Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
73191 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
35317 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24855 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21076 megtekintés
 
Közlemény
19300 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17841 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
pirlo hozzászólt a(z) A Call of Duty fejlődése című cikkhez. tegnap
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2007. október 20. 0 hozzászólás
 

Belátható idõn belül 1866 és 2133 MHz-en járó DDR3 memóriamodulok dolgozhatnak majd az átlagos számítógépekben is, a különbözõ memóriaszabványokat

Belátható idõn belül 1866 és 2133 MHz-en járó DDR3 memóriamodulok dolgozhatnak majd az átlagos számítógépekben is, a különbözõ memóriaszabványokat kidolgozó, több száz céget tömörítõ JEDEC-nél ugyanis már javában zajlik az új technológia következõ sebességfokozatainak szabványosítása. A DDR3 szabvány jelenleg 1333 MHz-ig skálázza a chipeket, ezen az órajelen azonban az eddig elvégzett tesztek tanúsága szerint többnyire csalódást keltõ teljesítményt nyújtanak a modulok, melyek ráadásul sokkal drágábbak, mint az elõzõ generációs (DDR2) megoldások.

Az Intel - mely jelenleg a piacon egyedüliként kínál DDR3-kompatibilis alaplapi vezérlõket - ezért amellett, hogy igyekszik a JEDEC munkáját segíteni, tõle kissé szokatlan módon a hivatalos határértékek átlépésére biztatja a csúcsteljesítményû DDR3-as rendszerek tulajdonosait: a most piacra került X38-as lapkakészletet tartalmazó alaplapoknál ugyanis egy profilokra építõ technológia (Extreme Memory Profile, XMP) révén könnyûszerrel a JEDEC-szabványban meghatározott sebességérték fölé tuningolhatók az erre felkészített DDR3 modulok. Gyakorlatilag ugyanerre a módszerre épül az NVIDIA és a Corsair által tavaly életre hívott EPP (Enhanced Performance Profiles), ez ugyanakkor csak a DDR2 memóriamodulokkal mûködik együtt, és az Intel soha nem vette át a használatát.

Idõközben a tuningra specializálódott memóriamodul-gyártók is sorra hozakodnak elõ a gyorsabbnál gyorsabb DDR3 modulokkal, ezzel is mintegy jelezve, hogy a technológiában jelentõs potenciál rejlik. A Corsair és az OCZ korábban egyaránt bejelentette, hogy az X38 megjelenését megelõzõen vagy azt követõen készek piacra dobni XMP-kompatibilis termékeket, ugyanakkor "steril" körülmények közt több gyártónak már hónapokkal ezelõtt sikerült átlépnie a 2 GHz-es órajelhatárt különbözõ DDR3 memóriamodulokkal. Az elsõ ilyen piackész DDR3 memóriák várhatóan az év végén vagy a jövõ év elején jelenhetnek meg a gyártók kínálatában. A híresztelések szerint nagyjából ekkor indul útjára az X38 chipset továbbfejlesztett változata, az X48, mely elsõsorban a gyorsabb rendszer- és memória-órajel támogatásában különbözik majd elõdjétõl.

Tovább

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
A Call of Duty fejlődése
Hogyan indul? Játékosok millió számolják a napokat, amikor kijön egy újabb része a franchisenak. 2003 óta van jelen a piacon. Érdekesség, hogy az első játékot a Medal of Honor versenytársaként dobták ki, 2004-ben azonban már az Activision ki is adta a következő részt. A játék elképesztő sikereket ért el az évek folyamán, ám az első részek még kizárólag világháborús környezetben játszódtak.
2 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2745
 
1643
 
 
 
kép 321
 
1832
 
 
kép 2449
 
1604
 
 
 
kép 1785
 
1884
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu