Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75560 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36383 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26396 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22332 megtekintés
 
Közlemény
19862 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18474 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18246 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2008. március 13. 0 hozzászólás
 

A Microsoft nemrég adott a Facebooknak 15 milliárd dollárt, a Disney pedig 700 millió dollárt egy Club Penguinnak nevezett, 8 éveseknek készült közösségi site-ért. A

A Microsoft nemrég adott a Facebooknak 15 milliárd dollárt, a Disney pedig 700 millió dollárt egy Club Penguinnak nevezett, 8 éveseknek készült közösségi site-ért. A nagy kiadók számára igen ijesztõ, hogy a gyengén, minimálpénzbõl megvalósított online oldalak és összecsapott játékok egyszerûen végigsöpörnek a neten, és látogatók milliói kattannak rájuk szinte pillanatok alatt.

Hosszú éveken keresztül a médiacégek az ún. "kövér média" elvére támaszkodtak: a tartalmat olyan kövérré tették, hogy ne legyen könnyû másolni, vagy szinte lehetetlen legyen megosztani az interneten. Ahogy a technológia fejlõdik, a médiacégek minduntalan próbálnak, arról meggyõzni, hogy "jobb minõségû" médiára van szükség(értsd: kövérebb ), hogy így szinten tartsák az eladásaikat. Azonban az emberek egyre gyakrabban állnak ellent a fölösleges cifraságoknak.

A Runescape nevû ingyenes MMORPG, amit egy maroknyi brit srác készített Cambridge-ben, több mint 10,8 millió játékossal büszkélkedik - többel, mint a gigaberuházásnak minõsülõ World of Warcraft. És mindez marketing és keménydobozos kiadások nélkül! Számos médiacég több százmillió dolláros büdzsével, hatalmasra hízott csapattal és sok év megfeszített munkával képtelen elérni ehhez fogható eredményt. Hogyan lehet az, hogy a keresõoldalt üzemeltetõ Yahoo! jelentõsen nagyobb online játékostáborral rendelkezik, mint a játékmágnásnak számító Electronic Arts? Pedig a Yahoo! bevallottan csak "összedobta" játékoldalát.

A PC-s játékipar alapvetõen megváltozott: mindinkább az online dominál, a kiskereskedelmi értékesítés jelentõsége egyre csökken. Dívik a nyitott online kiadás, ahol az ingyenes, könnyen letölthetõ játékok a népszerûek. Amikor az elsõ népszerû sokszereplõs játék (MMOG) megjelenik, majd a következõ generációs konzolokon, a kizárólag egyszemélyes játékok jelentõsen vissza fognak szorulni - ahogy ez a PC-n is bekövetkezett. Többek szerint 5 éven belül a tengerentúli játékpiac a koreaira fog hasonlítani: néhány mikrofizetéses-alapú MMOG fogja uralni a piacot. A tescóhoz hasonlatos WalMartokban játékbeli fizetõeszközért kígyóznak majd a sort, a dobozos játékok ritkaságnak számítanak majd.

A Call of Duty szériát nézve nyílt titok, hogy a terv az, hogy minden éven új CoD verzió jöjjön ki a boltokba. A kérdés csak az, hogy a klánok mikor fogják megunni az állandó újítást, maradnak inkább a bevált szériáknál és max. custom mapokkal akarják feldobni majd a játékot. Mi a véleményetek?

Tovább

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 3257
 
1658
 
 
 
kép 2927
 
1590
 
 
kép 200
 
1914
 
 
 
kép 2208
 
1598
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu