Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 
Tagfelvétel
5154 hozzászólás
Call of duty 4
792 hozzászólás
Call of duty 2
457 hozzászólás
Sürgősen kérek segítséget
92 hozzászólás
Ez itt a reklám helye!
352 hozzászólás
Call of Duty Magyarország
150 hozzászólás
[PROMOD] Szerverek
48 hozzászólás
Csere - Bere
485 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
71295 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
33987 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23657 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20283 megtekintés
 
Közlemény
18841 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17472 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
Myst3ryo hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. július 06.
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2008. február 13. 0 hozzászólás
 

A THE6DEVILS megnyerte a CODQCUP-ot, a Tek-9 csapata ellenében. A következõ néhány mondatban a Clanbase egyik hírszerkesztõjének, névszerint Scyther interjúját

A news: de.gif THE6DEVILS megnyerte a CODQCUP-ot, a news: _e.gif Tek-9 csapata ellenében. A következõ néhány mondatban a Clanbase egyik hírszerkesztõjének, névszerint Scyther interjúját olvashatjátok, melyet a T6D és a német cod4-es csapat kapitányával, iFEARdilemma-val készített. Hát, lássuk is...

Üdvözöllek iFEARdilemma, köszönöm, hogy elfogadtad a felkérést. Mielõtt a dolgok közepébe vágnánk, kérlek szólj pár szót magadról.

Andre aka iFEARdilemma-nak hívnak, a news: de.gif #THE6DEVILS és a news: de.gif Team-Germany.CoD4 csapatkapitánya. 19 éves vagyok és a jóöreg Németország egyik iskolájában koptatom a padot. Évekkel ezelõtt kezdtem a játékot többek között a Counter-Strike-kal, Tactical-Ops-szal és Quake3-mal. Ezek közül az utóbbit kedvelem legjobban, ez az játék ami amiatt megszerettem a Call of Duty-t is, mivel ugyanaz a motor lett beletéve mindkettõbe.

Gratulálunk a CODQCUP-on aratott gyõzelmetért, nem kis meglepetést okoztatok ezzel a közösség nagy részének. Szerinted mi a siker titka? Ennyivel jobban teljesítetek, több idõt és energiát fektettetek volna a felkészülésbe mint a többi csapat?

Nem hinném, hogy jobban teljesítettünk mint a többiek. Úgy gondolom csapatunk fõ ereje az, hogy tudunk motiválni mindenkit a legjobb teljesítményre, ahogy ezt a Tek9 OOF CoD2 LAN-on is tettük. Amellett, hogy barátok vagyunk, még hárman egy városban is lakunk. Fontos megemlítenem csapatunk rendkívül stabil Line Up-ját, mely már 2006 októberétõl együtt van, kisebb változásoktól eltekintve. Mindent összevetve, szerintem fõ erõsségünk a többiekkel szemben a barátság, motiváció, akarat.

Mivel nem vesztek részt a CDC4-n, mik a jövõbeli tervek a gyõzelem után? Mely LAN-okon és ligákban láthatunk benneteket ismét ?

Ha elég támogatást kapnánk, akkor minden LAN-ra elmennénk, bárki is tartsa azt. Ezután úgy gondolom, hogy majdan, ha lesz megint CODQCUP akkor azon, de a Clanbase Opencup/ Eurocupon is elindulunk. Ki tudja, a jövõben talán találunk egy olyan multigaming szervezetet, mely lehetõvé teszi számunkra LAN-okra való utazást, indulást. Jelen pillanatban azon fáradozunk, hogy mégis indulhassunk a CDC4 rendezvényen. Szívbõl remélem, hogy a tervünk beválik, és el tudunk menni. A támogatás hiánya ellenére sikerült egy kis pénzt megtakarítanunk a következõ OOF-re.

Hogy érzed most? Válhattok Európa legjobb klánjává ? Nyílvánvaló, hogy most is a legjobbak között játszotok, de látsz rá eséylt, hogy ti legyetek a következõ Tek9, Serious. vagy SPEED-LINK?

[i]Úgy gondolom, hogy meg tudjuk csinálni, eljuthatunk a csúcsra. Azonban ha el akarjuk érni a a kitûzött célokat, akkor nagyon keményen kell küzdenünk, sokkal többet minthogy megnyertük a januári CODQCUPot. A legfontosabb, hogy LANokon és kupákon képviseltessük magunkat, és emellett persze maradjunk becsületes játékosok. Ha szépen lépésrõl lépésre haladunk semmi sem állhatja útunkat;-).[/i]

Mit gondolsz, a CoD4 meddig fog eljutni, talán egy olyan nagy versenyen mint a WCG is képviseltetni fogja magát a CoD4?

Szerintem minden esély megvan rá, hogy CoD4-ben is legyen olyasfajta liga, mint a WCG. A CoD közösség a különféle verziók kiadásával kicsit mindig nõni fog, elõre viszi magát. A kupák és lanok nagyban elõsegítik ezt.

Most pedig térjünk kicsit személyesebb témára, mi a kedvenc pályád és fegyvered a modern hadviselésben ? Hogy készülsz fel a játékra?

A kedvenc pályám mp_crash, fegyverek közül m16 és ak74u-t kedvelem. Játék elõtt mindenképpen megtisztítom az egérpadom, valamint ha komolyabb meccset játszunk akkor aznap mindenképp sportolok. Ezen kívül war elõtt ordibálunk, szabályosan mint az állatok, úgy ahogy azt a focimeccsek közvetítéseinél láthatja az ember.

Végül annyit kérdeznék, hogy mi a news: de.gif T6D és a te célod ?

A csapat fõ célja, hogy együttmaradjunk, rúgdossuk egymást elõre-elõre, hogy minél jobban teljesítsen mindenki, eközben persze érezzük jól magunkat. A személyes célom az, hogy bármely csapat ellen le tudjam hozni az 1on5-öt, ami tudom, hogy lehetetlen mivel én is emberbõl vagyok .. :(

Köszönöm, hogy idõt szakítottál rám és elkészíthettük az interjút. Tovább sok sikert neked és csapatodnak, üzennél valamit a többieknek ?

Igen, szeretném üdvözölni innen is a tek9, esuba, deffan, dfb játékosait, valamint a német, de az egész európai közösséget. Srácok nekem most sajna mennem kell, mert a társaim zargatnak, hogy kapcsolódjak a szerverre..  -.-

Fordította: iNFiNiTY SkillS ^sutizz(:
Tovább

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2374
 
1497
 
 
 
kép 3202
 
1295
 
 
kép 2235
 
1466
 
 
 
kép 473
 
1649
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu