Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74831 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36025 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25820 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21856 megtekintés
 
Közlemény
19655 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18085 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
17974 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. 1 órája
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2009. szeptember 21. 0 hozzászólás
 

Weapon Focus 5 Egy olyan fegyverről fogtok most hallani, ami kegyetlen és pokoli halált szabadít a cső előtt álló ellenségre. A CoD WaW egyik rettegett gyilkosa a maga

Weapon Focus 5

Egy olyan fegyverről fogtok most hallani, ami kegyetlen és pokoli halált szabadít a cső előtt álló ellenségre. A CoD WaW egyik rettegett gyilkosa a maga kifogyhatatlan "lőszerével", és erős hatásával. Az M2 lángszóró szó szerint a pokol kapuja maga.

 


 

  • Gyártó: US Army Chemical Warfare Service
  • Tervezve: 1940-41
  • Használatban: 1943-tól napjainkig, ma is tesztelés alatt
  • Súly: 19,5 kb üresen, 30,8 kb megtöltve
  • Hatótáv: 20 m

Az M2 lángszóró az egyik legpusztítóbb fegyver, amelyet már egészen korán, a Krisztus utáni 1. században is használtak, visszavezethetően első megjelenéséig Krisztus előtt 424-ig, Delium csatájáig. A 7. században a bizánciak voltak az elsőek, akik igazán kihasználták a benne rejlő erőt. A görögtűz feltalálása után lehetőségük vált lángszórót szerelni a hajók farára és folyékony tűzbe borítani ellenségeiket. Evolúciója rengeteg nemzetet és hadsereget ölel át. Azonban nem állt készen a modern hadászatra, egészen addig, amíg Richard Fiedler német tudós fel nem találta a Flammenwerfer-t 1901-ben.

Richard Fiedler egy hordozható eszközt készített, két vízszintesen egybeolvasztott csőből, amelyek közül az alsóból nagy nyomású gáz, a felsőből gyúlékony olaj jött. Tüzeléskor a gáz egy gumicsövön, majd egy égő kanócon préselte át az olajat, és ezzell 20 méter távolra hatalmas lángfelhőt hozott létre. Fiedler átadta ötleteit a német hadseregnek, és megkezdődött a modern lángszóró gyártása.

A Flammenwerfer-en alapuló M2 szintén egy hordozható, háton viselt eszköz. A US Army Chemical Warfare Service által készített fegyverből 14000-et állítottak szolgálatba. Az M2 képes volt 7 másodpercen át tüzet ereszteni akár 33 méterre. Az amerikaiak mindkét fronton használták a 2. Világháborúban, és különleges alkalmakra is sokat használták nélkülözhetetlen fegyverként. Azonban ahogy új járművek, különösen a lángszóró tankok megjelentek, fölöslegessé vált, hogy az emberek az életüket kockáztassák gyújtogatásért.

Tippek az M2 használatához:

  • Ne tervezz egyedüli kommandós akciót egy lángszóróval, a csapatmunka fontos része az M2-nek. Maradj közel egy géppisztolyoshoz, vagy fedezzen hátulról egy nehézgépfegyveres. A lángszóró nagyon opportunista fegyver, így ha nincs alkalom a használatára, hamarosan fedezékre lesz szükség.
  • Szoros folyosók és éles sarkok fogják alkotni a játszótered. Ne maradj sokáig nyílt terepen, mert ha hagyod az ellenséget sokáig körülötted rohangálni, potenciális veszéllyé válhat.
  • Nem mindig követi füst a tüzet. Használj füst- vagy tabungáz gránátokat az ellenséges csoport ellen, és rohanj a közepébe a hátadon lévő pokollal. Talán téged is megmérgez a gránát, de a láng akaratlanul is megtalálja célpontját, ahogy a kitervelt útvonalon haladsz.

Most, hogy tudásod kiegészült néhány fontos ténnyel a lángszóróról, irány a harcmező, és gyújtsd fel az egész kócerájt! De vigyázz, mert ha túlhevíted a csövét, nem fogod tudni használni egy ideig.

 


 

Utóirat: aki kíváncsi arra, hogy a fejlécben szereplő figura micsoda:

Az Activision még annó 2008 novemberében megegyezett egy játékgyártó céggel, hogy 4 figurát készítenek hihetetlen részletességgel a CoD WaW-ból. A 4 játékot már csak Ebay-en lehet megszerezni, ott mindenki megtalálja ha így keresi: Call of duty figure.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2945
 
1500
 
 
 
kép 2501
 
1554
 
 
kép 348
 
1866
 
 
 
kép 321
 
1883
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu