Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74879 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36061 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25837 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21874 megtekintés
 
Közlemény
19667 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18093 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
17999 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
vendors2003 hozzászólt a(z) Kérdés témájú fórumban. 2 napja
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2010. április 07. 0 hozzászólás
 

Érdekes dolgok történtek az elmúlt napokban. A joystiq és az IGN szerkesztőségére egyaránt érkezett egy-egy feladó nélküli boríték. Semmi más nem volt benne, csak

Érdekes dolgok történtek az elmúlt napokban. A joystiq és az IGN szerkesztőségére egyaránt érkezett egy-egy feladó nélküli boríték. Semmi más nem volt benne, csak egy USB meghajtó. A pendrivon egy egyszerű szöveges, és egy audio fájl volt, átlagember számára értelmezhetetlen tartalommal.

Értetlenül álltak a dolog előtt, azonban némi időráfordítás után a joystiq szerkesztőségének sikerült megfejteni a rejtvényt (akit érdekel, hogy pontosan hogyan, az elolvashatja itt), ami egy titokzatos oldalra vezetett. Ezen az oldalon egy régi televízióval találjuk szembe magunkat, amin ha elfordítjuk a kapcsolót, elkezdődik az adás. A képen többek között maghasadás, atombomba, és John F. Kennedy beszéde a kubai rakétaválságról látható, a háttérben pedig a pendriveon lévő anyaghoz hasonló hanganyag szól. Furcsa zajok, ismétlődő szignálok, felolvasott betűk... A hidegháborúban az úgynevezett szám-állomások adtak ilyen adásokat, ezekkel a furcsa, kódolt adásokkal juttattak információt a kémjeikhez adott szervezetek (akit érdekel itt olvashat róla bővebben). További rejtvényfejtegetés után a következő üzenetet dekódolták a joystiq-os srácok: "április második hete".

Mi köze van ennek a CoD 7-hez? Egy dolog biztos, videójátékkal kapcsolatos a dolog. Először mindenkinek a Fallout: New Vegas jutott eszébe, beleillett volna a képbe. Azonban maga a Beteshda softworks közösségi menedzsere cáfolta meg a dolgot hivatalos fórumaikon. Másik lehetséges játéknak a Singularity-t tartják. A hidegháborús éra stimmel, viszont a játék 2010 júniusára van datálva, és már hivatalos trailert is adtak ki hozzá, így ez az opció kevésbé tűnik valószínűnek, mint a CoD 7.

Mi az ami végleg eloszlathatja kétségeinket? A CoDWaW-nál a Map Pack 3-al megjelenő Der Riesén megannyi easter egget rejtettek el, amibe többek között előfordult titkosírás-megfejtős is. Ezen kívül volt egy rejtett challenge is (Elevate your senses), aminek teljesítéséhez a hivatalos weblapon rejtettek el nyomokat a készítők. Aki ennyi érv után sincs meggyőzve: a WePlayCod.com is kapott egy ilyen csomagocskát. Miért küldenének egy kifejezetten Call of Duty-val foglalkozó oldalnak egy másik játékkal kapcsolatos rejtvényt?

Mindenre fény derül április második hetében (azaz jövőhéten)!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 
A Call of Duty... hír
október 25.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2131
 
1980
 
 
 
kép 2787
 
1652
 
 
kép 3215
 
1884
 
 
 
kép 1139
 
1669
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu