Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75571 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36389 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26420 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22335 megtekintés
 
Közlemény
19864 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18477 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18250 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2008. október 06. 0 hozzászólás
 

Mielőtt valaki beleélné magát rögtön leszögeznénk, hogy nem a hazai élelmiszerüzlet reklámja következik, hanem a Co-op vagyis a co-operation (együttműködés..)

Mielőtt valaki beleélné magát rögtön leszögeznénk, hogy nem a hazai élelmiszerüzlet reklámja következik, hanem a Co-op vagyis a co-operation (együttműködés..) játékosmód bemutatása röviden de velősen a COD5-ben.

A Co-op játékmenet most először fog belekerülni a Call of Duty sorozatba ezért úgy éreztük mindenképp érdemes egy kicsi magyarázatot fűznünk, ahhoz, hogy valójában mit is jelent ez a sokat emlegetett co-op. A játékok világában a kifejezés már régóta él. Jelentése, hogy barátainkkal együtt vigyünk végig egy játékot, vagyis azonos idősíkon mozogva egy célérdekében egymást segítve hajtsunk végre küldtetéseket. A Call of Duty: World at War-ban a szokásos módon úgy fog zajlani a történet, hogy valaki létrehoz egy játékot az interneten vagy LAN-on keresztül, és ez a valaki állítja be, hogy melyik misszót akarjuk és milyen beállításokkal végig vinni. Ebbe az úgynevezett Lobbí-ba csatlakozhat bele bárki, akik a beállítások illetve a Lobby létrehozójának vékleges START GAME gombnyomásáig csak chatelgetni tudnak majd. Ez több mint valószínű a COD5-ben is így lesz.
Azt már biztosan tudhatjuk, hogy a játékban található missziókat avagy champaign-okat lehet társainkkal végig játszani. A játékos szám le van fixálva ugyanis rajtunk kívül három barátunk vehet majd részt egy küldetésen vagy lehetőség van, hogy két játékos osztott képernyőn játszon két gépen, azonban természetesen ekkor is négy emberi intelligencia lesz a küldetésben.

A Co-op-ban való játék közben a résztvevők a szokásos multiplayer-hez hasonlóan gyűjtögethetik a pontokat és kaphatják a bónuszokat. Ezzel együtt természetesen unlock-okat is szerezhetnek. Röviden és velősen tehát ez lesz a Coop verzió a játékban. Most pedig tekintsetek meg két a napokban megjelent videót a coop játékmenetről (az elsőn az mp_berlinstreets a másodikon az mp_subway látható). Nyomás a kibővített részre.

COD5 Multiplayer co-op videók

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 872
 
1678
 
 
 
kép 456
 
2204
 
 
kép 172
 
1796
 
 
 
kép 1342
 
1757
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu