Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75556 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36380 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26392 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22329 megtekintés
 
Közlemény
19857 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18471 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18244 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2012. február 09. 22 hozzászólás
 

Miért játszunk? Mi a jövője annak amit csinálunk nap mint nap otthon a kis kuckónkban a gép előtt? Ezzel a cikkel leírtam azt ami sok játékosban kérdés, hogy miért is játszunk kedvenc játékunkkal.

Sokak számára a játékot nem lehet hová tenni... most hogyan játszom én ezt? versenyszerűen??? vagy hobby??? de ha hobby, akkor miért játszok vele nap mint nap 5-6 órát? Ez nagy kérdés játék szempontból, és általában ez a dolog nem fordul meg a játékosok fejében, de persze vannak kivételek. A kivételek lehetnek azok, akiket tény, hogy leköt a munka, vagy suli és mellette sport, akár család, barátnő, de sok embert ez sem tántorít vissza, mert a játék varázsa az nagy úr.

Jó érzés valahová tartozni, jó érzés egy társaság tagja lenni, haverok, megdumálni a napi programot stb. Régen fiúk, lányok a 90-es években (én csak ezt tudom megemlíteni) de szerintem ennél régebben sem volt másképp, hogy amint haza mentek a suliból a fiatalok már menni akartak le az utcára és találkozni a haverokkal, barátokkal. Az utcára lemenős, bulizós, sörözős találkozás a fiatalok zömében eltűnt, ez talán azért lehet, mert az internet elterjedt, mint egy vírus. Erről lehetne oldalakat, könyveket írni, vitákat felvetni, de nem ez a téma. Most arról beszélünk, hogy hogyan tudjuk meg magunkról mit is szeretnénk a játéktól. Ez a kérdés oly egyszerűnek tűnik, de sok szempontot figyelembe kell venni. Legelső talán a legfontosabb is, ha versenyszerűen akarom játszi az adott játékot legyen az akármi, le tudok-e menni rendezvényekre, mert aki ezt nem tudja megtenni annak talán nem is érdemes ezen gondolkozni, vagy ami meggátolja ezt a dolgot, azt el kell hárítani, ha lehetséges. De mi van azokkal, akik le tudnak menni helyi vagy akár nemzetközi versenyekre? Van is idejük játszani, mert más nem köti le őket csak a gamer-ek világa. Hát igen. Viszont akkor a mindenféle portálokon, közösségi oldalakon, chatbe meg a suliba miért esik ki olyan mondat a szánkon, hogy "Büdös kocka", másokat ezzel ócsárolni, letagadjuk, hogy mi órákat ülünk a gép előtt és ezzel foglalkozunk. Ez a kettős dolog az, ami eltaszít nagyon attól, hogy tényleg higgyünk abban, hogy értünk a játékhoz, nap mint nap ezzel foglalkozunk, szeretjük csinálni. Akkor kérdem én, mi akadálya van annak, hogy hobby, de annál azért mégis komolyabban foglalkozzunk ezzel?!

Ehhez a dologhoz úgy kell hozzá állni, hogy most lehet a szüleid eltiltanak és bánják, hogy ezzel töltöd az időt, viszont ezt a szakaszt ők átugrották, nem értenek hozzá. Persze vannak, akik támogatják ezt, mert bejön a szülőknek is (nagyobb mértékben persze az apáknál :D ) ez a játék vagy az a játék. A mai fiatalságban ez normális nem "égő" az ha valamihez értesz, sokak számára furcsa a cyber világ, de ha nem állsz ki azért ami tetszik neked és szereted csinálni akkor soha nem leszel benne jó, ez legyen csak egy multigaming oldal futtatása, vagy a csapatokkal való játék, akármi ami esports-al kapcsolatos, ez az a dolog, amit cikinek találsz mások előtt és így soha nem leszel benne jó.

Persze ezzel az egésszel nem azt mondtam, hogy kürtöld ki az egész világnak, hogy te csinálsz egy multigaming-et, hanem arról van szó, hogy ha csinálod, és tetszik neked akkor ne ócsárolj másokat olyan dologért amilyen te is vagy, és ez hiányzik nagyon a MAGYAR COD TÁRSADALAMBÓL.

Ha úgy érzed, hogy jól csinálod, és van benned spiritusz hozzá, hogy kitarts és nem az első meccsnél/akadálynál feladd az egészet akkor van értelme de ha nincs akkor ezeknek a megszakításoknak kezdete abban jön elő mikor mindenkinek közzé teszed hogy abbahagyod a játékot , stb… Ennek nincs értelme, az ilyen embert nem is veszik fel csapatba, mert nem megbízható. Kérdem én, miért kéne akkor abba hagyni? Egyszer úgyis vissza kívánkozol és akkor újra feltelepíted a játékot újra belemászol abba amibe egyszer már benne voltál... viszont gondolj bele, ha nem hagytad volna abba, ha egyre többen ismernek a társadalomból, és egyre jobb és jobb vagy már, (mert ez köztudott gyakorlat teszi a mestert) akkor miért jó abba hagyni. Itt azok követik el a hibát, akik abba hagyják és mégis szeretnének valami nagyot alkotni ebben. Ne szakítsd meg azt, amiben benne vagy már 1-2-3 éve, mert mindennek eljön az ideje, ha igazán oda teszed magad és gyakorolsz.

Cikk második része: Mi is a játék?_v2

 

 
asd
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 19 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

LatinLover

febr. 17., 09:48
Kicsit késve olvasom , de ezt a cikket lenne kötelező elolvastatni mindenkivel. Nagyon jó írás grat hozzá!!!
 
 
 
 

soulka

febr. 10., 15:51
A szívemből szóltál márkító :'( :DDD
 
 
 
 
asd  már megvan a folytatás :)
 

STiN

febr. 10., 13:40
Várom a publikálást!
 
 
 
 
nisi  tényleg nem rossz, én a helyedben a folytatásban ezt a miért-hagyom-abba dolgot gondolnám át
 

asd

febr. 10., 13:37
már megvan a folytatás :)
 
 
 
 

nisi

febr. 10., 12:41
tényleg nem rossz, én a helyedben a folytatásban ezt a miért-hagyom-abba dolgot gondolnám át
 
 
 
 
STiN  ADOM! JÓ lett nagyon! várom a folytatást... :D
 

asd

febr. 10., 12:37
jön-jön ;)
 
 
 
 

STiN

febr. 10., 12:36
ADOM! JÓ lett nagyon! várom a folytatást... :D
 
 
 
 
Bubblehungary  Nagyon jo cikket irtál..talán még te sem tudod mennyire megváltoztattad ezzel a playereket,ha minden magyar player aki része az esportnak ezt elvolvasná,biztos nem hagynák abba..;)  Sajnos régen én is bele estem ebbe a hibába de akkor rájöttem hogy elrontottam ezzel...te meg csak igy csuklóból megfogalmazod. köszi szépen és szerintem ne csak ezt a témát boncolgasd :D van még téma és a tehetséged meg van hozzá
 

asd

febr. 10., 10:49
Köszönöm :) rendes vagy, hogy ilyet írtál.

A kövi cikk pár nap és meglesz most állok neki, de ehhez kicsit több idő kell.
 
 
 
 
noavatar

Bubblehungary

febr. 10., 08:52
Nagyon jo cikket irtál..talán még te sem tudod mennyire megváltoztattad ezzel a playereket,ha minden magyar player aki része az esportnak ezt elvolvasná,biztos nem hagynák abba..;)  Sajnos régen én is bele estem ebbe a hibába de akkor rájöttem hogy elrontottam ezzel...te meg csak igy csuklóból megfogalmazod. köszi szépen és szerintem ne csak ezt a témát boncolgasd :D van még téma és a tehetséged meg van hozzá
 
 
 
 

asd

febr. 09., 22:36
Ha ilyen sokaknak tetszik akkor lehet folytatni ezt... majd kigondolom hogyan lehet ezt tovább boncolni :)
 
 
 
 
breathe  úristen, nagyon jó kis szöveg lett ez, mégpedig azért gondolom így mert szerintem minden játékossal megtörtént ez vagy az ami ide le lett írva, kivel kisebb, kivel nagyobb mennyiségben , de tényleg van valóság alapja és érdemes ezt a dolgot felfogni úgy mint egy útmutató. Én köszönöm szépen, hogy ezt megírtad nekünk markiii mert ez valami isteni áldás ami jött tőled :) még több ilyet követelek! :D 
 

asd

febr. 09., 22:32
l o v e !
 
 
 
 
noavatar

breathe

febr. 09., 22:22
úristen, nagyon jó kis szöveg lett ez, mégpedig azért gondolom így mert szerintem minden játékossal megtörtént ez vagy az ami ide le lett írva, kivel kisebb, kivel nagyobb mennyiségben , de tényleg van valóság alapja és érdemes ezt a dolgot felfogni úgy mint egy útmutató. Én köszönöm szépen, hogy ezt megírtad nekünk markiii mert ez valami isteni áldás ami jött tőled :) még több ilyet követelek! :D 
 
 
 
 

zin3

febr. 09., 19:44
jó lett +1 :DDD ( többet-többet ) XDD
 
 
 
 

asd

febr. 09., 19:20
köszi mindenkinek ;)
 
 
 
 

ghoSty.

febr. 09., 16:41
Grat hozzá jó kis olvasmány!

 
 
 

febr. 09., 16:38
jó lett markiii graaat ;) 
 
 
 
 
noavatar

THEMA

febr. 09., 16:02
Jó lett grat! :D

 
 
 
 

swane

febr. 09., 15:57
grat mark ***** jó szöveg ;)
 
 
 
 

Dave

febr. 09., 15:51
Anno TotalGamingen volt erről egy jó cikk, amit Johnny irt :) De ez is jó ;)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 167
 
1878
 
 
 
kép 2185
 
1877
 
 
kép 1140
 
1716
 
 
 
kép 2575
 
1739
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu