Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
72064 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
35063 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24470 megtekintés
 
eLastic movie by imao
20801 megtekintés
 
Közlemény
19133 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17702 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
kedveli a(z) CoD2: Variety Mappack letöltés című cikket. 5 napja
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2008. december 06. 0 hozzászólás
 

Lassan minden nagyobb hírportálon megjelenik itthon is a sokkoló és rémisztő hír, miszerint "bedugulhat" az internet. Drasztikusan belassulhatnak az online játékok,

Lassan minden nagyobb hírportálon megjelenik itthon is a sokkoló és rémisztő hír, miszerint "bedugulhat" az internet. Drasztikusan belassulhatnak az online játékok, akadozhat a Skype használata. Mindennek az oka az uTorrent fejlesztői által kiadott legújabb. 1.9-es korai verzió újdonságai.

Az új uTorrentben ugyanis UDP alapokra helyezik a kommunikációt a kliensek között. Sok hozzáértőt és laikust is megrémített ez a hír. Mindennek azok a szolgáltatók az okai, akik a BitTorrent forgalmat megpróbálják visszafojtani.

Az UDP egy más fajta protokoll, mint a TCP, nem a megbízhatóság, hanem a gyorsaság a lényeg. Korábban eddig főként hang és videó képének továbbítására használták. Jelen esetben a p2p fájlcserélő programnál pedig azok az információk haladnak UDP-n keresztül, hogy melyik fájlokat honnan tudjuk letölteni.

Mi ezzel a probléma? Az, hogy az internet jelenlegi konstrukciójában (ami már régen túlhaladt az eredeti célon, és jó ideje csak "tákolják") egyszerűen nem tud mit kezdeni a megnövekedett UDP forgalommal. Ha egy kevésbé népszerű kliens vezeti be a megoldást, valószínűleg nem lenne ekkora a probléma, de az uTorrent ma a vezető torrent klienst, ezt bátran állíthatjuk. Windows-on magasan a legnépszerűbb, wine-nal kiválóan futtatható Linuxon is, és a napokban jelent meg a béta kliens OS X-re. Ekkora méretű felhasználótábor pedig bizony óriási mérető UDP forgalmat képes generálni.

Richard Bennett szakértő szerint az ISP hálózataikon belül védve vannak az agresszív UDP-használattól, azonban a szolgáltatók rendszereit összekötő kapcsolódási pontok már nem, és a probléma itt fog jelentkezni. Az általános UDP forgalom lassítása pedig a cikk elején taglalt hatásokat hozhatja, lassulnak a játékok, akadozni fog a Skype.

A technológia lehetővé teszi, hogy megkülönböztessük egymástól az internet hívásokat és a letöltéseket, de ezeknek a vizsgálatoknak a módszerei mind az európai, mind az amerikai jogrendszer átlépést jelentené.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
TaKeC állapota
április 09.
 
A tegnapi napon... hír
november 18.
 
Milan6986 állapota
november 24.
 
Black Ops 4 - Egy... hír
október 23.
 
pirlo állapota
január 06.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 809
 
1811
 
 
 
kép 3216
 
1447
 
 
kép 1992
 
1576
 
 
 
kép 44
 
1782
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu