Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75561 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36383 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26396 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22332 megtekintés
 
Közlemény
19862 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18474 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18247 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2007. szeptember 23. 0 hozzászólás
 

Végigtekintvén a CoD2 Clanbase ladderjeinek aktivitásán Szlovéniát és persze a mindig népszerû EU laddert kivéve a magyar ladder a legaktívabb. Jó ezt látni, mivel

Végigtekintvén a CoD2 Clanbase ladderjeinek aktivitásán Szlovéniát és persze a mindig népszerû EU laddert kivéve a magyar ladder a legaktívabb. Jó ezt látni, mivel ez azt jelenti, hogy a GUID-ot érintõ szabályváltoztatások után megcsappanó ladder újra életre kapott, és a 166 aktív (S&D), valamint ebbõl csak szeptemberben (!) 17 újonnan csatlakozott klán van. Viszont kicsit durva a hibernáltak száma a maga 355 klánjával…talán egyszer felébrednek?! Vagy ráébrednek, hogy a megszûnt klánokat illene törölni?!

A szimpla S&D laddert jobban szemügyre véve megnyugtató, hogy nem minden klánt kapott el a névváltás vagy az átalakulás szele és jópár régi, komoly múlttal rendelkezõ klán neve is megtalálható. Csak a teljesség igénye nélkül néhányuk: d2T, TcfC, wod, carlina, Hit&Run, HST, T4CE.

Érdemes megemlíteni a relatíve új (újabb) klánokat is, hiszen közülük ketten is uralják a tabellát: teamunique, Team-SeQriTy. Annál is inkább érdemes a teamunique csapatának nevét kicsiny buksinkba vésni, mivel EU szinten is figyelemreméltó a teljesítményük.
Itt térnék át a nemzetközi porondra egy pillantás erejéig a magyar csapatokat keresve az élvonalban az XterNET nevén akad meg a szemem az 5. helyen! Közvetlenül a Team-Speedlink alatt! Azt kell, hogy mondjam méltán híres a Xnet tag, hiszen õk képviselik jelenleg kicsiny hazánkat a „kékvérüek” között ilyen elõkelõ helyen. Ugyanúgy megtalálható még a top30-ban a d2T a 16. helyen és a már emlegetett teamunique a 25. helyen. Külön kiemelném a CB EU 3on3 laddert, ahol az élen szintén a teamunique áll, ami - meg kell hagyni - nem kis teljesítmény.

Összefoglalva azt kell mondjam igenis keményen ott van a magyar CoD2 elit az európai élvonalban. Attól függetlenül, hogy nem túl jó a magyarok megítélése EU szinten és kevés külföldi lanon szerepelünk, még messze nincs leáldozóban a magyar CoD2 Scene-nek.
Tovább

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2376
 
1732
 
 
 
kép 2050
 
1724
 
 
kép 443
 
1814
 
 
 
kép 1974
 
2033
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu