Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74901 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36071 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25861 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21889 megtekintés
 
Közlemény
19674 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18105 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18018 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. 4 napja
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2009. november 13. 0 hozzászólás
 

A játék, megjelenése óta rengeteg rekordot megdöntött, pozitív illetve negatív kritikák egész sora éri, tehát nagy valószínűséggel esélyes az „Év játéka”

A játék, megjelenése óta rengeteg rekordot megdöntött, pozitív illetve negatív kritikák egész sora éri, tehát nagy valószínűséggel esélyes az „Év játéka” címre. Foglaljuk is össze mi történt az elmúlt pár napban. A Chart-Track közzétette az adatokat a Call of Duty: Modern Warfare 2 első napi teljesítményéről, ami némi meglepetésre megdöntötte a GTAIV rekordját. Az első nap 1,23 millió példány kelt el Angliában, ami nagyjából 47 millió font bevételt jelent. Ehhez képest a GTAIV csak 631 ezres példányszámmal büszkélkedhet. A BroadPoint AmTech elemzője, Ben Schahter ezekre az adatokra támaszkodva egy 7 milliós globális rajtot jósolt. Az Egyesült Államokból még nincsenek meg a pontos eladási adatok, de a hét milliós előrejelzésre pedig mindenki kedvence Michael Pachtere úgy reagált, hogy egyszerűen megkérdőjelezte a Gfk-Chart Track eredetileg közzétett 1,23 milliós első napi adatát. A hivatalos válasz: köszönik szépen a kételkedést, de az adatok pontosak, és a boltok elsöprő többsége azonnali, elektronikus visszajelzés útján regisztrálta az eladott példányokat.
Ha már Anglia, akkor a politikusokat is szóba kell hozni. A munkáspárti kormány korábbi európai ügyekkel foglalkozó külügyi államminisztere, Keith Vaz felszólította a kabinetet, hogy biztosítani kell valahogyan a játék gyermekek kezébe való kerülését. Erre szerinte azért van szükség, mert a gyártó maga is olyan utasításokkal látta el a játékot, amikkel a brutális, véres jeleneteket át tudják ugrani. A játékban egy speciális katonai egység tagja vagyunk, amely egy orosz ultra-nacionalista terrorista csoportra vadászik. Rengeteg helyen megfordulunk, többek között Afganisztánban, Oroszországban, Kazahsztánban és Brazíliában. Az egyik küldetés során civil tömegeket mészárolhatunk le egy reptéren. Íme, az ominózus jelenet:Egy másik, vitának eleget tévő hír is napvilágot látott. A Fox televíziós csatorna egy reggeli adásában meghívta Jon Christensent a Slash Gamer és Jim Steyert, az Ésszerű Média elnökét egy beszélgetésre. A téma persze mi más lett volna, mint a Modern Warfare 2. Jim Steyer az elején leszögezte, hogy csak észérvekkel tud szembeszállni, de látszólag ez senkit sem érdekelt. A műsorvezető egy igen érdekes mondattal zárta a beszélgetést, miszerint ha a 8 éves gyereke kezébe kerülne a játék és terroristává válhatna, akkor ebben semmi sem tudná megakadályozni. Hiába érvek, ellenérvek, erre a szakértők is csak a fejüket tudták csóválni. Teljesen igaz, hogy lehetünk terroristák, ámbár a pálya betöltése előtt a játék felajánlja annak végig vitelét illetve átugrását. Természetesen az ügyben az Activision rögtön helyreigazítást kért a tévécsatornától. Itt láthatjátok a videót róla, illetve a lap alján a linkek között megtaláljátok a teljes interjút és rengetek kommentet hozzá.


És utolsónak jöjjön az év híre. Csak most jelent meg a Modern Warfare második része, de a Babelgum internetes tv szerint hamarosan a boltokba kerül a harmadik rész is. Ennek kapcsán ellátogattak az IW stúdiójába. Ez lesz minden idők legélethűbb katonai szimulációja. A játékos maga egy 19 éves fiatal srác, Keeshan Lewis, aki egy használtautókereskedésben dolgozik és hirtelen a frontvonalra kerül. A játék során tulajdonképpen állandóan parancsra várunk, fegyverünket nem is igen használhatjuk benne. Fő feladata az őrködés, de még számos izgalmas teendőben is része lehet, mint teherautók kerekében lévő nyomás ellenőrzése vagy a honvágy legyőzése. Hihetetlen élet zajlik a pályákon. Beszélgethetünk társainkkal arról, hogy miért alacsony a térerő a sivatagban, vagy Shakira, Jessica Biel páros közül melyik jobb az ágyban. A játékidő nagyjából 17250 óra, de a játék akkor sem ér véget, ha hazaérkeztünk a missziókról, ugyanis a család kíméletlen kérdéseinek kell eleget tenni. A játék közel a kiadásához. A fejlesztők már egy DLC-t is bejelentettek, ahol a Redeployment: Germany (németországi áthelyezés) keretein belül a járművekkel kapcsolatos jelentéseket kell lefénymásolnunk és iktatnunk, cigarettacsikkeket kell gyűjtenünk. Fő küldetésként 3200 darab Humvee-t kell megjavítanunk. A fejlesztők elkezdtek dolgozni a Wii verzión, ahol egy 8 kilogrammnyi felszerelést kell magunkkal cipelni. Egy plasztikból készült M-249-es géppuska replikáját is cipelni kell, amit csak parancsra használhatunk, különben súlyos büntetésekre számíthatunk. Íme, az videó riport a készülő játékról:

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2229
 
1567
 
 
 
kép 2227
 
2000
 
 
kép 374
 
2232
 
 
 
kép 411
 
2231
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu