Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75441 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36317 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26307 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22250 megtekintés
 
Közlemény
19818 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18392 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18222 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2010. április 20. 0 hozzászólás
 

Megjelentek a legfrissebb adatok az Internetet cenzúrázó országok listájáról. Az Opennet Initiative behatóan foglalkozik a világ országainak internettel kapcsolatos

Megjelentek a legfrissebb adatok az Internetet cenzúrázó országok listájáról. Az Opennet Initiative behatóan foglalkozik a világ országainak internettel kapcsolatos viszonyának feltérképezésével., köztük a megjelenített tartalom  cenzúrázottságával. Az oldalakon található térképek többféle kategoria szerint csoportosítják a világ országait, az internethasználat alapján. Az egyes kategóriákat - politikai, szociális, biztonsági és az e-mail, web,  VOIP, fordítások szűrésére, lehallgatására használt internetes eszközöket felhasználó - bemutató térképek.megtalálhatók az alábbi linkre kattintva.

A legfrissebb adatokat a Google segítségével állapították és állapítják meg, hiszen a keresőoriás a világ minden pontján megtalálható és ajánlja ingyenes szolgáltatásait. Elmondásuk szerint a világ országaiból 100-ból 25 országban korlátozzák az oldalaikat, szolgáltatásaikat valamilyen formában. A legrosszabb helyzetben Kína és Irán van, hiszen itt a nemzeti kormányzat szinte teljes egészében korlátozza vagy szűri az internetes tartalmakat, a Google oldalalai pedig szinte teljesen korlátozottak, elérhetelenek.

A site-on használható politikai térkép listázza azokat az országokat, amelyek lakosainak számára nem használható a szupersztráda a mindennapos életben teljes valójában. A keleti és déli régiókban is erősen feltételezhető, hogy ha nem is nyíltan, de valamilyen módon korlátozzák vagy szűrik az Internetes forgalmat. A Bing Microsoft kereső segítségével, 100 arab és 60 angol, felnőtt tartalomra vonatkozó - szex, erőszak, terrorizmus - szó felhasználásával és az arab területeknek megfelelő nyelvi beállításokkal kerestek internetes tartalmat és megállapították, hogy számos esetben nem jelennek meg találatok, amelyek a szavak valamelyikét tartalmazták. Ebből nyilvánvalóan kiderült, hogy az adott országban szűrik az internetet használók forgalmát.

A jó hír az, hogy Magyarország és Európa a térképen a nem bizonyított kategoriába tartozik, ami minden bizonnyal - remélhetőleg - azt jelenti, hogy a nem korlátozott vagy szűrt területek közé tartozik.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2312
 
1589
 
 
 
kép 2055
 
2150
 
 
kép 269
 
1809
 
 
 
kép 2003
 
1771
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu