Chat
Online
Chat now
23 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75561 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36383 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26398 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22332 megtekintés
 
Közlemény
19862 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18474 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18247 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2020. október 23. 3 hozzászólás
 

Hogyan indul? Játékosok millió számolják a napokat, amikor kijön egy újabb része a franchisenak. 2003 óta van jelen a piacon. Érdekesség, hogy az első játékot a Medal of Honor versenytársaként dobták ki, 2004-ben azonban már az Activision ki is adta a következő részt. A játék elképesztő sikereket ért el az évek folyamán, ám az első részek még kizárólag világháborús környezetben játszódtak.

Honnan hova?

Idővel ez változott, volt olyan rész, amely Vietnámban játszódott, viszont a legsikeresebb darabok a modern világ hadviselésébe engedték a betekintést a játékosoknak. Ezek a darabok már a Modern Warfare sorozat részei. Míg a Black Ops összesen négy része egy új csavar volt a sorozatban, és különleges élményt nyújtott, a stúdió mégis abbahagyta. De volt itt még Ghost, WWII vagy a mobil változat 2019-ből.

Mindenképp gondolni kell itt a rohamos és folyamatos technológiai fejlődésre, ami hozzájárult a sorozat sikeréhez. Ugyanúgy, ahogy ez a technológiai fejlődés minden más játék és az online tér egyéb területein is feltűnt, legyen az akár játék, akár filmek-mozik, vagy a folyamatosan növekvő online kaszinók világa.

Modern Warfare - világsiker

2007-ben jött az első Modern Warfare. Itt még a Call of Duty 4 címmel adták ki a játékot, ám a következő részét már Call of Duty: Modern Warfare 2 címen. Tehát volt az elnevezésben is egy váltás. Mindenképp beszélni kell viszont a CoD 4-ről, ugyanis a világhírű újság, a Guardian szerint ez a játék benne van a világ 50 legjobb játékaiban. Ezt a 2007-es mesterművet 2017-ben Remastered kiadásban újra piacra dobták, természetesen már a megfelelő technológiai újításokkal együtt. A Modern Warfare azóta megélte a második és harmadik részét, egy Advanced és egy Infinite részt valamint ‘19-ben kijött egy mobil változata is a játéknak. Megjegyzendő, hogy elképesztően sikeres a mobil változat.

Multiplayer - van rá igénye a játékosoknak?

A sztori vezérelt lövöldözős játékok ideje úgy nézhet ki, hogy eltűnik, amióta az Overwatch-hoz hasonló játékok megjelentek és dominálják a piacot. A játékosok közül bár így is vannak jócskán, akik szeretnék, ha lenne egy jó sztori a játék mögött, még akkor is, hogyha FPS-ről beszélünk, azonban a CoD is úgy döntött az újabb részeinél, hogy hatalmas hangsúlyt adnak a multiplayer résznek. A számok és eladások alapján tökéletesen lőttek be az igényeket, ugyanis a sikerszéria nem áll és talán nem is fog még jó darabig megállni. Igenis hatalmas igény van a pörgős, izgalmas multikra, battle royale típusú módokra.

Call of Duty Mobile

Sikeres volt-e a Mobile változat? Jó ötlet volt kiadni egy lövöldözős játékot mobil készülékre? A kérdésre csak egy adatot írok le. A megjelenés után a legelső héten több, mint 100 milliós letöltésszámot produkált. Ez az érték magáért beszél. Azóta ez a szám elérte a 250 milliós számot. Elsőre azt gondolná az ember, hogy egy mobilon nehézkes lehet lövöldét játszani, mégis elképesztő sikert tudhat magának a Mobile.

Összegzés

Lehet szeretni vagy nem szeretni a Call of Duty-t, az viszont vitathatatlan, hogy játéktörténelmet írtak. 2003-ban kiadták az első részt és azóta tartják játékosok millióit izgalomban, minden egyes hírrel, ami egy új rész megjelenéséről fed fel valami újat. Átírták az FPS világának arculatát és a kezdeti Medal of Honor versenytársból egy igazi világsiker, önálló brand lett. Elég azt mondani, hogy Call of Duty és szinte mindenki tudja, miről is beszélünk.

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

pirlo

nov. 24., 00:09
updateDLCpatch:


the REALism storyline of CoD:


https://www.youtube.com/watch?v=WDrHsD4IQbI


https://www.youtube.com/watch?v=PVor440iUys 
 
 
 

pirlo

okt. 25., 10:13
call of duty REvolution (american):

https://www.youtube.com/watch?v=OQL0nbXI_Pw

 
 
 
 

pirlo

okt. 25., 10:09
naajsz REcap.

De ha már 23-adiaki a cikk, linked in:

/Call of Duty 1956/

https://www.youtube.com/watch?v=zznV8ri4O88


Am' jöhet egy 56-os mod, na? x

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2964
 
1696
 
 
 
kép 189
 
2156
 
 
kép 3093
 
1649
 
 
 
_1792
 
2137
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu