Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75561 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36383 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26396 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22332 megtekintés
 
Közlemény
19862 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18474 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18247 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2007. szeptember 25. 0 hozzászólás
 

Érdekes hírre bukkantam www.gamestar.hu-t lapozgatva! A hír frappáns és lényegretörõ, így vettem a bátorságot és idézem nektek. "Igaz, még meg sem jelent a

Érdekes hírre bukkantam www.gamestar.hu-t lapozgatva! A hír frappáns és lényegretörõ, így vettem a bátorságot és idézem nektek.

"Igaz, még meg sem jelent a modern hadviselés felé forduló 4. felvonás, de már ki is derült, ki munkálkodik majd a Call of Duty 5. részén.

A Medal of Honor: Allied Assault-ot fejlesztõ csapat disszidensei néhány éve megalapították az Infinity Ward-ot, melynek kötelékében elkészítették nekünk a valaha készült legintenzívebb 2. világháborús összecsapásokba bepillantást engedõ Call of Duty-t. A kiegészítõt, majd a második részt követõen kisebb pihenõ következett, s csak ezután vágtak bele a modernebb vizekre evezõ 4. epizódba. (A harmadik rész pc-n sajnos nem tette tiszteletét)

Rohamtempó?
Miután a srácok érthetõ okokból nem vállalták az évente megjelenõ folytatásokkal járó lélekölõ rohamtempót, a következõ egyezségre jutottak kiadójukkal. Minden páratlan számú epizódot, illetve a konzolos változatot más csapat készít, így a fejlesztõknek több idejük jut a minõségi munkára.A konzolos Call of Duty 2: Big Red One-nal már bizonyított Treyarch kapta a feladatot, hogy ötrészessé bõvítse a szériát. Arról sajnos még nem esett szó, hogy mely platformokon tervezik kiadni, és pontosan mit is várhatunk a játéktól, de érdemes egy kicsit közelebbrõl is megismerkedni a régi-új fejlesztõcsapattal.

Élet a nagy vörös után
A több mint 10 éves történelemmel rendelkezõ, 1996-ban alakult Treyarch az Activision egyik fejlesztõcsapataként kezdte munkásságát. A korábban több sportjátékot is készítõ stúdió kapcsolata a Call of Duty sorozattal a fentebb már említett Big Red One címû epizóddal kezdõdött. Mivel a fenti alkotás csak konzolokra készült el, és a srácok honlapján jelenleg is gõzerõvel reklámozzák, hogy micsoda next-gen alkotásokon dolgoznak, ezért félõ, hogy a PC-sek a Call of Duty V-bõl is kimaradnak majd. Mi persze szívbõl kívánjuk, hogy ne így legyen, hiszen várhatóan egy igazi mestermunkától esnénk el..."

Tovább

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2218
 
1563
 
 
 
kép 320
 
1921
 
 
kép 889
 
1705
 
 
 
kép 1909
 
1909
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu