Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Call of Duty hírek

 

Partnereink

 
 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 
CoD4 magyarosítás
75556 megtekintés
 
 
CoD2 PB frissítés!
36380 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
26392 megtekintés
 
eLastic movie by imao
22329 megtekintés
 
Közlemény
19857 megtekintés
 
Call of Duty 2 magyarosítás
18471 megtekintés
 
PunkBuster frissítés - CoD2
18244 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Elmarad az Alienware Gameshow
407 hozzászólás
 
ICL14 CoD4 Végeredmény
316 hozzászólás
 
 
ICL13 Végeredmények
154 hozzászólás
 
Hungarian Eliminate Cup vol.5
144 hozzászólás
 
eLastic movie by imao
121 hozzászólás
 
A WesternWolves is kilép
119 hozzászólás
 
 
Hivatalos közlemény AWG
109 hozzászólás
 
 
 

Friss cikkeink

 
Általános 2010. április 09. 0 hozzászólás
 

Legalább is a New York Times egy tegnapi cikkje szerint, amelyben a szerző kifejti, hogy  a Bad Company 2 (EA, Dice) jobb, mint a Modern Warfare 2 (Activision-Blizzard,

Legalább is a New York Times egy tegnapi cikkje szerint, amelyben a szerző kifejti, hogy  a Bad Company 2 (EA, Dice) jobb, mint a Modern Warfare 2 (Activision-Blizzard, Infinity Ward).
Hogy miért?
"Mert a BC2 több lehetőséget kínál a modern hadviselésben, nagyobbak a pályák és vannak járművek.
Amikor jönnek a Globális szórakoztatási termékek, olyankor mindenkinek van kedvence. Én rátaláltam a most megjelent legjobb HardCore FPS játékra, a Bad Company 2-re, amely sokkal kidolgozottabb, mélységében merül bele a modern hadviselésbe,  hangulatosabb és egyszerűen érdekesebbmint a Modern Warfare 2.
A komoly Shooterek kedvelői kollektívan millió órákat töltenek naponta ezekben a játékokban. Ki ebben, ki abban.

A Call of Duty játékokban megszokott a jól összerakott, izgalmas, előre szkriptelt Single Player rész, amelyben a számítógép által irányított ellenfelek és társak tömegében kell helyt állnunk. Ehhez tették hozzá az időt álló multiplayer játékrészt, amely akár évekre is képes lekötni a játékosokat.
A Battlefield játékok ellenben a CoD-okkal kizárólag a Multiplayer élvezeteknek hódoltak és külön fontos volt mindig is, hogy az új BF harcosok az új BF játékokban mind egyforma "tudási" szintről induljanak. A BF játékokban mindig megvolt az, hogy más taktikát, játékstílust igényeltek külön külön, míg aki CoD1 óta rajongója a sorozatnak annak nem jelent kihívást az új rész kiadásakor alázni a népet.

A Battlefield sorozat most jutott el egy szintre a Call of Duty széria által adott élménnyel, illetve meg is haladta azt, hiszen kaptunk egy viszonylag hosszú szépen összerakott SP részt is.
Mindkét játék alapötlete megegyezik. Először is a modernség. Másodszor az, hogy mindkét játékban egy nyugati katona szerepét töltjük be, és Post-Soviet alakulatok képviselik a ránk leső veszélyt.

De! A Bad Company 2 sokkal szélesebb körben adja meg a lehetőséget a modern hadviselésben és használható kütyükben. Kezdve a járművekkel (tankok, helikopterek, konvoj és egyéb járművek), de fontosabb, hogy a virtuális környezet sokkal valósághűbb, változatosabb és nagyobb mint a Call of Duty esetében.
A multiplayer csaták a MW2-ben úgy néznek ki, hogy egy arénában kaotikus csaták folynak, mindenfelé emberek rohangálnak öncélúan, és önmagukat védik, próbálnak pontot szerezni minden eszközzel(mi ezt hívjuk vérpistinek). A Bad Company 2 többjátékos módjában  elengedhetetlen a csapatjáték, a hang általi kommunikáció, és aki öncélúan Rambózni akar az nem marad meg sokáig a lábán. Emellett sokkal jobban szimulálja, illetve segít elképzelni egy valódi háborús zóna hangulatát, történéseit."

Saját véleményem az lenne, hogy egyet tudok érteni a cikk írójával. Főleg cikk végével, hiszen a MW2 teljesen öncélú öldöklés míg a BC2-ben az képezi a hangulat alapját, hogy csodásan adja vissza a kis csoportokba alakult játékosok munkáját és a globális csapatjátékot.
Ennek ellenére én magam a mai napig CoD2-zöm és volt szerencsém a CoD4-hez is. Ott még támogatva volt a komoly csapatjáték és a versenyek, lanok, kupák. A MW2-ben mindez teljesen kizárt. Így valóban egyet tudok érteni a cikkel.

Hozzá lehet szólni!

(A Cikket szabad fordításban alakítottam a nyelvünkre sajátos stílussal. A teljes cikket az alábbi linken érhetitek el) 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
1:0
 
vs.
2:0
 
vs.
0:3
 
4867 fogadás történt eddig
további meccsek

Utolsó hozzászólások

 
534 blog
november 26.
 
Whatsapp... fórum
november 16.
 
mw3 fórum
november 12.
 

Ajánló

 

Szavazás

 

Call of Duty képekben

 
 
kép 2199
 
1630
 
 
 
kép 105
 
1879
 
 
kép 1176
 
1694
 
 
 
kép 57
 
1915
 

Call of Duty Hírlevél

 
Iratkozz fel COD hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Call of Duty sorozat világának legfontosabb híreiről.

Call of Duty a facebookon

 

A világ hírei

 

Call of Duty Ghosts - exkluzív interjú és élménybeszámoló Los Angelesből

Az Activision kivitte Deavet Los Angelesbe, hogy megcsodálhassa a Call of Duty: Ghosts-ot. Most ő mesél, interjút is készített, kulisszák mögé is benézett.
május 23. - GameStar Online

Call of Duty: Black Ops II - megépült Nuketown

Ha van kedvetek (és elég pénzetek) hozzá, élőben lőhettek egymásra a Black Ops 2 Nuketown 2025 nevű pályája alapján készült paintball pályán.
május 16. - GameStar Online

PEN - LAN 2013 Tavasz

Mivel sikeresen átvészeltük a legutóbbi világvégét is, így ideje lenne megünnepelni egy újabb Lan-Party-val! Ahogy az már-már megszokott a szorgalmi időszakot ismételten egy LAN-al zárjuk, így levezetve a felgyülemlett feszültséget. Ha szeretsz, csapatban
május 05. - http://www.clancore.hu

Modern Warfare 3 - DLC Collection videók

A Call of Duty: Modern Warfare 3 -hoz nemrégiben megjelenő DLC -kben található új pályákról küldött egy régi ismerősünk Kr1sz, néhány jó minőségű videót, melyekben az adott pálya végigjátszását láthatjátok az ő szemszögéből. Ráadásul az egyik videót komme
július 10. - http://www.clancore.hu

PEN - LAN a ClanCore szemével

2012 Május 12.-én a Pannon Egyetemen Nagykanizsai Kampuszán került megrendezésre a PEN LAN immáron sokadjára. A ClanCore admin gárdája is részt vett a rendezvényen és a kameránkat sem hagytuk otthon. A videó most készült el és közel 7 perc hosszúra siker
május 28. - www.clancore.hu