Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
69859 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
32173 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
22490 megtekintés
 
eLastic movie by imao
19557 megtekintés
 
Közlemény
18421 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17152 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
Darvex hozzászólt TaKeC állapotához. 23 órája
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2006. október 18. 0 hozzászólás
 

A lusták és gazdagok játékszere Ugyebár mindenki hallott már vízhûtésrõl és annak áldásos hûtési rátáiról. Noss a Sapphire cég elõállt egy újabb gyárilag

A lusták és gazdagok játékszere


Ugyebár mindenki hallott már vízhûtésrõl és annak áldásos hûtési rátáiról. Noss a Sapphire cég elõállt egy újabb gyárilag vízhûtött VGA kártyával amit ráadásul a gyártó által mellékelt programmal húzhatunk is a garancia veszélyeztetése nélkül. Ez a kártya nem más mint az Ati jelenleg legizmosabb terméke, az X1900 XTX.

Hogy a referencia kártyáról is essen pár szó, az elõzõ X1900 szériában megvolt az a boszúság hogy a hûtõje átkozottul hangos volt, ezért az Ati-nál terveztek egy újat ami nem csak esztétikailag van rendben, hanem valóban halkabb is. A GDDR4-es memóriák 1000 MHz-en zakatolnak ami valljuk be nem kis teljesítmény, viszont a magórajel (relatíve) nem annyira látványos 650 MHz-en fut.

Ezt az összeállítást fejelte meg a Sapphire egy gyárilag felszerelt vízhûtõ blokkal, és garantáltan húzhatjuk a magot 695 MHz-ig ha szeretnénk némi extrát is kicsikarni a bazidrága kártyánkból.

A hûtõblokk maga nem foglal sok helyet és nem is rögzített, így az elhelyezése a házban csak a csövek hossza által korlátozott. Tehát ha akarnánk, Crossfire felállásban is használhatnánk õket. A hûtõ két módban képes elvégezni feladatát, alacsony és magas szinteket állíthatunk be egy kapcsolóval, értelem szerûen annak alapján, amilyen alkalmazást futtatunk. Kialakítása szempontjából is ideális, mivel a meleg levegõt kivezeti a házból.

A teszteket nézve már nem olyan rózsás a helyzet, bár igazából ez is relatív. A referencia kártyát megveri ugyan, de annyira azért mégsem, hogy ez meggyõzne bárkit is hogy neki ilyen kell. Persze meg kell jegyezni, hogy a tesztekben szereplõ 7950 GX2 (azaz a két gpu-val felszerelt csúcskari) lehet, hogy némileg régebbi, mégis puszta izomerõbõl képes elõnyben maradni (bár pont CoD2-ben lett elverve jelen tesztelés során), ezért láthatjuk mindíg lépéselõnyben.

Végszónak és egyéni megjegyzésnek annyit, hogy bár a kártya maga nemében unikum, mivel más nem csinál gyárilag vízhûtött kártyákat, mégis az ára (amit most nem írnék le, mert agyonflémelnek:)) roppant magas, és nem nyújt annyi szolgáltatást hogy megérné. Ha tényleg X1950XTX-et szeretnénk, jobban járunk, ha egy alap modellt veszünk, majd egyénileg szerelünk rá egy nevesebb márkájú léghûtést (károsíthatja a garanciát!). Azt se felejtsük el, hogy gyengébb kártyákat is vehetünk, ha vállaljuk, hogy kockáztatva a kártya épségét és a garanciát, maguk húzzuk fel a teljesítményt.


Képgaléria, Cikk
Tovább

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
23 órája
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 3265
 
1683
 
 
 
kép 2469
 
1414
 
 
kép 797
 
1476
 
 
 
kép 3117
 
1410
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu