Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 
Call of duty 2
457 hozzászólás
Sürgősen kérek segítséget
92 hozzászólás
Ez itt a reklám helye!
352 hozzászólás
Call of Duty Magyarország
150 hozzászólás
[PROMOD] Szerverek
48 hozzászólás
Call of duty 4
791 hozzászólás
Csere - Bere
485 hozzászólás
Apró
210 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
70727 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
33216 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23152 megtekintés
 
eLastic movie by imao
19978 megtekintés
 
Közlemény
18673 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17335 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
troyanrabbit hozzászólt a(z) Call of duty 2 témájú fórumban. 5 napja
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2008. október 22. 0 hozzászólás
 

Újabb példátlan történet a videojátékok kifürkészhetetlen világából. Taps. Köszönjük mindenkinek, lássuk drámai (vegyük komolyabbra a témát) sztorink

Újabb példátlan történet a videojátékok kifürkészhetetlen világából. Taps. Köszönjük mindenkinek, lássuk drámai (vegyük komolyabbra a témát) sztorink főszereplőjét, aki éppen betöltötte tizenötödik életévét, de világgá rohant, miután szülei megtiltották számára, hogy újabb hónapokat töltsön el a Call of Duty 4: Modern Warfare névre hallgató szörnyeteggel.

Brandon Crisp szülei megszállottságra hivatkozva eltiltották csemetéjüket a modern háborús alkotástól, melynek szekerét az Infinty Ward marketinghadserege éppen Brandon korosztályában tolta a legkeményebben, legalább tudjuk, hogy milliós reklámköltségeik valakinél halmozottan megtérültek. Sajnos nem ennyire vidám története, miután megálljt parancsoltak feljebbvaló tisztjei (tényleg megkomolyodunk!) felhuppant kétkerekűjére és eltűnt. Október tizenharmadikán látták utoljára, ami igazán érdekes, hogy magával vitte Xbox 360 rendszerét is.

„Az elmúlt években Brandon hanyagolni kezdte a sportokat és rendkívüli módon belemerült a Call of Duty 4-be." Szülei gyakran arra lettek figyelmesek az éjszaka közepén, hogy ismeretlen bakák vezényszavakkal töltik be házuk légüres terét, és fiúk alvásra kijelölt barakkját. Dave Goodbrand őrmester (az apa, tényleg nem bírjuk ki) elárulta, miután csúnyán néztek porontyukra nem látták viszont.

Az édesapa mintha ellentmondásba keveredett volna saját szavaival, hogyan lehet évek óta játszani egy olyan produktummal, mely tavaly jelent meg. Szerencsére lekaparós jelvényszámmal nem büszkélkedhetünk. A rendőrség árgus szemekkel figyeli Brandon Crisp Xbox Live Gamertag-jét, azonban eltűnése óta még nem jelentkezett be a rendszerbe. Szegény srác, pont lecsúszott a World at War bétájáról.

Váratlan fordulat következett be a történetben. Egy mai napon nyilvánosságra hozott beszámoló alapján Brandon szülei attól félnek, hogy szeretett gyermeküket más játékosok csábították el és csalták csapdába. Ilyen nevetséges főcím láttán már nem is szeretnénk megkomolyodni.

„Attól félek, hogy találkozott egy online megismert személlyel. Megeshet, hogy előre kitervelt bűncselekmény áldozata lett, vagy valaki internetes szerencsejátékba rángatta bele. A pedofilok ehhez hasonló játékokban cserkészik be áldozataikat" - nyilatkozta még tegnap éjjel a gyötrődő családfő. „Azt mondtam neki, hogy nem kaphatja vissza konzolját. Erre azt felelte, hogy akkor én elmegyek itthonról."

Kellemetlenül érezhetjük magunkat. Ugye mindenki számára tiszta, hogy Brandon-t elcsalták, de nem „játékosok". Megtalálták a fekete báránykákat. Feltehetőleg olyan sérült személyek csábították el, akik a játékokon keresztül szednek össze gyerekeket. De nem játékosok. Reméljük Brandon esetét nem fújják fel túlságosan a külföldi médiában és tekintik a játékosokat perverz-gyermekrablóknak, akik Xbox Live-on keresztül kiszemelik, majd becserkészik fiatalkorú áldozatukat.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 810
 
2061
 
 
 
kép 1304
 
1983
 
 
kép 2562
 
1570
 
 
 
kép 224
 
2083
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu