Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
73126 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
35308 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24840 megtekintés
 
eLastic movie by imao
21054 megtekintés
 
Közlemény
19292 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
17835 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
kedveli a(z) A Call of Duty fejlődése című cikket. 9 órája
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2008. december 10. 0 hozzászólás
 

Nemrégiben olvastam egy játékról, amely még kicsit várat magára, mégis sok hírportál bemutatójában szerepel. Operation Flashpoint csapatát már sokan ismeritek,

Nemrégiben olvastam egy játékról, amely még kicsit várat magára, mégis sok hírportál bemutatójában szerepel. Operation Flashpoint csapatát már sokan ismeritek, belőlük váltak ki és fogtak ismét össze a" Bohemiás srácok". Ők a játék fejlesztői. Első munkájuk az ARMA volt, mely már megjelenésekor is nagy sikert ért el. Jövő év elején fog megjelenni a következő rész, az ARMA2. A játék már az előzetes képek és videók láttán is vadítóan néz ki. A fejlesztők olyan élethűen dolgozták ki a környezetet, hogy már-már keverhető a valósággal. (persze nem olyan szinten mint a Crysis, de már megközelíti azt)

Megközelítően 130 járművet vezethetünk benne, a harci járműveken kívül vezethetünk még civil járműveket is (pl.:biciklit). Körülbelül 200 négyzetkilométernyi terület áll rendelkezésünkre, amelyre naggyából 40-50 várost "építettek" meg. A fegyverekről ne is beszéljünk, 80 féle fegyvert használhatunk a játékban és rengeteg kiegészítő elem van még benne. Amit ki lehetne emelni az extrák közül; az a nightvision, amit már megismerhettünk a CoD4-ből. Miért emelem ennyire ki, ezt a lassan már alap elemnek számító extrát? Nos, hát a fejlesztők azt ígérték, hogy már a napszakok váltakozását is kidolgozzák a pályán.

Új elemnek számít majd egy olyan nézet, amelyben egyénileg irányíthatjuk a szövetséges csapatokat vagy épp átnézhetjük pontosan a támadási tervet.

Mint a CoD5-ben itt is kifejlesztették a kooperatív módot. Ezen kívül még van néhány játéktípus amelyben a járművek segítségével kell területeket foglalni.

A fejlesztők csatolnak a játékhoz egy editort, amely segítségével egyedi helyzeteket, küldetéseket készíthetünk. Így hát a modder-eknek is megtalálják a saját világukat.

A grafikus motor már a Sahder Model 3.0-t is támogatja. Gondolhatjuk, hogy egy ilyen játék nem egy „számítógépbarát". A fejlesztők a játékot az új intel core i7 procival tesztelték és még az is helyenként belaggolt. Tudomásomra jutott, hogy a PC-guru csapata meglátogatta a fejlesztőket, az e havi számukban meg is örökítették ezt. Komoly prezentációt írtak róla, sőt kipróbálták a pre-alpha verziót is és még a multyplayer-el is játszottak (LAN-ba). Nagyon tetszett nekik, de még jócskán lesz dolguk a fejlesztőknek a bugok kijavításával.

Képek a játékból..

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
A Call of Duty fejlődése
Hogyan indul? Játékosok millió számolják a napokat, amikor kijön egy újabb része a franchisenak. 2003 óta van jelen a piacon. Érdekesség, hogy az első játékot a Medal of Honor versenytársaként dobták ki, 2004-ben azonban már az Activision ki is adta a következő részt. A játék elképesztő sikereket ért el az évek folyamán, ám az első részek még kizárólag világháborús környezetben játszódtak.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 891
 
2020
 
 
 
kép 1181
 
1699
 
 
kép 142
 
1793
 
 
 
kép 2326
 
1627
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu