Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74956 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36112 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25929 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21924 megtekintés
 
Közlemény
19694 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18124 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18068 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. január 18.
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2007. október 06. 0 hozzászólás
 

Sajnálatosan PC-sek nem élvezhették a COD4 MP örömeit, de nem feledkeztek meg rólunk sem. Szerencsére a pc rajongók is kapnak egy próbaverziót, de õk a jövõ héten

Sajnálatosan PC-sek nem élvezhették a COD4 MP örömeit, de nem feledkeztek meg rólunk sem. Szerencsére a pc rajongók is kapnak egy próbaverziót, de õk a jövõ héten és a Call of Duty 4 Single Player részébõl, mivel az Activision végre nyilvánossá teszi az interneten a sokak által már nagyon várt Call of Duty 4 Single Player demót.

Részletek a demóból:

Egy bombázott közepes kisvárosba érkezünk ahol bedobnak minket egybõl a sûrûbe és egybõl egy éjjeli harc közepén találjuk magunkat. Elsõ feladatként biztosítani kell egy barátságos Abrams M1A2 tankot, de elõször meg kell azt találnod egy kaotikus környéken, ahol ellenséges csapatokat kell leküzdened és túlélned.

Itt egy tisztább és dinamikusabb csatatérrel fogsz találkozni, mint az eddigi COD részekben. A katonák minden irányból támadnak ameddig az ellenséges csapatok a romos épületekbõl vesznek tûz alá téged és csapatod. Végre megismerkedhetünk azzal az érzéssel, amit eddig csak a videókból láthattunk, hogy felrobbanthatjuk az utunkba kerülõ jármûveket is akár. A játék izgalmát tovább fokozza az õrült golyózápor, ami sivítva vesz körül minket, akár a szúnyogok. Ez egy más világ, jó, ha felkészülsz egy nagy adag kávéval a játék elõtt.

Ahogy haladunk egyre beljebb a csapatunkkal a romos városban, kipróbálhatod majd a sokat reklámozott éjjellátót is. Elõször biztos szokatlan lesz, de hamarosan élvezetesnek fogod tartani a felvillanó fényes pacaként megjelenõ ellenséget és élvezni az éjjellátó adta minden elõnyt. Bár ez a rész talán kicsit rövidre sikeredett, mert elég hamar arra utasítanak, hogy szedj le egy ellenséges tank hadosztályt egy Javelin nevû tankelhárító rakétavetõvel. Ez egy nagyon mókás fegyver –vízszintesen lövöd ki a célzást követõen a rakétát, majd a rakéta függõlegesen felszáguld a levegõben és pillanatok múlva, mint égbõl jövõ áldás csap le az ellenséges célpontra füst és tûzfelhõt hagyva maga után.

A rész tetõpontján megpróbálod megvédeni az Abrams tankot az ellenséges hadseregtõl, akik nagy körben támadnak majd.
Itt elõjön minden, ami oly izgalmassá teszi a COD4 –et: nagyszerû grafika, a mérhetetlen sok aprólékosan kidolgozott részlet a pályán, az ellenség és a saját csapatod mesterséges intelligenciája, akik nagyszerû tûzharcba keverednek egymással megvédve téged az azonnali haláltól és ez a játéknak egy igazi háborús érzetet biztosít az élénk és dühöngõ golyózápor közepette.

És már csak napok kérdése és fenn lehet a te gépeden is a demó. Már csak néhány nap!
Most azért betekinthetsz egy videó erejéig hogy mirõl is beszéltem eddig, de október 11. már saját magad is kipróbálhatod mindazt, amit a videóban látsz! Október 11-én középeurópai idõ szerint este 19 órától letölthetõvé válik az egyjátékos küldetésre fókuszáló demó a Yahoo Games portáljáról. Nem sokkal ezután, már más helyeken is elérhetõ lesz.

A demó könyvjelzõje: http://games.yahoo.com/callofduty4


Videó megtekintése

Videó letöltése

Forrás:

Link: http://videogames.yahoo.com/events/call-of-duty-4/cod-4-the-bog-revealed/533245

Tovább

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 261
 
1920
 
 
 
kép 336
 
1838
 
 
kép 1336
 
1616
 
 
 
kép 328
 
2019
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu