Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
74006 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
35654 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25283 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21425 megtekintés
 
Közlemény
19457 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17946 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
17241 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2011. május 08. 0 hozzászólás
 

Tisztelt oldallátogatók! Bár legtöbbetek nem értesült róla, azonban a napokban pár ember megpróbálta törni a közös „játszótereteket". Egyes emberek úgy

Tisztelt oldallátogatók! Bár legtöbbetek nem értesült róla, azonban a napokban pár ember megpróbálta törni a közös „játszótereteket". Egyes emberek úgy gondolták, hogy személyes sérelmeiket egy ilyen közösségi oldalon próbálják kiélni, bűncselekményt elkövetve (kibővített részben az idevonatkozó jogszabály), és nekünk nem kis fejtörést okozva.
Mint tudjátok a TotalGaming Kft. átalakult, ez az oldal legkevésbé mondható bevételi forrásnak a cég számára, értsétek úgy, mi fizetünk azért, hogy legyen hol szórakozni, közösséget alkotni.
Az ilyen esetek miatt szoktunk elgondolkodni azon, hogy van -e értelem egyáltalán az oldalt üzemeltetni. Akiknek ez a célja, hogy ilyen akciókkal ezt elérjék, azoknak jelentem, nem járnak messze... HeNtEs és Én lassan 10 éve szolgáljuk a közösséget ilyen-olyan próbálkozásokkal, mindenki sejtheti, hogy ezt az időt másra fordítottuk volna, valószínűleg többet is elérhettünk volna. (Pl. eljárunk a mekibe 500 Ft- os órabérrel :D).

Sőt gondolkozunk a továbblépésen, szeretnénk még egy valamit felmutatni. Azonban az ilyen esetek világítanak arra rá, hogy a közösségnek pont mindegy, hogy van e oldal vagy sincs, jó szórakozás egymás baxtatása, és semmi tisztelet nem szorul egyes emberekbe. Szörnyű ezt látni... Vajon van e értelme bármit is ennek a rétegnek letenni még az asztalra? A jelenlegi történtek ugyancsak mérlegelésre késztettek minket...

Csak egy példa, hogy jobban értsétek, jelenleg hárman felelünk a technikai dolgokért, egy szervergazda, és két programozó. Amikor egy ilyen betörés elindul, kénytelenek vagyunk utána járni, ki és épp mivel próbálkozik. Ez idő, sok idő általában... Azt hiszem szólhatok rajtam kívüli két ember nevében is, hogy semmi kedvünk időnket és tudásunkat olyan emberekre pazarolni, akiket szüleik nem tanítottak jó modorra. Nem vagyunk ovónénik, akik pátyolgassanak szellemileg visszamaradott embereket. Van jobb dolgunk is, elismertek vagyunk a szakmánkban, és egyéb forrásokból keressük meg a mindennapi betevőnket. Semmi szükségünk ezekre a plusz munkákra.

Összegezve, ha valaki úgy gondolja folytatja, vagy nekilát újúlt erővel az oldal szekálásának, annak csak két dologgal kell szembenéznie. 1 a törvénnyel, 2 a közösséggel. Igen most jön az, soha nem derül ki, bla bla, de higgyétek el mindig kiderül, előbb vagy utóbb...
Az utóbbi támadásokat elismerte, az aki tette, így nem visszük tovább az ügyet, köszönjük hogy felnyitotta szemünket, bár ezt tehette volna egy email formájában is, nem pedig próbálkozásokkal.
Pár biztonsági módosítást elvégeztem az oldalon, így elképzelhető, hogy valahol nem megfelelően fog működni az site, ha ezeket jelentitek, akkor kivizsgáljuk.
Ezúton kérnénk, hogyha valakinek valami gondja van szerkesztőinkkel, az oldalon elhelyezett tartalmakkal, vagy egyéb hasfájása an, kérnénk levélben az info@totalgaming.hu -n sírja el bánatát, és ne technikai eszközökkel próbálja az igazáért harcolni.

Remélem ezen felhívással elgondolkodnak embereke, hogy ki van kiért... Mert jelenleg mi, a TotalGaming van a látogatókért, és nem fordítva.

Jogszabály

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 1602
 
1632
 
 
 
kép 2089
 
2064
 
 
kép 2512
 
1556
 
 
 
kép 1181
 
1719
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu