Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
69743 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
32100 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
22440 megtekintés
 
eLastic movie by imao
19515 megtekintés
 
Közlemény
18391 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17135 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
kedveli a(z) Érkezik az Ascendance DLC‬ című cikket. március 28.
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2009. augusztus 27. 0 hozzászólás
 

Bizonyára mindenki látta a Modern Warfare 2 tartozékokról készült videót az IGN.com jóvoltából. Megnézhettük, milyen lesz az úgynevezett Sniper Mouse, és a Combat

Bizonyára mindenki látta a Modern Warfare 2 tartozékokról készült videót az IGN.com jóvoltából. Megnézhettük, milyen lesz az úgynevezett Sniper Mouse, és a Combat Keyboard, viszont nem tettek említést az Elite Keyboard-ról.

A Combat Keyboard lesz az olcsóbbik a kettő közül, megközelítőleg 9500 forintos árral. Természetesen nem hiányozhatnak róla a Windows gombok, a Media Player rész, és az elejébe tett súly. Az Elite Keyboard viszont a Cyborg sorozaton alapul, így nem csak hangokra számíthatunk, de többszínű háttérvilágításra is. A billentyűzet háttérszíne vöröstől zöldig akármilyen lehet, változtatható fényerősséggel, és független megvilágítást kapnak a WASD, a numpad, illetve a kurzor billentyűk. Mindezek mellett érintést érzékelő Windows gombok is lesznek, 12 programozható makró gomb, USB csatlakozás, és ráadásul mikrofont is átvezethet a gépbe. Önálló szoftverével 18900 forintba fog kerülni. Mindkét billentyűzet teljesen kompatibilis a Windows XP, Vista és 7 tagjával.

A Sniper Mouse sem csak egy egyszerű egér. Külön FPS játékosoknak készítették az egyedi MW2 borítással, és 3200 dpi-vel. Elől és hátul is tartozik hozzá súly, így valamelyiket kiszedve, vagy hozzáadva személyre szabhatjuk teljesen az egeret, hogy megfeleljen az ízlésünknek. Természetesen tartozik hozzá egy dpi váltó, és a két oldalgomb, de a görgő alatt nem csak dpi-s gombot fogunk találni. Az egér a billentyűzetekhez hasonlóan önálló szoftverrel érkezik, és ezzel kihasználhatjuk az oldalgomb-váltót. Hogy pontosan mi a szerepe, az az, hogy egyszeri lenyomásra funkciót váltanak az előre / vissza gombok a bal oldalon. A szoftver segítségével beállíthatjuk, hogy alap helyzetben, illetve a gomb lenyomása után mit csináljon, ezzel hozzáadva + 2 lehetőséget az alap egérhez. A Combat Keyboard-hoz hasonlóan 9500 forintért szerezhetjük be. A kérdés már csak az: használhatjuk-e ezt a lehetőséget más játékokban?

Mindegyik PC-s tartozék a képen látható egyedi Black Camo borítással érkezik, amely láthatóan egy fekete Digital változat, és különleges tapintású, nem elfelejtve az MW2 logót róluk.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2971
 
1685
 
 
 
kép 2085
 
2055
 
 
kép 124
 
1665
 
 
 
kép 2999
 
1432
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu