

aug. 10., 02:45
ralfeyz vok oszt bőcs :D <3
 
 
 
 

kebit

máj. 27., 17:13
hosszú monológ következik mint mindig... :D

előszőr is ralfeyz. kapod a pénzt (de azt nem olvastam hogy dolgozol is, gondolom nem, hisz nem írtad vagy csak én vagyok alul iskolázott és nem láttam, ha igen bocs. (lábjegyzet hogy amit ott felveszel támogatást azt ugye az államnak vissza kell fizetned amit adó formájába a leendő munkahelyedről alapból folyosítanak Grandmaster Orban Viki-nek)  igen tudjuk barátnő, barátok, bulik stbstb. ezt mindneki megérti hogy vannak magasabb prioritású dolgok is nem csak a lan. a legnagyobb gond itt perpill a távolság. saját tapasztalat. horvát lan. alapból mindennel együtt 30-35. magyar lan ha még vonatozok is max 20 (lehet össze - vissza félre számolni gondolok itt arra hogy a 3-at is 9re kerekítem és az már 10) annyiban egyet értek hogy aki sajnos a "kicsinyke" országunk másik végében lakik az lehet tényleg 30ba is ki-ki jön (sajnos-nem-sajnos) de ha megteheti és fel/le akar menni a lanra ígyis úgyis megoldja.

ha nekem a családom nem adna pénzt lanra, munkából oldanám meg hogy lemehessek. legalábbis találnék rá 1 megoldást. hazudnék ha azt mondanám hogy nem a szüleim pénzén mentem le, de gondolom ti úgy voltatok vele (aki nyert már lant és a szülei pénzén ment le) hogy netalántán amit nyert azt is elköltötte. én az utolsó forintig mindig vissza adtam nekik. fogjuk rá hogy mindig elbizniszelgettem velük hogy minimum top3 és akkor csak 10-et kérek. vissza is adtam minden alkalommal. na igen de itt jön az hogy milyen csapat, biztos-e a top3? papírforma on? vagy talán még sem? röviden annyi (nem akarom leírni mindazt amit gondolok) hogy igazából az gondolja meg a lanosdit aki nagyon arra hajaz hogy "a pénzemet akkor is vissza akarom kapni, mínuszba ki sem jöhetek hisz nem éri meg" a többiek meg szerintem NYUGODTAN (ha tehetik persze..) elverhetik azt a 10-20 ezer forintot arra a 3 napra. ha elmész bulizni BP-n vagy valahol körülötte a belépő csak egy ezres, (éjfélig néhol ingyenes [csajoknak :ASD] ) de még 1 korty gyorsítót se ittál. alkoholról még nem is beszélve.

lehet itt szorozni osztani, de még mindig az az én felfogásom hogy ha bulizósabb vagy, és netántán nincs túl sok elkölteni valód valahogy, valahonnan (nincs jogom és nem is akarok más zsebébe turkálni) de meg lehet oldani azt, hogy lejussál 1 lanra. (legalább 1-re) persze sajnos kivételek vannak. sajnos...


ui: kinek nem inge ne vegye magára
 
 
 
 

Novex

máj. 27., 16:32
Én szerintem az lenne a legjobb , ha már több hónapja / éve együtt játszotok.. Mivel megint összeszokás kérdése ez .. 1 napos teammel azért nem érdemes lanra menni. Én sose voltam még lanon mert minek menjek le 25.000ft-ért?! Somogy megyéből...

Onlinen sokat waroztok, leveritek a nagyobb teameket . ( Persze online lecsalod őket, magyar mentalítás) és akkor érdemes lemmenni lanra .. 
 
 
 

ralfeyz

máj. 27., 16:26
valójában az lenne igen,de nem erre gondoltam.Hanem ha nem érzed hogy csapatoddal a saját tehetséged legjobb formáját tudod nyujtani akkor sok értelme nincs.
 
 
 
 

Novex

máj. 27., 09:56
Igazából akkor érdemes lemenni lanra,ha biztos a győzelem .. azért minek adja ki pénzt hogy utolsó legyél.
 
 
 
 

ralfeyz

máj. 27., 09:47
saját véleményem az h csak az megy le lanra akinek pénzesek a szülei,vagy a szüleivel él és dolgozik. Mert ha pl olyan vagy mint én,kapod azt a kevéske 25öt a sulitól,anyádéknak lófasz pénze nincs ilyenekre,akkor 2x meggondolod h lemész-e.Igaz h jól hangzik az a 25öt meg hogy abból letudod spórolni,de a valóság gáz felvázolom.
vettem tegnap egy hajvágót 5.5k,1 pólót 1.4k,nőmnek vettem nyakláncot 3k,megkajáltunk mind2en gyorsbüfébe 2k. és erre még rájön az egerem amit vettem (abyssus) 13k,esetleg ha vennék egy értelmes fülest 3-4k ( NEM GAMER ) és akkor még nem voltam bulizni,nem is igazán vettem magamnak ruhát és máris összejött a  27 ezer. nem mindenki tud csak úgy nélkülözni 20ezret egy olyan csapatra ahol még a csoportból kijutás is kétséges. nem kell lőni a hülyeséget h nincs pénzed persze kamu stb, ha valaki így dönt azt tartsuk tiszteletben. Én is lemennék szivesen lanra ha lenne rendes,elszánt csapat,de azért innen békés megyéből elég pénzes... meg persze csapatot találni... ami manapság kapcsolat nélkül nem megy.
 
 
 
 

fIREbALL

máj. 18., 15:57
Vannak olyanok is, akiknek tényleg nem futja lanra. Én nekem csak a Kazincbarcikai kislanokra volt pénzem (500-1500 ft körül) sőt volt, hogy haverok fizették ki, mert én nem tudtam. Ha lenne 10k forintom simán mennék (bár előbb vennék használt vga-t, mert az alaplapi vga nem túl jó dolog).
 
 
 
 

kebit

márc. 21., 13:55
Viszont ha valakinek éppen ZH hétre esik a lan (igen pénteken van a lan, és a lanos héten 0-24 görnyedés asztal előtt) azt igen csak nehezen tudná elnapolni. Halasztani lehetetlen.

Azzal viszont hogy "kinek-mire-mennyi és honnan-van-lanra" dologban csak azért nem értek 1-et mert ahogy gorin említette a lant nem az utolsó 2 hétben jelentik be, hanem mondjuk fél évvel, vagy negyed évvel előtte. Ez így teljesen korrekt. Én (szerintem mivel nincs se rá látásom, se jogom, se kedvem turkálni emberek pénztárcájában és magánügyi dolgai közt) úgy gondolom hogy ha 1 hónapban össze spórol 5k-t innen-onnan (gondolok itt arra ha cigizel nem 8dobozt veszel hanem csak 4-et) akkor szerintem meg lehet oldani, bocsi inkább meg engedheted magadnak azt a luxust (mert ma már pénzt költeni szó szerint luxus -500ftos benzin, 1kg csirkemell 1800ft-) hogy le gyere lanra és szórakozz, illetve kikapcsolódj 2-3 napra azokkal a haverokkal/barátokkal akikkel évente találkozol MAXIMUM 2 alkalommal
 
 
 
 
noavatar

franken

márc. 03., 11:07
Szerintem nagyon sok tanuló van a közösségben. És csak a félreértések elkerülése végett: "Persze ennél sokkal többet is lehet költeni, itt csak azt írtam le ami feltétlen szükséges, és amennyit a codosok 99%-a összetudna kaparni legalább egyszer ha szeretne lemenni lanra..."
 
 
 
 
sANtiaGo  ki itt diák???  rosszul látod :D
 

markiii

márc. 03., 00:03
hiába ha mi nem vagyunk azok :D
 
 
 
 
sANtiaGo  ki itt diák???  rosszul látod :D
 

markiii

márc. 03., 00:02
hát saját meglátásom szerint a közösség nagy része tanuló..
 
 
 
 
franken  Az a véleményem, hogy SZINTE bárki letudna jutni legalább egyszer, csak az a kérdés, hogy mire akarja költeni a pénzét. Ha valaki szűkösen él, és inkább vesz 4ezerért egy pólót, mint egy lan belépőt, azt megértem, de ő is letudna jutni.

Utazás:
Aki viszont tényleg lanra szeretne menni, de kevés pénze van, az szervezzen valakivel közösen fuvart(nekem 9alkalomból 6szor sikerült), vagy utazzon busszal, vonattal.
- Két személlyel az oda-vissza út kocsival nekem kb 4ezer/fő (150 km). Ez értelem szerűen csökken, ha több embert betudtok szervezni.
- Tömegközlekedéssel 150km (diákkedvezménnyel) kb 3500(pest 2*1000 | pesten belül már elfelejtettem, egy ezressel számolok most | vác 2*~400) És igen, kettő nagytáskával, egy hátizsákkal, egy utazóval, és egy laptop táskával kellett szenvednem, de ebből is látszik, ha akarja az ember, akkor megvalósítható.

Szállás:
0ft, asztal alatt :D

Kaja, pia:
- Mikor csak kevés pénzem volt, kihúztam azt a másfél napot szendvicsekkel + 2*2liter 100ftos üdítővel. Ez nem volt több 2000-nél, édességgel együtt.
- Egyébként meg péntek délbe jóllakok, este szendvics, szombat reggel szendvics, délben és este gyros, vasárnap szendvics, de legkésőbb estére már úgyis otthon az ember, és ehet normális kaját. Ígyis kijön az ember 4000-ből, hogy melegételt evett MINDEN NAP!

- Tehát a lényeg, aki diák, kb 150km-re lakik Vác-tól, az 15.000-ből meg tud bőven oldani egy lan-t. De ha csak 10.000-re van, akkor megkéri pl a szüleit hogy csináljon neki szendvicseket :) Hozzáteszem, én eddig csak egyszer költöttem többet 10.000-nél...
- Aki nem diák, az meg vagy az utazási költség duplájáért, vagy beszervez valakivel/valakikkel fuvart...
Aki messzebb lakik, annak már közelíti a 20.000-ret, de ő is megtudja oldani valamit valamiért elven...
Persze ennél sokkal többet is lehet költeni, itt csak azt írtam le ami feltétlen szükséges, és amennyit a codosok 99%-a összetudna kaparni legalább egyszer ha szeretne lemenni lanra...

 

sANtiaGo

márc. 02., 19:02
ki itt diák???  rosszul látod :D
 
 
 
 
noavatar

ooo:>

márc. 02., 19:00
(amúgy) Nem lenne roszz ötlet sztem egy olyan topic ami összefogná azokat az embereket akik távolabbról érkeznének (jót tudom MO nem olyan hatalmas de azért 300km az nem kevés), és azok összeszerveződnének és olcsóbban lehetne lejutni lanra. 
 
 
 
 
noavatar

franken

márc. 02., 13:55
ui.:  a tömegközlekedéshez azért írtam többet, mert nem tudom már Pesten mennyit és mennyi pénzért kellett utazni
 
 
 
 
noavatar

franken

márc. 02., 13:53
Az a véleményem, hogy SZINTE bárki letudna jutni legalább egyszer, csak az a kérdés, hogy mire akarja költeni a pénzét. Ha valaki szűkösen él, és inkább vesz 4ezerért egy pólót, mint egy lan belépőt, azt megértem, de ő is letudna jutni.

Utazás:
Aki viszont tényleg lanra szeretne menni, de kevés pénze van, az szervezzen valakivel közösen fuvart(nekem 9alkalomból 6szor sikerült), vagy utazzon busszal, vonattal.
- Két személlyel az oda-vissza út kocsival nekem kb 4ezer/fő (150 km). Ez értelem szerűen csökken, ha több embert betudtok szervezni.
- Tömegközlekedéssel 150km (diákkedvezménnyel) kb 3500(pest 2*1000 | pesten belül már elfelejtettem, egy ezressel számolok most | vác 2*~400) És igen, kettő nagytáskával, egy hátizsákkal, egy utazóval, és egy laptop táskával kellett szenvednem, de ebből is látszik, ha akarja az ember, akkor megvalósítható.

Szállás:
0ft, asztal alatt :D

Kaja, pia:
- Mikor csak kevés pénzem volt, kihúztam azt a másfél napot szendvicsekkel + 2*2liter 100ftos üdítővel. Ez nem volt több 2000-nél, édességgel együtt.
- Egyébként meg péntek délbe jóllakok, este szendvics, szombat reggel szendvics, délben és este gyros, vasárnap szendvics, de legkésőbb estére már úgyis otthon az ember, és ehet normális kaját. Ígyis kijön az ember 4000-ből, hogy melegételt evett MINDEN NAP!

- Tehát a lényeg, aki diák, kb 150km-re lakik Vác-tól, az 15.000-ből meg tud bőven oldani egy lan-t. De ha csak 10.000-re van, akkor megkéri pl a szüleit hogy csináljon neki szendvicseket :) Hozzáteszem, én eddig csak egyszer költöttem többet 10.000-nél...
- Aki nem diák, az meg vagy az utazási költség duplájáért, vagy beszervez valakivel/valakikkel fuvart...
Aki messzebb lakik, annak már közelíti a 20.000-ret, de ő is megtudja oldani valamit valamiért elven...
Persze ennél sokkal többet is lehet költeni, itt csak azt írtam le ami feltétlen szükséges, és amennyit a codosok 99%-a összetudna kaparni legalább egyszer ha szeretne lemenni lanra...

 
 
 
 
noavatar
godfather  Sziasztok !
Én  ICL3,4,5,6,7,10 -en résztvettem ...
Még soha nem sikerült 20k ból kihoznom a lanomat .

- Oké ,hogy van aki hoz magával szendvicseket ,meg mindent ,de hát bazkikám 3 napon átt ott vagy ,valami meleg kaját kell enni ..... 1gyros tál amit szoktam kajálni mert azzal egész jól lakom 1000-1200ft szokott lenni ,vagy 1 pizzát eszik az ember amivel jól lak az is ez az ár . Szóval ha mindennap csak 1x kajálj egy fő ételt ..legyen az pizza , gyros , vagy bármi ami kb 1000ft = 3 nap = 3-4k ! Üdítő : drága , de az mindenhol drága , meg lehet úszni ,ha kint megveszed a 2literes szittyókat ...ezt ne számoljuk ,mert inni mindenhol kell ugyanúgy otthon is ...
- Szállás : 1x aludtunk ott a csapatommal ICL 5 -ön szétfagytunk ,soha többé kategória kb. ( a szabadban kint melegebb van mint bennt ) ,tehát 3000ft/fő/éjjel a szállás ,max 2500ba lealkudod számlanélkül.stb tehát 5-6k a szállás 2 éjszakára
- Nevezési díj , 4k ba számoljuk akkor ,amit nem tartok drágának .
- Uti költség : akkor itt kifejezném a lényeget ,hogy kiba**ottúl drága .
Innen ha felmegyek a benzines kis kocsikámmal , lehet oda vissza simán 600km-t számolni , mert annyi biztosan van , + 1 pályamatricát hozzá csapni ! Az árat inkább nem írom le mert nem takarja be azt amit alul írtatok teljes összeget . ( Arról ,hogy nem vagyok pesti , Pest közeli , nem tehet senki :) )
Lehet menni busszal/vonattal és már az is nagyon drága veheted a metró jegyet ,majd megint a Vonat jegyet Vácra , ahol muszáj Taxiba ülnöd ami (1000ft ,hogy eljuss a LAN helyszínére) Mivel nem autóval mész ,ezért ha szállásra mész amit fentebb leírtam ,az szintén oda vissza Taxizgatás ..az 1000ftok röpködnek ha 4 en ültök a taxiba is ...
( napi 2 taxi = reggel/este X 3 nappal = 6 taxi ) . . . !

Tehát ,aki vidéki és 20.000 ft-ból kijön ,Az valami über pro lehet...,vagy csak semmit nem eszik egész nap és 90% os rokkant bérlettel utazik .
 

n3lOk

márc. 02., 11:44
god aki akarja az meg bírja oldani 20k ból én icl11 en 15k-val mentem le.Igaz elestem 1-2 dologtól nem piáltam , nem ettem tele magam csokival nem ittam energia üdítőt sporóltam ahogy most is . Nem lettünk top3 sőt még top 10 se de attól függetlenül jól éreztem magamat.
 
 
 
 

markiii

febr. 29., 12:01
Máskor ígérem megpróbálok olyan kérdéseket feltenni ami mindenkit kielégít. sajnos ez a hangfelvétel nem igazán ennek készült, hanem csak így vágtam össze azt a végén még hozzá lett téve pár dolog. Ez a felvétel nekem készült. csak így jobbnak éreztem, hogy inkább hallja mindenki, miképp látja egy kívülálló.

A reklám téma annyiból lenne okos döntés, hogy olyan emberek értesülnének róla akik nem is gondolták volna, hogy ilyen létezik. de azt a tényt, hogy drága, nem könnyű kikerülni, ennek a dolognak kéne egy aranyközépút.

a diszkóról én is ezt gondoltam, mikor visszahallgattam.

amúgy tetszett ez a hozzászólás :D
 
 
 
 
noavatar

gorin

febr. 29., 10:13
Par szot a LAN szervezok szemszogebol...

- Klippet csinalni a LANrol ?...minden LAnrol keszult eddig szerintem ilyen klipp
- Tv reklam? ....sajat magatokat valaszoltatok meg azzal amikor ratertetek mennyibe kerul...
- Keves reklam ? igy van augusztusi LAN al ezen szeretnenk valtoztatni
- diszko ? hehe szerintem a legfontosabb hianyozna ami szukseges hozza > lanyok mivel ok nem nagyon erdeklodnek iranta...arrol nem is beszelve nem keves biztonsagtechnikai szempontot vet fel....
- Csak a LAN ? szerintem mar voltak eziranyban tobb LANon probalkozasok az augusztusi ALIENWARE GAMESHOW ilyen lesz , legalabbis ilyenre tervezzuk , ahol maga a LAN esemeny hatterbe szorul es kulonosen nagy hangsulyt fektetunk a kilatogatkra..vasarok, bemutatok ,rally autok, oldtimer motorok...es hagy maradjon par dolog meg titok
Amit nem ertek egyik szerkeszto kollegatok ezzel tisztaban van es egy szot nem szolt errol igaz kedves stripzz ?
- Utazasrol megprobalunk a LAN idejere 50% vasuti kedvezmenyt (nem diakoknak) kicsikarni a MAV-tol remeljuk sikerul....
Nyeremenyekrol....

Ezen a rendezvenyen lesz TUP es BYOC is egyben amire megprobalunk , tobb szponsort is lecsabitani , valoszinu a megszokottnal nagyobb hardware nyeremeny lesz !
Belepokrol...
Azon a velemenyen vagyok egy ilyen LANt altalaban bejelentenek 3 honappal elotte , mi 6 honappal elotte megtettuk ezt. Aki ez ido alatt nem tud sporolni az NE JÖJJÖN !!!
Egyeb kifogas szvsz nem tud erdekelni barmilyen anyagi helyzet van otthon...(tipikus magyar szokas konnyebb kifogast talalni mint megoldast)

Azt a reszet pedig egyszeruen nem tudom felfogni , hogy valakik azert nem jonnek mert ugy sem nyerunk...15 LANON voltam ebbol ,fele kulfoldon es egy LANON se jatszottam !!! Azert gyere el mert ez egy nyaralas kikapcsolodas. Olyan baratokkal talalkozhatsz akikkel nem mindig, lathatsz olyan nemzetkozi versenyzoket eloben akiket eddig csak videon , az OLCSOBBAN vasarlasi lehetosegrol ne is beszeljek,es elmondhatod igen en ott voltam !!!

Ui:  marki , maskor hagyd szegeny interjualanyt kibontakozni , befolyasolni probaltad nem kerdezni az egesz riport alatt es sajnos nem a megfelelo iranyban  , pedig kivancsi lettem volna meg az otleteire, de mindig rossz mederbe terelted ... :(
 
 
 
 

markiii

febr. 28., 22:36
úgy írtok nekem mintha én 15 éves lennék nem ismertek ASD nekem miért ne lenne pénzbeli rálátásom a dolgokra... olyan szavakkal dobálóztok hogy már én kérek elnézést :D "én nekem teljesen rossz a rálátásom.." ilyenre most könyörgöm mit írjak :D

 
 
 
 
noavatar

polcsy

febr. 28., 20:00
godfathernek teljesen igaza van, aki Pesten vagy a közelében lakik, azok nem tudják, hogy milyen költségekkel jár 300-350 km-ről elutazni egy LAN-ra.
mondjuk ha én elmennék LAN-ra akkor csak az utazás kerül 15000 Ft-ba + a belépő kaja, pia meg egyéb dolgok, ami nem kevés pénz aki havi 60 ezret keres (most jön az a dolog, hogy lehet havonta félre rakni pénzt), de vannak olyan emberek akik inkább ezt a pénzt megélhetésre költi el, minthogy elmenjen egy LAN-ra ahonnan üres kézzel tér vissza.
és ezért nem fogok elmenni LAN-ra, mert ez mind nem éri meg, hogy 3 napig jól szórakozzak, ahol ezt máshol is meg tudom tenni haverok között.
 
 
 
 

Aztek

febr. 28., 19:04
@ godfather  
+1
 
 
 
 
markiii  
így kezdtem a mondandóm - van pár ember akinek az utazás ténylegesen sok mert határ közelben lakik -

Mindenki rögtön személyes sértésnek veszi ha már beírja hogy neki 15kból megvan a lan..
Én pest megyéről beszéltem nem azokról akik határ közeliek. Én pesten lakom, így ezáltal csak magamhoz tudok viszonyítani. Mindenki elkezd vitázni egy, olyan dolgon amit nem is lehet megbeszélni, mert mindenki csak magához viszonyíthat... nem mindenkinek az igényei ugyan azok... vki nem szeret csövezni a gép alatt pl... vkinek meg csak az jön be. vki nem dohányzik, santi, meg látod egy hétvége alatt elszív 7 doboz cigit. Senki sem ugyan az! Nem értem miért kell személyes sértésnek venni ezeket a dolgokat, ezt a témát pont ezért hoztam fel, mert nem minden a pénz. Meg lehet osztani sporolós tippeket pl... 
A káromkodást meg hagyjuk már abba... "kibaszott 300km nem ingyen van"... senki nem ezt mondta, el kell olvasni még1x a szöveget és utána írni..
 

godfather

febr. 28., 19:00
Teljesen rossz gondolkodás módban látod az egészet
- neked patronálja apukád a lanozgatásidat(ez kb 3x előny) ( ha tévedtem ,akkor javíts ki . )
- Pest közeli vagy (ami előny) más a rálátásod a pénzbeli dolgokra milyen költségekkel jár az utazás.
- gondolj már bele akit nem engednek el a szülei mert ők tartják el ,mert a srác iskolás és nem dolgozik ..( ezért nincs saját keresete ! )
..nem engedik el több száz kilométerre / vagy akár Pestről ,mert nincs miből adni a gyereknek a LANozgatásra ..örülnek ,hogy befizetik a csekkeket,feladják a lakás/ház részletet .. és tudnak normálisan étkezni ( ha tudnak ! )
vagy szimplán fiatalnak tartják gyereküket ,hogy egyedül ( vagy akár haverjaival ) utazgasson .. -> Amíg a szüleid tartanak el , ők diktálnak ! ( természetesen van ,ahol ez nem így van ,és a gyerek a király ,ismerek ilyeneket is .. )

kicsit előnyben vagy jó pár ezer emberrel szemben ...
szóval erről ennyit .. és két különböző dologról beszéltünk
ha már az "el kell olvasni még1x a szöveget és utána írni.." írod nekem .

ui.:
Ezeket a dolgokat nem igazán látod át ,mert egy más világban élsz ,ahogy nézem !
 
 
 
 
noavatar

ooo:>

febr. 28., 17:40
Ha már a távolságról beszélunk, én mátészalkai vagyok (pest 333 km oda) , egyedül menni innen nagyon nem éri meg autóval na meg ráadásul levezetni 300km-rt sem egyszerű :) Csak oda 30liter benzin +autopalyamatrinca..
 
 
 
 
HAXRROSE  akkor én is lecangázok egy jó öreg csepellel Sopronból Vácra, Sztem ha március közepén elindulok bootcampre ott is vagyok!! Várjatok Srácok HAXRROSE incoming?!? :DDD
 

DavEEE

febr. 28., 17:35
soproni vagy? wtf? :D é nmeg fertőszentmiklósi :DDDD asddasdasdasdas
 
 
 
 
godfather  miért hol laksz foorzen ?
 

DavEEE

febr. 28., 17:35
én fertőszentmiklós,de sokat vagyok keresztszüleimnél Pókaszepetken :DD
 
 
 
 
godfather  Birom azokat akik könnyen dobálóznak a 15k-s LAN-nal mert Pest közelben laknak .
Látom nem mindenki érti meg ,hogy a kibaszott 300km nem ingyen van .
OMFG .
 

DavEEE

febr. 28., 17:34
ez az :/ 
 
 
 
 
sANtiaGo  Én értem miről beszéltél :) Csak arra reagáltam, hogy sokan nem akarnak lemenni, hiába megtehetik, aki meg nem mindig teheti meg, az meg menne orrba-szájba. Nem egy hétvége alatt szívtam :D hanem Szerdától - Hétfőig :D:D:D
 

markiii

febr. 28., 14:22
ez mennyire igaz amúgy :D aki szeretne sóher aki meg simán teheti -ahh nincs csapatom nem meek- :D
cigit meg képletesen írtam:D nem hiszem hogy 2 nap alatt elszívsz 7 doboz cigit. akkor már nem is kéne haza menned egyből mehetnél a temetőbe :D
 
 
 
 
markiii  
így kezdtem a mondandóm - van pár ember akinek az utazás ténylegesen sok mert határ közelben lakik -

Mindenki rögtön személyes sértésnek veszi ha már beírja hogy neki 15kból megvan a lan..
Én pest megyéről beszéltem nem azokról akik határ közeliek. Én pesten lakom, így ezáltal csak magamhoz tudok viszonyítani. Mindenki elkezd vitázni egy, olyan dolgon amit nem is lehet megbeszélni, mert mindenki csak magához viszonyíthat... nem mindenkinek az igényei ugyan azok... vki nem szeret csövezni a gép alatt pl... vkinek meg csak az jön be. vki nem dohányzik, santi, meg látod egy hétvége alatt elszív 7 doboz cigit. Senki sem ugyan az! Nem értem miért kell személyes sértésnek venni ezeket a dolgokat, ezt a témát pont ezért hoztam fel, mert nem minden a pénz. Meg lehet osztani sporolós tippeket pl... 
A káromkodást meg hagyjuk már abba... "kibaszott 300km nem ingyen van"... senki nem ezt mondta, el kell olvasni még1x a szöveget és utána írni..
 

sANtiaGo

febr. 28., 12:41
Én értem miről beszéltél :) Csak arra reagáltam, hogy sokan nem akarnak lemenni, hiába megtehetik, aki meg nem mindig teheti meg, az meg menne orrba-szájba. Nem egy hétvége alatt szívtam :D hanem Szerdától - Hétfőig :D:D:D
 
 
 
 

markiii

febr. 28., 12:34
így kezdtem a mondandóm - van pár ember akinek az utazás ténylegesen sok mert határ közelben lakik -

Mindenki rögtön személyes sértésnek veszi ha már beírja hogy neki 15kból megvan a lan..
Én pest megyéről beszéltem nem azokról akik határ közeliek. Én pesten lakom, így ezáltal csak magamhoz tudok viszonyítani. Mindenki elkezd vitázni egy, olyan dolgon amit nem is lehet megbeszélni, mert mindenki csak magához viszonyíthat... nem mindenkinek az igényei ugyan azok... vki nem szeret csövezni a gép alatt pl... vkinek meg csak az jön be. vki nem dohányzik, santi, meg látod egy hétvége alatt elszív 7 doboz cigit. Senki sem ugyan az! Nem értem miért kell személyes sértésnek venni ezeket a dolgokat, ezt a témát pont ezért hoztam fel, mert nem minden a pénz. Meg lehet osztani sporolós tippeket pl... 
A káromkodást meg hagyjuk már abba... "kibaszott 300km nem ingyen van"... senki nem ezt mondta, el kell olvasni még1x a szöveget és utána írni..
 
 
 
 

godfather

febr. 28., 10:08
Birom azokat akik könnyen dobálóznak a 15k-s LAN-nal mert Pest közelben laknak .
Látom nem mindenki érti meg ,hogy a kibaszott 300km nem ingyen van .
OMFG .
 
 
 
 
markiii  van pár ember akinek az utazás ténylegesen sok mert határ közelben lakik de sokan pest megyéből mennek vácra ami nem olyan nagy költség főleg ha arra törekszik, hogy minél olcsóbb legyen akkor a fórumokon keres vkit aki onnan megy kocsival és ahoz beül.. meg lehet ezt oldani olcsóbban is mint 25-30k kétlem hogy egy ilyen hétvége ennyibe kerülne. az én számításom az ha én le szeretnék menni mindenképpen a csapatommal akkor:
szállás 0ft
kaja pia együtt véve + sör 5-6ezer
utazás nekem ha kocsival meek 5ezer
4ezer a belépő
akkor durván 15 ezer forint és teljesen elvagyok és még kurva jól érzem magam
(tavaly egyik ICL-em 10k-ból megvolt mert volánbusszal szenvedtem :D )

a kajáról meg annyit, hogy péntek estére megyünk szóval otthon vagy munkahelyen már meleg kaja megvan. Egyedül szombaton kell egy jó kiadós kaja ebédre, mivel vasárnap délutánra az ember otthon van és akkor otthon ebédel. egész hétvégére 4 étkezés elég + nasi + pia ennyi... ne mondja nekem senki, hogy ez nem jön ki 5-6 ezerből :D (persze ízlések és pofonok nekem elég :D)
cigi az meg más téma, azt otthon is szívod... ha meg nem elég 1 doboz cigi arra a hétvégére, akkor vegyél kettőt az is 1100ft, ha meg ennél is több kell akkor meg egészségére:D

a biciklis témáról meg kérek képet kíváncsi vagyok, hogyan köti a hátára a monitort:D

 

sANtiaGo

febr. 28., 07:32
Én péntek estére nem tudok felérni vonattal + volánnal :) Vasárnap délben sem vagyok otthon ha végig maradok. Attól, hogy cigizek otthon is, itt is meg kell vennem, mivel rendezvény, egy bagós ilyen helyen többet szív. Cáfolja meg nekem ezt valaki, mert az hazudik. Nekem BECUP-n töltött 5 nap alatt 7 doboz cigi ment el. 
Igen luxuscikk, tudom. 
Nem azt vitatom, hogy nem lehet okosban kihozni, mert ki lehet, de nem minden esetben. 
 
 
 
 

markiii

febr. 27., 23:06
van pár ember akinek az utazás ténylegesen sok mert határ közelben lakik de sokan pest megyéből mennek vácra ami nem olyan nagy költség főleg ha arra törekszik, hogy minél olcsóbb legyen akkor a fórumokon keres vkit aki onnan megy kocsival és ahoz beül.. meg lehet ezt oldani olcsóbban is mint 25-30k kétlem hogy egy ilyen hétvége ennyibe kerülne. az én számításom az ha én le szeretnék menni mindenképpen a csapatommal akkor:
szállás 0ft
kaja pia együtt véve + sör 5-6ezer
utazás nekem ha kocsival meek 5ezer
4ezer a belépő
akkor durván 15 ezer forint és teljesen elvagyok és még kurva jól érzem magam
(tavaly egyik ICL-em 10k-ból megvolt mert volánbusszal szenvedtem :D )

a kajáról meg annyit, hogy péntek estére megyünk szóval otthon vagy munkahelyen már meleg kaja megvan. Egyedül szombaton kell egy jó kiadós kaja ebédre, mivel vasárnap délutánra az ember otthon van és akkor otthon ebédel. egész hétvégére 4 étkezés elég + nasi + pia ennyi... ne mondja nekem senki, hogy ez nem jön ki 5-6 ezerből :D (persze ízlések és pofonok nekem elég :D)
cigi az meg más téma, azt otthon is szívod... ha meg nem elég 1 doboz cigi arra a hétvégére, akkor vegyél kettőt az is 1100ft, ha meg ennél is több kell akkor meg egészségére:D

a biciklis témáról meg kérek képet kíváncsi vagyok, hogyan köti a hátára a monitort:D

 
 
 
 

HAXRROSE

febr. 27., 20:24
akkor én is lecangázok egy jó öreg csepellel Sopronból Vácra, Sztem ha március közepén elindulok bootcampre ott is vagyok!! Várjatok Srácok HAXRROSE incoming?!? :DDD
 
 
 
 

godfather

febr. 27., 20:21
miért hol laksz foorzen ?
 
 
 
 

Aztek

febr. 27., 20:12
Nem az a lényeg h 20 vagy 25k a költség, hanem h van akinek ez is sok!
 
 
 
 
godfather  végülés gondolkodóba estem ,hogy fel cangázok Vácra , meg vissza Zegre :D
 

DavEEE

febr. 27., 19:34
nem is laksz messze tőlem,:Dmeg a kereszanyumtól xd:DDD csak 17 km-re
 
 
 
 

godfather

febr. 27., 19:31
Zico kölcsön adod a régi öreg Csepel bringádat ?:D
 
 
 
 

godfather

febr. 27., 19:30
végülés gondolkodóba estem ,hogy fel cangázok Vácra , meg vissza Zegre :D
 
 
 
 

Zico

febr. 27., 19:26
bicikli nem rossz ötlet de télen elég gáz cangázni:D
 
 
 
 

godfather

febr. 27., 19:24
nisi a gépedet biciklizés közben a hátadon viszed ?:D v laptop ?:D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2654
 
1340
 
 
 
kép 3007
 
1483
 
 
kép 2601
 
1480
 
 
 
kép 1275
 
1556
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu