Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74920 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36083 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25893 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21903 megtekintés
 
Közlemény
19681 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18114 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18031 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. 6 napja
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2008. augusztus 27. 0 hozzászólás
 

Kedves COD társadalom!Azt hiszem még ti is emlékeztek Hubertus cikkére a régi oldalunkon .Akkor csak találgattunk vajon milyen is lesz a változás szele. Hát íme ez lett

Kedves COD társadalom!

Azt hiszem még ti is emlékeztek Hubertus cikkére a régi oldalunkon .Akkor csak találgattunk vajon milyen is lesz a változás szele. Hát íme ez lett belőle. Mindannyian ragaszkodtunk a megszokott kis oldalunkhoz, de haladni kell a korral. Aki engem ismer, az tudja,hogy szívemen viselem a mi kis közösségünket. Szeretném ha ti ,akik egy nagy család vagytok, nem széthúznátok,hanem megmutatnátok itt ebben a totalcsoportban, hogy igenis a közösség erős és mindig helytáll. Azt hiszem ha puffogunk azal nem jutunk előre csak vissza az elejére. Felépítettünk gy rendszert, ami jól működött és itt is lehet folytatni. Hiszem azt , hogy a segítségetekkel csak előbbre jutunk. Lépjünk fel a csíterek és a törtjátékokkal játszók ellen. Mivel mindenki háborgott az új oldallal kapcsolatban, vettem a bátorságot és feltettem néhány kérdést az oldal egyik készítőjének, természetesen azokból mazsoláztam,amiket ti küldtetek nekem. Hát íme, HeNtEs válaszai:

A legtöbbet feltett kérdés részetekről, miért is kellett ez a változás?

Ez egy igazán nehezen megválaszolható kérdés,hiszen nem "kellett" csak szükségszerű volt. A hazai két legnagyobb GSP (Game Server Provider) összefogásának és az online közöségi oldalak fejlesztéséban már igen jártas GeRgO és jómagam közös összeállásának terméke lett ez az új oldal.  Az új oldal, amely egy olyanm portálcsoport részeként látta meg  a napvilágot,amely megpróbálja új alapokra helyezni a hazai játékos közösségek életét. Az okok szerint ez a régi oldalon is megoldható lett volna ,de a tapsztalat azt mutatja, hogy csak az ilyen nagyobb összefogások tudnak talpon maradni és folyamatos ütenmben nőni.  Egy közösség egy oldalon csak bizonyos létszámot tud elérni, azonban egy rendszeren belül, ami könnyen átjárható újabb és újabb játékosoknak adatik meg a lehetőség, hogy megismerjék  és megszeressék az adott játékot jelen esetben Call of Duty-t.

Te, mint készítő látsz-e esélyt arra,hogy a régi oldalon jól  működöt szabályzatunkat valahogy itt is használhassuk?

Teljes mértékben rugalmasak vagyunk és megpróbálunk  minden olyan funkciót, ami a régi oldalon üzemelt "lemásolni" és természetesen azokhoz még valami pluszt is hozáadni.  Folyamatosan dolgozzuk fel a kívánságokat és a hibabejelentéseket és ezeket javítjuk,fejlesztjük. Megpróbáljuk a callofduty.hu-t is szolgáltatás szinten a régi formájához nagyon hasonlóra megcsinálni az adott keretek között , hogy az egész szinte csak skin váltásnak tűnjön.

Csak arra tudjuk kérni a CoD közösséget,hogy a többi közöséghez hasonlóan legyen türelmes. Szívesen várjuk az építőjellegű kritikákat és ötleteket, azonban sem erőforrásunk sem kedvünk nincs az értelmetlen beszólásokkal  való foglakozáshoz és azok lereagálásához. Folyamatosan figyeljük a hozzászólásokat és szívjuk át az ötleteket,tehát ha nem is válaszolunk rájuk  attól még feljegyezzük.

Reméljük,hogy  rövid idő után sikerül mindenkinek megszoknia az oldalt és egy cikksorozat bevezetésével a folyamatos javítások alatt, cikkenként megmutatjuk az oldal fő funkcióit és annak használatát,így gyakorlatilag mindenkinek tiszta lesz ,az ami eddig nem volt.


Szóval kedes CoD-os barátaim most rajtunk a sor, hogy a készítők segítségével olyanná varázsoljuk az oldalunkat,hogy mindenki örömmel lépjen fel ide. Kérlek benneteket legyetek türelemmel és együtt segítsük a munkát.

Üdv Mandy722

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 198
 
1792
 
 
 
kép 1380
 
1796
 
 
kép 1546
 
2110
 
 
 
kép 187
 
2179
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu