Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74832 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36026 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25821 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21856 megtekintés
 
Közlemény
19656 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18085 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
17976 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. 3 órája
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2012. február 11. 16 hozzászólás
 

Most szintén kérdeseket teszünk fel magunknak és nektek egyaránt, és olyan válaszok amik sokakat érinthet. Ez a cikk tartalmaz egy hang felvételt is rólam és STiN-ről. érdemes tovább olvasni.

Egy jó reggeli kávé után elkezdtem hozzá látni a már beígért cikkem folytatásához. Nem kellett sokat járatnom a gondolataimat, hogy milyen dologgal rukkoljak elő. Azt találtam ki, hogy felkeresem az én jó öreg barátom, akivel oly sokat együtt játszottam, szinte mondhatnánk együtt nőttünk fel a cod világában. Azóta is tartom vele a kapcsolatot, hiába választott minek szét a sors. Szerintem sokan már tudják ki az a személy, Ő nem más, mint STiN.

Amint megvolt az ötlet, fel is kerestem és nekiültünk a feladatnak.

Ennek a cikknek nem lesz más a témája. DE most nem költői kérdéseket fogunk feltenni magunknak, hanem a saját tapasztalatainkat leírjuk és mondjuk el. Ez egyfajta önéletrajz a cod pályafutásunkról. Neki is álltunk, felmentünk TS-re és nosztalgiáztunk… el kell, hogy mondjam nagyon jó érzés volt vissza emlékezni a régi szép időkre.

Én 2002-03’ környékén kezdtem el online játszani a StarCraft-al. Aztán megismertem a cod1-et, cod ou-t, de nem tudtam olyan sokat fordítani a játékra a sport miatt. Ez után 2005-ben a cod2-t megvettem, mert az előtte lévő részek nagyon megtetszettek. Elkezdtem vele online játszani nonnstop néven. 2006 közepe tájt ismerkedtem meg azokkal a szakszavakkal, mint például LoL; war; clan; privat szerver és így tovább... Ezeket ma már úgy használunk, mintha a magyar helyesírási szótárba benne lenne. :D

Nagyon sok csapatban megfordultam, de ami most úgy ide vág az-az, hogy össze ismerkedtem Jack-el alias WebbO (most a Team-D3fiance csapatában játszik már nagyon régóta)
TGF-eltem (Tagfelvétel) az ő csapatukba amit úgy hívtak Revolt Deadly Squad (RDS) és felvettek.

Ott ismertem meg STiN-t (akkor még Csoky néven játszott). Nem volt nehéz összebarátkoznunk mivel csak egy hónap volt köztünk, elég egyforma észjárásunk volt.

Olyan 2007 nyarán azon gondolkoztunk átmegyünk az ősszel megjelenő cod4-re. A végén arra jutottunk, hogy megvárja mindenki mi lesz a játékból, elkezdenek-e sokan játszani vele, de mi STiN-el nem bírtuk sokáig, már újév előtt meg is vettük mindketten. Mivel a csapat többi tagja nem vette meg akkor, így maradtunk ketten. Toboroztuk az embereket és akkoriban nagyon sokan megfordultak nálunk. Akiket tudunk említeni azok a: WarYou, black, szemi, breathe, Rider(swane), és vmi csipa :D

/// Mivel ez nagyon hosszú lenne arra jutottunk, hogy beszélgetés formájában folytatjuk tovább a történetet TS-en amit meg tudtok tekinteni a cikkben és írásban mondom el nektek azt, amit igazán tudni kell, mikor egy csapat mélyponton van. ///

Hol is kezdhetném? Talán azzal, hogy miért és hogyan alakul ki konfliktus csapaton belül?!

Az egyik fő baj, ember-emberhez való hozzá állása. Sokak hirtelen haragúak, hamar feldühödnek, másokban keresik először a hibát nem pedig magukban. Mindez azért létezik játékon belül olyan intenzíven, mert ez egy idegjáték. Folyamatos koncentrációt igényel meccseken és ilyenkor az ember ingerlékenyebb a kelleténél. Ezeket a tulajdonságokat nehéz megváltoztatni, főleg ha már idősebb az a személy, DE semmi nem lehetetlen, mindig van megoldás. Ezen úgy lehet enyhíteni ha tényleg elgondolkozik az ember saját viselkedésén és mérlegeli, hogy mi lett volna ha inkább oda figyelek nem viselkedem abnormálisan és mondom az infót. Értelme van a ragenek? Értelme van-e annak, hogy meccs közepén azzal foglalkozunk miért ezt csináltad miért nem pedig azt? Ezekből keletkezik a vita, és persze mikor…Hát egyértelmű, hogy a meccs közepén. Kérdem, nem azzal kéne inkább foglalkozni, hogy mit rontanak el, arra használni a maradék energiát, mi lehet a hiba, hol gyengébb az ellenfél, hol van csak egy ember és tudnák betámadni…? Ezeket kell boncolni meccs után nem pedig lelépni TS-ről, Xfire-ről és durcizni.

Ha olyan vita alakul ki két személy közt, ami személyes akkor segít néha az is ha nem beszélnek egy éjszakán át és másnap megdumálják higgadt fejjel, hogy miért is kellett olyan csúnyán összeveszni.

A következő, amit felhoznék az a csapat!

A csapat szónak van súlya, amibe sokan nem is gondoltak bele, ezért definiáljuk kicsit. Jelen esetben a csapat leggyakrabban 5 főből áll. elég kicsi szám, nem nehéz összeállítani. Csapat, csapatszellem, összetartás, egymásért, vagyis a csapatért való küzdelem. Itt nem egy személyről van szó, nem arra kell törekedni, hogy egyénileg mennyit lőttem ki az ellenféltől, hanem arra, hogy együtt, egymást fedezve milyen erőt alkotnak. Egy személyként van egy feladatod, csapattársaidat védeni. Példa: Kell fedezni valamit vagy valakit, ha teljesen mást csinálsz, akkor meg is teremtetted a gyenge pontot. Persze miért is csinálja ezt valaki, mondjuk, azért mert akar egy movie-t lőni vagy, mert érdektelenül játszik és nem foglalkozik a taktikával, csapattársaival? Tegyük fel meg is öl két ellenfelet és aztán meghal, de amit nem fedezett, ott kijönnek és hullik 2-3 csapattárs és ő maga is ugye bár halott akkor ez máris egy 2/3mas arány, ami veszteséges. Volt értelme? NEM? Arra kell törekednünk, hogy kihasználjuk a csapatmunkát, a csapatszellemet, a testvériességet, és ezt a hármat felhasználni az ellenféllel szemben.

Utolsó dolog, ami szintén fontos a kitartás, hűség.

Nagyon fontos az a dolog, hogy kitartsunk a csapatunk mellett, mert minél több ideig vagytok együtt annál jobbak és jobbak lesztek. Mi értelme van átmenni olyan csapatba, ami talán nem is jobb lehet még a társaság is rosszabb. Ez olyan, mint a bélyeg, minél régebbi annál értékesebb. Azt ajánlom mindenkinek arra törekedjen, hogy minél tovább együtt maradni, minél jobban megismerni egymást, mivel annál nagyobb a kötelék egymás közt. Nagyon nagy érték az ilyen nem szabad eldobni a lehetőséget csak egy heves pillanat miatt. Arra törekedjünk, hogy mindig legyen meg a jó hangulat és a társaság jókedve, mert akkor lesz egy csapat igazán csapat.

Előző cikk: Mi is a játék?_v1

 

 
asd
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 14 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

LatinLover

febr. 17., 15:37
Ehez csak gratulálni tudok, egy élmény olvasni és sajnos sok dologban régi magamat látom, ami elgondolkodtató.
Csak így tovább még sok ilyen cikket írj.
 
 
 
 

asd

febr. 13., 17:55
Köszönöm, jól esik, hogy értékelitek a játékkal kapcsolatos észrevételeimet/tapasztalataimat.
 
 
 
 

GFORCE

febr. 12., 10:37
grat markiii , ez megvan csinalva;)
 
 
 
 
noavatar

DreamX

febr. 11., 20:18
jó cikk:)
 
 
 
 

svayy

febr. 11., 19:24
érdekes
 
 
 
 

sLr:>

febr. 11., 19:06
Jókiss cikk:DDD grathozzá:D
 
 
 
 
pRaZz1n  Ezeket kell boncolni meccs után nem pedig lelépni TS-ről, Xfire-ről és durcizni. 
 
":D"
 

asd

febr. 11., 19:04
... :D
 
 
 
 

asd

febr. 11., 19:03
köszönöm mindenkitől ezeket az OLY KEDVES SZAVAKAT :)
 
 
 

febr. 11., 16:47
Profi irás egy profi játékostol.
 
 
 
 

Dave

febr. 11., 16:20
Jó lett :)))
 
 
 
 
noavatar

pRaZz1n

febr. 11., 16:20
Ezeket kell boncolni meccs után nem pedig lelépni TS-ről, Xfire-ről és durcizni. 
 
":D"
 
 
 
 

nisi

febr. 11., 16:11
érdekes.
 
 
 
 
noavatar

THEMA

febr. 11., 15:47
Jól megcsináltad! Grat! Csak így tovább! :D
 
 
 
 

Toja

febr. 11., 15:41
Igényes, jól összerakott cikk. Így tovább! ;)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 1539
 
2014
 
 
 
kép 2503
 
1640
 
 
kép 2070
 
1992
 
 
 
kép 2901
 
1806
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu